Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Elastic An-usZ Boys
Újmagyar megártott és a hagyományosat már nem érted? 😛 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ezt itt nem szeretik <#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Szerintetek ideges legyek, vagy tömeggyilkos itt a panelben ?
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
Na tehát az lenne, hogy ha én megvenném eredetibe a játékot, felraknám + a patcheket stb... és tudnék ranked szervereken játszani.
de ha netalántán újra kellene telepítenem a windows-t, és újra felraknám a játékot az elõbbi eredeti cd kulccsal, akkor nem írná ki a játék hogy cd-key in use? vagy ugyanúgy mûködne tovább rendesen a játék?
egy kérdés: lanon 1.3 lesz már?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(Pedig még hiányzott kb: 230orám 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Oszt köszönök jó magyar módon parasztosan, semmi..... Metyek, belépek a szkvadba vagy mi, azt semmi beszélgetés, semmi egymsra borulás.... Mért nem szerettek ?? <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Meg látom nem elég az incremental, kell a FULL 458 MB-os ??? Vagy valamit nem jól látok, félreértettem ? MIa stájsz gyerekek ??? Menékk mán gyilkolni...
Nekemis írta mikor vissza tettem félév után bf2,h jácak vele.ua ezt írta nekemis.
#79674;Aztán letöröltem,peccsetem,ujraindítottam...aztán vhogy sikerült.
Egy kis segitségre volna szükségem. Tört játékom van, és az antik szerverekrõl ezt az üzenetet kapom: GLOBAL PunkBuster GUID BAN 602bc161 "
A PunkBustert már frissitettem.
Elöre is köszi!
még vkinek tanács?gúcpíd?shrek?<#mf2>#mf2>
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BJ:tesztek azt bizonyítják ,h.olyan másfél éve ez pont fordítva volt,most épp nem tudom<#vigyor2>#vigyor2>
sztem még mindi gúgy érdemes,h.AMD+Ati,Intel+NV,de ha lehet ne 5200 és 9200 között vaciláljunk játékra<#nevetes1>#nevetes1>
BJ:tesztek azt bizonyítják ,h.olyan másfél éve ez pont fordítva volt,most épp nem tudom<#vigyor2>#vigyor2>
sztem még mindi gúgy érdemes,h.AMD+Ati,Intel+NV,de ha lehet ne 5200 és 9200 között vaciláljunk játékra<#nevetes1>#nevetes1>
Na mindegy. Ha lenne mégegy bf szoba, ott is nagy lenne a pangás.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
facelia beveti magát, ha másra nem, hát golyófogónak jó lesz :-))))
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!