Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* 100h command time
* 200 wins
* 25,000 command points
Kezdoknek nehezebb, veteranoknak konnyebb hozzajutni.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
a bf2s.com-on is átváltott az eddigi stabil antitankosról medikre a képem<#vigyor3>#vigyor3>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Érmek
Egy példát mondanék: Expert késhez már nem kell õlni megkapod ha megvan a veterán 100 össz késelés után. Vagy a Heli medálhoz már csak 150h helizés kell és 5000 össz kill stb. szemezgessétek
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ha vissza lehetne vonni, még akkor is ha az ágyúk eldörögtek, de mondjuk ugyanúgy töltõdnie kell, mintha elhasználtam volna...ha már autókat lehet az égbõl dobálni, ez sem lenne akkora gáz
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
www.czekoart.hu
<#nemtudom>#nemtudom>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Azt hittem,ennél már nincs lejjebb! (tévedtem)
Azt tudnám, ezek mi a f@szért kapnak fizetést <#boxer>#boxer>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ha az ember megfontoltan vásárol, még spórolhat is egy erõsebb gép összerakásánál, mintha a Tesco gazdaságos gépet venne.
Én annó a 64-b váltással kötöttem össze a dolgot.
Viszont már nem annyira drágák a cuccok, hogy megfizethetetlen legyen!
Szerintem egyszer kell rá áldozni, utána már könnyebb karbantartani😊
persze gyorsabb a pci-os, de azért a párszáz pontért új alaplapot, új memóriát és új procit venni...(merthogy errõl volt szó)
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Halilalipapi. Forza AS Roma, Forza Italia!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elastic An-usZ Boys
hmm pöpec lesz ez <#hawaii>#hawaii>
nyugi, azért majd a segítségeteket megköszönöm 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A noob-ok támogatója az MSX.
Nem tudom hogy agytok vele deh szerintem ez az új patch egy rakás fos!
Nekem pl a belsõ server keresõben olyanokat csinál hogy mikor rányomo 1 serverre hogy frissítse akkor elugrik máshova ... lol pl % jelesen nem is tudok keresni 😄 meg ien apróságok. Join gombra rákattintok és ledob asztalra lol? 😄
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Én két napig veszekedtem itt a torrentes EUROFORCE miatt, azért mondtam neki hogy kap.... szidalmat...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died