Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a többiben igen:általános iskola,középiskola,fõiskola...ebben nincs<#nezze>#nezze>
egyébként meg utánanézhettél volna ha nagyon érdekel,mióta megvan napi átlag 2,764.2281 másodpercet,régebben ez több volt,így értelemszerûen azóta kevesebbet...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
2. mikor járunk , hát függõ , de ált estefele 6-8 körül gyûlünk , aztán randomra keresünk szervereket , van hogy inf van hogy cq , ha akarsz velünk játszani , regisztrálj fel HUN TS re, meg az oldalunkra és ott van "Ki hol játszik ? " megtudod nézni mikor ki merre van
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Most is volt ilyen, hogy 40 fõs szerveren játszottam 7 vényes ellen.Szívtam mint a torkosborz kínai oldalon, mert mindig 3-an négyen jöttek szembe alakzatban, helis és repülõs támogatással, és a végén már csak azért harcoltam, hogy egyedüli AT-sként kiszedjem a kempelõ heliküket, mert 1 pontra beszorítottak minket.2x le is rakétáztam õket :) Amcsi oldalon azért rendesen daráltam õket, mert ott nem volt légifölényük és Leopardot is átdobta a szerver.Vicces volt amikor az artyknál tartottuk magunkat egy 2v7 szituációban 1 percig :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ezek mellett menyit bf2ozol?
éd a sör is kijött belõlem a röhögéstõl:-)
Figyu kennykém. Mi a 7th nagy része dolgozó, asszonypajtásos, itt ott gyerekkel rendelkezõ társaság vagyunk. Van elég probléma mindenhol. Amikor leülünk bfezni azért tesszûk, hogy kikapcsolodjunk (megigyak pár sört). Nagyon jó kis társaság. Bõven elég erre nekünk a publik faszoskodás. Jókat röhögünk és ennyi. Ezt miért nem tudjátok felfogni??
Nektek proknak sok sikert. Szoritok Nektek. Innen alulról drukkolunk:-) Ezt tartsátok tiszteletbe és nincs gond.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Az, hogy nem megyünk a Battlefield fórumra a clanwaron az azért van, mert egyszerûen ott nincs színvonal.A legnépszerûbb téma a fórumukon, hogy a 13 éves sünöst megfogta a pb multihackel és errõl beszélnek 100 hozzászólásokat.Valóban táptalaja a normális fórumozásnak az egybõl csíterezõs ember, aki kiforgatja a szavaimat és úgy állítja be mintha én hirdetném, hogy nincs is csíter....
totalbf.Jó honlap lenne ha lenne normális szerkesztõje és lennének normális hírek, de amíg Running honlapja lehozza ugyan azt az infot és még a melegágya is a magyar bf2 legaljának addig eredménytelen, hogy ott bármiféle közösség kialakuljon, pedig szerintem sokkal jobb honlap.
Egyszerûen nem értem minek kell ferdíteni, hogy az, hogy publicon is odafigyejen arra ahogy játszik, vagy játszon egy pcw-t, az miért egy olyan áldozat, mintha a családjátol költözne 1000kmre.Itt dumálnak olyanok akik azt se tudják mirõl beszélnek, mert a BF2vel egy éve nem játszottak és erre a fórumra is csak azért írogatnak, mert õk a nagybecsû kk tagjai.Nem kell beleszólni, felfogtuk, hogy te csak azért jársz ide mert olyan jó a társaság, de vannak még akik játszanak a játékkal...
Te is egyedül azért írsz ide mert itt vannak a haverjaid.Komolyan áruld már el mi a faszért fáj neked az, hogy próbálunk rávenni másokat egy magasabb szintû játékra, ami több szórakozást nyújt és nem kerül több energiába/idõbe mint amennyit beleölnek a publicolásba naponta.Mert a magyar klánok közül több csinálja azt, hogy 5-6 ember felmegy egy szerverre, egyoldalra állnak és csapatmunka néven szétkempelik a másik oldalt.Ha meg õket lelövik csítereznek és lelépnek.Valóban nehezebb lenne és sokkal kevesebb szórakozás, ha mondjuk fél óra public kempelés és statfényezés helyett, mondjuk kiálnának pcwzni egy külföldi csapat ellen és egy fél év után már talán lehetne egy válogatott alapjáról beszélni. De itt vagy te akinek mindenrõl megvan a véleménye és szerinted fölösleges akár mit is csinálni, mert itt csak a public számít.Te belepofázol mindenbe amirõl hallasz fél füllel valamit.A HEGhez és a válogatotthoz is max annyi közöd van, hogy itt olvastál róla a fórumon, de néha már szakértõként viselkedtél.
