Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
én is jobban szeretem a fullt töltögetni,megvan a korlát,bõven belefér,akkor miért ne?az incremental-lal lehet szívni,de a fullal nem igazán...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
1.2.2 volt eddig, nem? Akkor miert a fullt toltotted le?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TerranceG
bfhelp.try.hu oldalról kb 2 perc alatt leszedtem. Ajánlom mindenkinek

Igyunk sört jól!

Swy
Hogy tetszik a dzsipledobás?

http://bf2s.com/player/swy/

Hatt
Én a fileplanetrõl szedtem a full 400+megás fájlt és tökéletessen megy. Nem Fake😊 De kinek a pap kinek a paplan.

Elastic An-usZ Boys

Swy
Kössz!!
Szerintem se!!!

HTS s3rg1nh00
rakj be 47-et,hátha nem fog....<#integet2>

Swy
nekem 48 bot-al szaggat!

HTS s3rg1nh00
óvatosan...nekem volt már olyan 7-es Nero-m ami visszatért a túlvilágról,legalábbis úgy kihúzta uninstallnál a win alól a partíciót,h.komplett formattal együtt lehetett csak újrarakni...vannak érdekes esetek,amik többnyire velem fordulnak elõ<#wilting><#vigyor>

dronkZero
Nem törtrõl beszélt, hanem eredetirõl.
Újmagyar megártott és a hagyományosat már nem érted? 😛 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Miért írná ki, hogy cdkey in use? A halott windowsod használja a túlvilágról, vagy mi a tökömre gondolsz?

Swy
nekem a full jött 70-el ezres net-en!!

SubZero911
És eljöve a poklok pokla....

Ezt itt nem szeretik <#vigyor2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Swy
okosabbak a bo-ok is!!!!!!!!!!<#bee1>

Swy
ezt ne vágom, de a hamis játék mindig veszélyes lehet!

Danee
bf.hu-n az incremental nekem 150k-val jön

SubZero911
Nem elég, hogy lassú, mint az öreganyám a bidés WC-ben, hanem kétszer már ki is vágott 50-60 ponttal, és ezen kívül szintén kétszer befagyott a szerver.

Szerintetek ideges legyek, vagy tömeggyilkos itt a panelben ?

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

dronkZero
A hivatalos oldalról meg gyökkettõvel jön... alig 3 óra(és növekszik), és már lent is van a full...

Hello! Lenne egy kérdésem...
Na tehát az lenne, hogy ha én megvenném eredetibe a játékot, felraknám + a patcheket stb... és tudnék ranked szervereken játszani.
de ha netalántán újra kellene telepítenem a windows-t, és újra felraknám a játékot az elõbbi eredeti cd kulccsal, akkor nem írná ki a játék hogy cd-key in use? vagy ugyanúgy mûködne tovább rendesen a játék?

dronkZero
Mondjuk én a FAQban lévõt szedtem...

Úgy néz ki az a fileplanetes pecs az egy átverés FAKE. szal az csak tönkreteszi a gamedat. Szedjétek a hivatalos EA oldalról vagy www.battlefield.hu -n is van link vagy a FAQ-ból

Swy
ez nagyon poén ez a dzsip ledobása!!!
Végre v.mi gyökeres vált!!!

dronkZero
Hm, épp az imént csesztem tönkre a BFemet az incremental peccsel...

joebacsi
nah hazaértem, látom felbojdult kicsit az élet, meg kijött az 1.3...
egy kérdés: lanon 1.3 lesz már?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Na elsõ tapasztalataim a pecsrõl elég érdekesek. Ez a dzsippdobálás alapjaiban fogja felkavarni a szart. Kommanderként tudsz küldeni kb másfél percenként lehet dobláni a dzsippeket akárhova a pályán. Én épp karkandon teszteltem le és bedobtam egyet a Hotel zászlóhoz meg a sikátorba lezárván az utat a támadó mecek elöl stb. Ejtõernyõvel jön a dzsipp 😄, így nagyon könnyû akár több ember agyonütésére is 😊. Én egy tankra dobtam rá és felrobbant, mókás lesz majd a LAN-on is. A Co-Op mód az olyan mintha sima conquest módba lennél rendesen emberek voltak fent nem tudom mintha botoknak kellett volna lenni az egyik oldalon, de nem így volt. A squad ugrálás vmilyen szinten korlátozva van. Más észrevételem 30 perc után nem volt egyenlõre. Irány tesztelgetni skacok az EA ftpjérõl szedett pecs az tuti jó és már 1500 ranked szerver állt át. Köztük ajánlom a GBC klán ranked szerverét.

HTS s3rg1nh00
remélem engem is ez fog,igaz ma már nem játszom...meg én remélek egy Marksman-t is,mert ahhoz is csak az idõ kellett már<#crazya>

dronkZero
A csókának van önbizalma: "tehetséges repülõs vagyok, ..."

