Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Azért hiányozni fogsz. <#rinya>#rinya>
Hazudtam, nem fogsz. <#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Fuji: Akkor kerüljön be a Mythbustersbe. 😄
-Jajj igen, ne haragudj, bevallok mindent...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Lehet, hogy a VeNY szint alatt van, de azért Te is anyázod õket rendesen, ha nem tudod kilõni alóluk a gépet...De ebbe ne menjünk bele. Sajnos vagy sem, de van akinek a VeNY is skill, sõt. De mivel kicsi és ilyen téren kezdõ csapat vagyunk, valahol el kell kezdeni. ;-)
Amiket én kaptam mailt, abban leírták pár progidat, mint pl a TV rakéta simán egér után megy, de hallottam olyat is, hogy elég görgõvel kattintanod a spottoláshoz, stb...Nem tudom, mit használsz, vagy hogy mit nem, de mivel több különbözõ ember is állította, nem tekinthetek el tõle. Használsz ilyeneket vagy sem? Egyszerû eldöntendõ kérdés.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Aki azoktól kikap az már...
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Legyen szerver,megfelelõen adminolva,egy naprakész,hozzá kapcsolódó weblap és megyen a dolog ,hidd el...
[IRAM] leader
A múltkor is errõl beszéltem nagykorú F.Rinyunak.
Egyszerûen nem veszi észre magát, csak mondja a magáét.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
Eddig is volt/van magyar ranked szerver, 8-12-es átlagpinggel...Sajnos nem jönnek rá az emberek...:-(
Ha komolyra fordul a dolog,megkérdezem,hogy áll-e még a javaslata...egyébként mi most sem egy pitiáner összeget fizetünk a szerverért és igen is van Magyar szerverüzemeltetõ,aki olyan szervert niztosít,ami az egy év alatt kétszer ha megállt,de az sem az Õ hibájából.
Szeritem sokkal jobb 5-15-25-ös pinggel játszani,mint esetleg egy Német,vagy tudom is én Angol szerveren játszani szerintem jóval magasabb ping értékeken.
Csakis arra várok,hogy két-három komolyabb emberke (a mi csapatunkon kívül) mondjon rá amment....kb. olyan aki azt mondja,nekem megér 1-2 E -ftot havonta,hogy egy f@sza ranked szerveren jácchassak.Ennyi.Uff!!
[IRAM] leader
Más stílusban elég nehéz megértetni veletek, hogy kb szart se ér ahogy játszotok...
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Fuji! Általánosítasz. Lehet, kicsit késõn, de pl mi kiállunk rendszeresen a VeNY ellen, és minden egyes alkalommal kurvára kikapunk, de próbálunk tanulni belõle, mert másképp nem lehet, csak ha erõsebb csapatok ellen toljuk, és ha lassan is, de megy. Megértem, amit írsz, jó gondolat, hogy próbáltok tenni valamit a többiekért, de ezt úgy nem lehet, ha csak a legtöbb csapat által elkerült SG-re írtok...Én így látom.
Livius! Ment PM.
Kenny: Nem most lettél bannolva, de megmondom, miért lettél: elég érdekes infókat kaptunk arról, hogy milyen programokat használsz a játék mellé. Ha ezt itt, vagy PM-ben sikerül tisztáznunk, akkor leveszem a bannod, és nem kapsz újat, ha a szerver szabályai szerint játszol (már amikor megy).
Ranked szerver: Srácok, most nem azért, de nem kerül pénzbe, ha ranked jogokat akartok...Kell hozzá egy saját szerver gép, amit tudsz üzemeltetni, illetve egy, az EA-nál (nem a magyarnál...) regisztrált IP-cím a gépre, aztán BF-et rakni rá...Ennyi.
Viszont mint tudjátok-nem tudjátok, van két szerver. Az egyik a miénk. Várom az ötleteiteket, mit óhajt a nagy BF2-es közösség...Komolyan gondolom.
Üdv
Miért fájna nekem? Az fáj, hogy nem ezt teszed, hanem fröcsögsz.
Meg az, hogy nem fogod fel a csökkött agyaddal, hogy van, akinek ennyi elég is. Ettõl még nem kell noobozni, meg lenézni a faszba. Kicsit sok már magamutogatás. Aki akar veletek tart, aki nem, az nem. Attól még nem lett kevesebb ember...
Hol láttál te tõlem szakértõ véleményt a HEG-rõl? Meg a válogatottról? Valakivel összekeversz. Én a nagyseggû picsát sérelmeztem össz-vissz...
Azért kapod a leugatást, mert nem ezt mondod, hanem királyi magaslatokból leszólva, lenézve mást odavetsz némi infomorzsát.
FUNwar meg nem úgy volt. Azt sérelmeztem, hogy aki nem vesz részt a gyakon, azt kiteszitek. Erre fel mondtam, hogy nem kell ennyire komolyan venni, meg azért balhézni, hogy xy nem akar részt veni a taktikai megbeszélésen azt ki kell zárni.
csak arra voltam kivancsi ti bf2t hogy brjatoka suli mellett
akkor sem neked van igazad<#nezze>#nezze>
egyébként meg abbahagyhatnátok má',mert kezdem úgy érezni hogy itt mindenki hülye,csak én vagyok helikopter<#wow3>#wow3><#idiota>#idiota>