Nem értem miért kell egybõl lehurrogni engem, amikor én nem azt mondtam, hogy ez kötelezõ, hanem hogy megpróbálhatnák.Amikor volt a 32v32 és én csináltam a taktikát, te voltál a legnagyobb vitapartner amellett, hogy mert FUNwar te leszarhatod a taktikát és nem akarsz begyakorolni egy startot...Felfogtam, hogy nem érdekel téged a játék, de ettõl még másokat érdekelhet...
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Mer láma! <#eplus2>#eplus2>
2. ha kilépünk az tuti nem miattad volt mivel mi kifejezetten szeretünk "szopni" , na jó lehet hogy léptünk de az ált azért van mert annyira 0 csapatjáték hogy rohadtul nincs kedvünk ott lenni (16 emberbõl 5-6 sniper cq ban!!)
3. nem volt hiperlow szerver mivel egy ember volt aki lelõtte a repcsiket helibõl tv vel , ami publikon annyira nem rossz , közte voltma én is , aztán sig/árpi , meg talán még promipapa is (nem jó az emlékezõtehetségem ) , meg persze az ellenféltõl is volt pár , ami publikon jó felhozatal
4. mi a faszomért kell neked bármit írunk egybõl beírni hogy te jobb vagy ??
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Amúgy mi pl, ha felmegyünk játszani akkor 1,5-2 órát is egy szerveren szoktunk tolni és nem mindig a mi oldalunk nyer. Néha hagyjuk az ellent is. Meg nagy öröm, amikor Yeti vagy a Szedõ a másik oldalon van és egymást gyilkolásszuk. <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Ha nem tudod ne írj választ rá
<#violent>#violent><#action>#action><#gunyos1>#gunyos1>
Próbálkozz BF3al ott biztos lejjeb viszik a szintet.
Mért van az hogy ha elindítom a játékot kattanik eggyet, fekete lesz a képernyõ és fut egy ERROR nevezetü program
fujiék egy elit közösségrõl álmodoznak, de itt nem lelnek támogatókra, mert ebben a topikban soha nem is volt téma(csak amikor jófejek szóba hozzák) a skill, meg a K/D arány, sajátmagam futtatása, stb.
ezt nem tudják felfogni.
egyszóval,
más ajtón kopogtassatok szuperszoldzserek után!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mutass egy hsz-t, ahol te, vagy a nyomorék nem más basztatásával, vagy ultrajedi videókkal szartátok tele az oldalt, hanem értelmes beszélgetéssel invitáljátok a népet, hogy gyertek játszunk egy jót valahol. Vagy gyertek minden esete 8-ra xxx szerevrre és ha valaki jól nyomja edzünk rajta egy keveset, hogy beférjen a prokhoz?
Vagy mi, istenek itt, meg itt szoktunk kempelni, gyertek oda, ott jó a móka.
Segítek, egy darab sincs...
Csak a fika megy. Van/volt kommuniti oldal, csak épp a kurvanagy prok bele sem szartak az egészbe, sõt még azt is elüldöztétek, aki foglalkozott vele. Ugatni róla, meg ultrajediset játszani nem elég ám.
Lehet otthon bejön ez a taktika, de az élet szarik a beképzelt rangodra.
Egyébként pont azt írtam, hogy a nép 90%-a nem szarik bele, csak épp nem ez az életcélja...
Attól még játszik lelkesen, segítene a kommunitiben, vagy látod, honlapot, szervert biztosítana, pedig nem pro...
Egyébként nem is akarnám õket megváltoztatni ha nem lenne mindig flém a nemzeti csapatból.De mint látjátok itt senki nem akar megtanulni úgy játszani, hogy akár a közelébe legyen annak hogy bevállogassák, hanem megelégszik azzal hogy itt tépi a száját, hogy mi lett volna ha õ indul a hatalmas skilljével...
A magyar szerverek meg egyenesen a vicc kategóriába tartoznak.64-es mapon 8v8azni tényleg igazi élmény.JÓ a statnak, mert ha megszerzel egy jármûvet elég nehéz lezuhanni, de elég szar a játékélmény...