SubZero911
Kár.....

dronkZero
Mettyél!
Újmagyar nem menõ...

Érdekes dolog történt ma velem. Mondom kiprobálom az uj pecset erre mikor belépek a játékbe ez fogad

(Pedig még hiányzott kb: 230orám 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

SubZero911
NNNNa akkó metyek, azt vége a viágnak !

SubZero911
JA meg metyek azegyik külföldi szerveren, örömmel látom GBC-sek....

Oszt köszönök jó magyar módon parasztosan, semmi..... Metyek, belépek a szkvadba vagy mi, azt semmi beszélgetés, semmi egymsra borulás.... Mért nem szerettek ?? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

HTS s3rg1nh00
miért ne lenne elég?ha van fönnt 1.22,csak az incremental-t kell szedni,bár az is 85 mega...

SubZero911
A legjobb évjárat meg az 1974-es. Akkor halt meg Bruce Lee, véget ért a Vietnami háború, meg ilyesmi <#hehe><#gun>

SubZero911
Vazz ! Mondom ma megyek harcolok egy kicsit fáradtan beesve munka után, erre látom 1.3 PATCH !

Meg látom nem elég az incremental, kell a FULL 458 MB-os ??? Vagy valamit nem jól látok, félreértettem ? MIa stájsz gyerekek ??? Menékk mán gyilkolni...

dronkZero
Ha õ érdemelte ki, akkor remélem, hogy soha többet...

Nem csítelt.
Nekemis írta mikor vissza tettem félév után bf2,h jácak vele.ua ezt írta nekemis.
#79674;Aztán letöröltem,peccsetem,ujraindítottam...aztán vhogy sikerült.
BlackJackHUN
Próbálkozz még párszor<#nyes> és akkor talán kitüntet majd a PB egy hardwarebannal is akkor nem játszol egy ideig<#hehe><#hehe><#hehe><#banplz>

BlackJackHUN
<#ejnye1><#eplus2>GUID BANN Ejnye-ejnye<#mf2>nem csíteltél te véletlenül?

Sziasztok!
Egy kis segitségre volna szükségem. Tört játékom van, és az antik szerverekrõl ezt az üzenetet kapom: GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "
A PunkBustert már frissitettem.
Elöre is köszi!
HTS s3rg1nh00
dehogynem,hát osztom itt az észt HW ügyben,holnapra meg is lesz<#hehe>
még vkinek tanács?gúcpíd?shrek?<#mf2>

Kovács legény
pedig mánincssok

www.czekoart.hu

dronkZero
Bakker! Mondom! 😛 😊))

dronkZero
Sosem lesz így nyócvanká, ha folyton ugyanolyan számú hszeket küldözgettek... 😛

Cobra.
Inno-t semmiképp ne vegyél, MSI-t nem érdemes, semmi köze egymáshoz az alaplap és a videókártya márkájának, volt régebben olyan pl, hogy Asus lapban az egyik Asus videókártya nem ment. ATI-ból a Sapphire X800GTO jó választás, mert elég jól lehet tuningolni, de alapon is jobb, mint a 6600GT. Egyetlen hiányossága a PS3.0 hiánya.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

HTS s3rg1nh00
én azt úgy fél éve csak PCI-e-ben láttam,de ha tudsz olyat,akkor ok,mert konkurál a 6600Gt-vel,h.mikor ki nyer,az attól függ,milyen logo megy az introban<#hehe>
BJ:tesztek azt bizonyítják ,h.olyan másfél éve ez pont fordítva volt,most épp nem tudom<#vigyor2>
sztem még mindi gúgy érdemes,h.AMD+Ati,Intel+NV,de ha lehet ne 5200 és 9200 között vaciláljunk játékra<#nevetes1>

HTS s3rg1nh00
én azt úgy fél éve csak PCI-e-ben láttam,de ha tudsz olyat,akkor ok,mert konkurál a 6600Gt-vel,h.mikor ki nyer,az attól függ,milyen logo megy az introban<#hehe>
BJ:tesztek azt bizonyítják ,h.olyan másfél éve ez pont fordítva volt,most épp nem tudom<#vigyor2>
sztem még mindi gúgy érdemes,h.AMD+Ati,Intel+NV,de ha lehet ne 5200 és 9200 között vaciláljunk játékra<#nevetes1>

TS Zolly
Elcsorták az üzimet.

Na mindegy. Ha lenne mégegy bf szoba, ott is nagy lenne a pangás.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

lassan egy gyors zuhanyzás, és tulképp mit jártatom itt a szám, mikor sok csatatér vár :-)))
facelia beveti magát, ha másra nem, hát golyófogónak jó lesz :-))))

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!