Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kisfigi1993
ok !

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

koschwarz
demóba jó, teljesbe még jobb!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

#79266 és 79267-ben válaszolt már néked Erdõ kolléga valamint énis 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
kiba**ott jó öreg, toljad.

kisfigi1993
szerintetek a battlefield 2 jó játék demóba?

Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal

öö .. szerdai .. <#rolleyes>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Crem
IP-t nem tudok, majd ha ma bejutok kimásolom!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

a mai hordás gyakra már 11en jelentkeztek közülünk !! remélem tik is sokan lesztek vagy bérelhettek tõlünk haderõt <#nyes><#mf2>

alma2
Ja ebben van valami, meg a haverom se veszi neha eszre, ha eltunok a pilota fulkebol orditani is kell a ts-be nem latsz lami, mar nem vagyok bent 3 masodperce a fulkeben 😊
bar sniper, az egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor lott ki, ha mar felszalltunk, de annal tobbszor apc, eltevedt raketa, repulo stb.
Mar az USI modban viszont igen jol ki lehet lovodozni a pilotakat helivel is.

szerintem

item
<#nyes><#vigyor><#nyes>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

alma2
olyan sincs, ahonnan ne lonelek ki, ha kint van neked a szazlo ikon 😊

bebe, de amugy van 😊

szerintem

Running
nem tudom mit majomkodtok, a pilótákat m95-ettel ki kell szedni és kész.<#hehe>

koschwarz
ilyen nincs, bebeeee

alma2
jo akkor en se arulom el, hogy csinaljuk a barmit ra lottok a helire, nem esik le titok a sharqi toronynal 😊
bebe, ovi 😊

szerintem

Kérek IPt koma!
THX! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

koschwarz
semmit nem mondok<#kuss>szakmai titok

egyébként tényleg, volt már hogy láttam helit ami elfoglalta a tornyot, de azért ott olyan körülmények is voltak, hogy ezt megtehette

koschwarz
kurvajószmájlikok<#nevetes1>

alma2
Azon a szinten van ahol a zaszlo is van ?

szerintem

koschwarz
ritkán látok ilyen mutatványt. de tényleg. mellesleg van egy hely, ahova a védekezõnek be kell állnia, és akkor nem huzkodja egy heli a zászlót, viszont nem tud kilõni, vagy csak nagyon nehezen. de nem mondom meg hol.<#hehe>

koschwarz
mer nem voltam ott<#awink><#nevetes1>

alma2
Erre mondjak, tied a var, enyem meg a lekvar 😊

szerintem

alma2
Hat ez a publikozas orome 😊 de azert eleg surun kuzdunk meg "klanokkal" ilyen modon, persze mindent csak publik koritessel.

szerintem

En eleg rohadek vagyok, hogy a sajat jarmuvek ala is toljak egy aknat. Nem art senkinek, mig nem akarja jogosulatlan rosszarcu elvinni. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Az lehet de itt most konkrétan a torony védelmérõl, támadásáról volt szó! 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

alma2
valoszinu meg nem, de ha ennyire terminatorok vagytok, es ezt tapasztaljuk , akkor csak visszuk a heliteket, aztan megehet a fene titeket az ures toronyban, kell a kutyanak, van meg eleg zaszlo segitunk a csapatnak, a kort meg bukjatok 😊

szerintem

az élõ fába is 😉)

Ez jo taktika, de csak akkor mukodik, ha osszeszokott nepek csinaljak lamak ellen. Ha a helivel leparkolsz valahol lebegve, akar egy bazi nagy celkeresztet is festhetnel ra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Te se játszottál még velünk sharqin! 😊

Ha én, KTC, Deqwator ott vagyunk akkor aztán jöhetsz két helivel, a tetõrõl emberekkel az életbe nem veszítek be a tornyot! 😉

Csak azért nem írom le hogy csináljuk mert akkor mindenki azt csinálná! 😛

alma2
odafele menet heli,tank, dzsip, stinger, kilo, claymore-t nem pakol altalaban az ember, a letra ellentetes oldalara, mert oda ugyse lehet eljutni gyalog,
a pilotak is butak altalaban es rohannak be a helibe, te azt meghallod felemelkedsz kilovod stb. Nem mondom, hogy mindig meg lehet csinalni, de van ra esely 😊
tovabb byonyolitva, ha mar harman vagytok gunner kiugrik a teton miutan a jarmuveknek kampec, o fentrol legyalulja a jo nepet, esetleg fekszik es mar lopja is el a helijuket, mig benned megjelenik a masik haverod. legyaluljatok a jo nepet, es ket helivel vigan tavoztuk, de ha nem vakok a csapattarsak mar reg lent ugrabugralnak es kuzdenek a joneppel.
na most ebben is koss bele 😊

szerintem

Aztan az elso, akit lelottok, a teton spawnol AT-vel, es vagy a zaszlot hagyod ott, vagy a fogad.