A community honlapok meg úgy szarok ahogy vannak.Battlefield.clanwar.hu naponta hírezi az újabb modokat amik nem érdekelnek senkit, közben meg a fórum részen a top téma, hogy éppen melyik sünöst fogta meg a pb, mert vferi naponta nézi a pbbanst...Értelmes kommunikáció ott se megy.
totalbf.hu.Nincs szerkesztõ, csak egy ember aki a CSS-s részrõl néha átnéz, aztán kifújt...
Tényleg az lenne a legjobb, amit Jag mond, hogy szarni az egészre és nem törõdni azzal hol vannak a magyar csapatok.Nekünk úgyis lesz elég emberünk a nations cupot meg majd leszarjuk, mert pár 30+ éves apuka nem képes végigolvasni ahogy arról próbálunk meggyõzni naponta több órát publicozókat, hogy értelmes helyen játszanak...Persze az biztos rossz ha én mondom, mert én mazochista vagyok.EGy PCW sokkal jobb szórakozás mint egy egyszerû public...De ez MAGYARORSZÁG ahol elõrelépni nem élehet, mert valakinek valami megint nem jó.
Ismételten leírom 30+os emberek véleménye KURVÁRA nem érdekel, mert ÕK MÁR SOSE FOGNAK MEGTANULNI JÁTSZANI...
Pedig anno volt egy kurva jó UPC szerver is. Ingyen és bérmentve hagyták volna megnekünk, hogy játszunk rajta, de nem kapták rá meg a ranked jogot. Azt mondta akkor nekem a UPC-s admin csávó akivel kapcsolatban álltam, hogy havi 20 ropit akarnak a rankedért a jogot birtoklók, ezt meg a UPC sajnos nem hajlandó kifizetni. Ez van és megis értem õket. Amikor ott volt egy bika vas nem laggolt soha, mert kipróbáltuk anno felmentünk rá sokan hisz a Bf futott rajta de 1.3-as volt az utolsó peccs ami felkerült rá. Sajnos azóta megszüntették. :(
Szóval én örülnék neki, ha más is tudna ranked jogot szerezni, de kicsi az esélye úgy látom, csak akkor ha a qwertytõl bérled ki a szervered. Dr.-osok között van olyan aki a Qwertynél dolgozik, azért van most is szerver. Én nem irigylem tõlük csak legalább másokkal szemben lettek volna korrektebbek. Legjobb lett volna, ha az EA-nál marad a jog és õk adják ki mindenkinek aki fizet érte egy kis pénzt. Mondjuk havi 5 ropi és lett volna sok magyar játékos is ha van sok magyar szerver, hisz tudtak volna az emberek saját nemzetük fiaival/lányaival játszani.
Esetleg annyira nem is érdekli? Csak szórakozik, eltölti az idõt a haverokkal, lövöldözik párat, persze nem beleszarom módon, csak nem edzi magát napi 20 órát szarrá? Ilyen nincs mi? Vagy épp szeretne király lenni, a tehetsége is megvan, csak nincs ideje azzá válni? Ilyen hozzáállással nem is lehet párat warozni mi? Ettõl függetlenül játszik 8 éve és uram bocsáss még véleménye is van...
Neeem, mert fuji, meg a faszcsíra fasszopó csicskád állítja fel a értékrendszert. Vagy büdös paraszt publik vagy, vagy vérpro. Vérpro meg ugye csak ti ketten vagytok, így mindenki más publikfasz...
Fuji ezt ugye te sem gondoltad komolyan. Ennél neked azért több eszed van...
Mára csak 2 értelmes team maradt,gigabytos magyarok,THC(tiszta magyar csapat)de itt is a fele elment WoWozni.
De persze a THC sajnos csak magyar szinten verne be mindenkit ha lennének PCWék(mostani magyar válogatottal funbúl 4v5be benulláztuk õket.)
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Egy oldal kialakítása pedig nem nagy kunszt,még ha nem is olyan csili-vili,nem is annyira pro,de a lényeget megtalálná rajta az ember.
Szerintem--sokak véleményével ellentétben--ennek a játéknak még nem áldozott le...csak fáradnak az emberek...sokkal több a magánéleti probléma ,stb.
[IRAM] leader
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"