Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
bar sniper, az egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor lott ki, ha mar felszalltunk, de annal tobbszor apc, eltevedt raketa, repulo stb.
Mar az USI modban viszont igen jol ki lehet lovodozni a pilotakat helivel is.
szerintem
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
bebe, de amugy van 😊
szerintem
bebe, ovi 😊
szerintem
THX! 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
egyébként tényleg, volt már hogy láttam helit ami elfoglalta a tornyot, de azért ott olyan körülmények is voltak, hogy ezt megtehette
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
szerintem
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha én, KTC, Deqwator ott vagyunk akkor aztán jöhetsz két helivel, a tetõrõl emberekkel az életbe nem veszítek be a tornyot! 😉
Csak azért nem írom le hogy csináljuk mert akkor mindenki azt csinálná! 😛
a pilotak is butak altalaban es rohannak be a helibe, te azt meghallod felemelkedsz kilovod stb. Nem mondom, hogy mindig meg lehet csinalni, de van ra esely 😊
tovabb byonyolitva, ha mar harman vagytok gunner kiugrik a teton miutan a jarmuveknek kampec, o fentrol legyalulja a jo nepet, esetleg fekszik es mar lopja is el a helijuket, mig benned megjelenik a masik haverod. legyaluljatok a jo nepet, es ket helivel vigan tavoztuk, de ha nem vakok a csapattarsak mar reg lent ugrabugralnak es kuzdenek a joneppel.
na most ebben is koss bele 😊
szerintem
Letoltés (65M😎:
ftp://195.228.74.105:22/battleracer_1.21.exe
vagy
http://br.elxx.net/
Amíg meg ott lebegsz addig tankkal meg stingerrel szétkapnak! 😉
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ez mesornak is szolt 😊
szerintem
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Marha idegesítõ az is, hogy elkezdesz mondjuk helizni a haveroddal, kezd jól menni, erre jön egy láma f@sz és vagy legyílkoltatja magát, vagy beûl a helyedre.
Ahova én járok, tanuja voltam, mikor 4 embert bannoltak egyszerre.Folyamatos szórják ki azokat, akik rosszindalotskodnak, mégis allig lehet bejutni a serverre...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Jöhetsz helivel mert a lépcsõházba úgy se tudsz belõni. 😉<#ravasz1>#ravasz1>
miutan lelojjuk az ellen kobrajat kifustoljuk onnan a jonepet, hogy legkozelebb meg csak a kozelebe se legyen kedvuk menni 😊
szerintem
1. magának akar bizonyítani? nyilván hülyeség, hiszen tuggya, hogy ezek az "eredmények" így szart se érnek.
2. más elõtt akar vagánykodni? a statból rögtön le lehet szûrni, hogy hogyan szerezte meg a pontokat, érmeket, stb. úgyhogy pont inkább lenézik az ilyen statos játékosokat.
3. nézegeti a statját és veri a farkát rá? fura ízlés.
akkor ez miért jó?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>