hûû denaonnaon okos vagyok<#taps><#taps><#mf2>

akkor neked is: lámulásnál megnézném hány csapattárs spawnolna oda rátok! meg mire kifüstölitek az ellen helijét meg lementek zászlózni megen mehetnétek helit vadászni vagy õ lõ seggbe titeket 😊))

Running
Este 19:00 körül megyünk óttókázni kicsit Horda szerverre. Battleracer 1.21-es moddal...akit érdekel a téma az jöjjön...

Letoltés (65M😎:
ftp://195.228.74.105:22/battleracer_1.21.exe
vagy
http://br.elxx.net/

mesor
Persze! 😊

mesor
Szerinted a claymoreoktól ki tud ott szállni valaki?

Amíg meg ott lebegsz addig tankkal meg stingerrel szétkapnak! 😉

de most nem war-ról beszélünk ember hanem páplikk lámulásról!! 😊) ott elég 1-3 összeszokott ember hogy megfogjon túlerõt

Robogo
Azért mert a GBC-sek külföldin nyomják és mi általába beterítünk egy servert mert 7-en vagy többen felmegyünk.😉

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

alma2
Akkor valoszinuleg olyan helyen tanyazol ami nem vedi a zaszlot, tehat siman elfoglaljuk a helibol, meg ki se kell rakni a gunnert, hogy rendet vagjon, aztan eltaposnak az ott szuleto csapattarsak secperc alatt titeket 😊
Ez mesornak is szolt 😊

szerintem

Running
mert nem voltam ott, ezek csak akkor tudnak keményen küzdeni, ha a gumibot készenlétben áll a seggük körül.

Robogo
Ezzel a sráccal tegnap nyomtam egy serveren.😄

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mesor
Infantry kupában a harmadik helyért vívott csatában mégse sikerült! 😛

Crem
Talán azért mert az emberek 90% szórakozni akar, és nem azon szívni, hogy a serveren a punish,TK,FF swapping ki-be van kapcsolva...
Marha idegesítõ az is, hogy elkezdesz mondjuk helizni a haveroddal, kezd jól menni, erre jön egy láma f@sz és vagy legyílkoltatja magát, vagy beûl a helyedre.
Ahova én járok, tanuja voltam, mikor 4 embert bannoltak egyszerre.Folyamatos szórják ki azokat, akik rosszindalotskodnak, mégis allig lehet bejutni a serverre...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
egyébként 2-3 ember szerintem simán bevédi a tornyot, ahogy már bebizonyítottuk, a hordás steve, silent, és atwe kollégákkal jónéhányszor. viszont amennyire ismerjük azt a zászlót, elfoglalni is elég jól tuggyuk.<#violent><#vigyor2>

koschwarz

mesor
Mi KTC-vel elég hatékonyan tudjuk védeni a tornyot!
Jöhetsz helivel mert a lépcsõházba úgy se tudsz belõni. 😉<#ravasz1>

koschwarz
ahol én tanyázok, oda a helikopter nem ér el<#hehe>

alma2
sarkin tornyot, bent csucsulsz az epuletben ?
miutan lelojjuk az ellen kobrajat kifustoljuk onnan a jonepet, hogy legkozelebb meg csak a kozelebe se legyen kedvuk menni 😊

szerintem

koschwarz
csak azt nem értem, hogy ez így miért jó nekik.

1. magának akar bizonyítani? nyilván hülyeség, hiszen tuggya, hogy ezek az "eredmények" így szart se érnek.
2. más elõtt akar vagánykodni? a statból rögtön le lehet szûrni, hogy hogyan szerezte meg a pontokat, érmeket, stb. úgyhogy pont inkább lenézik az ilyen statos játékosokat.
3. nézegeti a statját és veri a farkát rá? fura ízlés.

akkor ez miért jó?<#nemtudom><#nemtudom><#fejvakaras><#fejvakaras>

tunnék mutatni hasonlót ismert klános embertõl is 😞( ez sajnos szomorú dolog

SigS
Favorite Victim
(Kills to, via EA) -=25ID=-FatMike (169)

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)