Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fsensei
Hát a JCSR-nek is vannak erõforrásai ilyen téren:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ez lol 5letnek nem rossz de eléggé nehéz lenne kivitelezni!<#hehe>

Verzoo: ebben az rdha is komojj partner lenne <#papakacsint> és szerintem eséjjel indulnánk .. igau Joe?! <#hehe><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
rossz helyen jársz :) de egy biztos: tiétek a kupa :)

Rendezzünk egy olyan kupát,hogy melyik csapat bír többet inni és utána játszani<#hehe><#hehe>
Szerintem az eAb már nyerte is<#hehe><#hehe><#hehe>

Zs0lt1
legyen bf vietnam kupa :D
tuti neveznék :D
akár heli 1v1-ben is :DDDDDDDD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
köszi a képeket, jókak :-))

Ahhoj
én javaslom a pasziánsz qpát, azt még tudok játszani 8)

JCSR Apache
Jó lehet tök hülyeséget beszélek de mi lene ha lenne igaz 32-es.<#fejvakaras>
16 vs 16, mondjuk 2-2 cspat összevonva.

Áhh de késõ van..mit keresek én még itt??

Running
Na lányok, fiúk lenne két kérdésem hozzátok.

1. Szerintetek milyen kupát lenne érdemes indítani a közeljövõben? Conquest 12-es volt, Infantry volt, lanon 8-as conquest volt, ami persze nem kizáró ok...várom az ötleteket ki mit látna, illetve min venne részt szívesen.

2. Más. Az jutott eszembe mi lenne, ha indulna egy olyan bajnokság magyar berkeken belül ami olyan mint egy cb. Meghatározzuk milyen meccsek vannak, arra neveznek a csapatok és játszanak egymással kihívásos alapon. Eredményeik felkerülnek egy oldalra, amin látszódik h melyik csapat épp hanyadik a mezõnyben, mennyi pontja van, stb...Aztán az elsõ három csapatot szintén díjjazzuk valahogyan. Ebbõl mindig látszódik épp melyek a legeredményesebb magyar csapatok és milyen játékmódokban. Remélem értitek kb mire gondoltam.

Nos ezek lennének, várom a reakciókat.

JCSR ODIN
<#nevetes1> nagyon jó kis sztori <#nyes>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Promi
Ez nagyon jo, es maximalisan igazad van.<#eljen>
Mindig is eliteltem az anyagias noket.
JCSR ODIN
JCSR balról jobbra:

Wolfguy, Tp.Peti, Vibri, Fiji-sensei, Kornél, KLegény, jómagam ODIN, mögöttem alig látszódva Chris Liebing, Gaba, GCR

Feczo
Az eroticexpo címszó alatt van amit keresel :D

Feczo
Az ertoticexpo címszó alatt van amit keresel :D

:DDDDDDDDDd

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hi.
ezen a képen ki kicsoda?

mesor
Szal' ehhez tényleg pofa kell hogy így kiadjanak egy patchet. A f@szért nem tudják normálisan tesztelni 2-3 hónapig hogy fasza e minden. Szinte minden körben kidobál nagyon idegesítõ.

Nem értem ezt az Armored Fury tesztet se. Kiadják tesztelõknek a kész játékot amin valószínû semmit nem fognak változtatni hiába találnak benne hibát.

Ennyire még sose vártam egy újabb patchet vagy hotfixet mint most mert jelen állapotában a legrosszabb a bf sajnos. :(

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

vsly
Jó<#nyes>
Errõl eszembe jutott egy sztori:

Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és nõi szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nõk viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a nõi szexuális vágy a nagy "Igen!" kimondása után.
Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- Miii??? - mondtam - ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytõl fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerûen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van, mint nõnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azért, amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következõ nap felhívtam a fõnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi nõi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipõt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót.
Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol választottam gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csõd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, mert még soha életében nem fogott teniszütõt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- Miii???
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat...Te egyszeûen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem, mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nõnek.
És amikor rám nézett, úgy, mintha ölni akarna, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért, amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz dugás...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

JCSR ODIN
köszönjük a lan képeit (is 8D ) nagyon jók <#worship>

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DummyBoy
Áááá, ott még ébren voltam ... Tbányán át kellett szállnunk és a vonaton ment a fûtés ... kb 40 fok volt ... majdnem megsültem ... na attól úgy beájultam, hogy öröm volt nézni ...

Mekkorát néztek az utasok mikor kinyitottam a szemem, és megláttam Gyõr-gyárvárost (Még jó, hogy idõben keltem ... ment az a vonat tovább is ...) ...

Akkorát káromkodtam, hogy síri csend lett a vagonban :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

JCSR ODIN
az erotika galériádat még kicsit feltúrbózhatnád 8D

nah nézzük meg a lant is azért... 8)

Köszi a linket itt nem csak lan képek vannak! :)

schrank
mitõl aludtál el az almásfüzitõi timföldgyár kísérteties látványától <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Swy
ezt most tényleg nem igazán értem! Hogyan? segíts légyszi még egy kicsit!!<#worship><#worship><#worship>

http://bf2s.com/player/swy/

DummyBoy
Ehhh ... megnéztem a Salomtévés riportot ... Ezek milyen okosak ... Ezért nem nézek TV-t ...

Mellesleg volt errõl egy kicsit komolyabb értekezés is miszerint akik számítógépes játékokkal játszanak azoknak javulnak a reflexik, reakcióidejük, problémamegoldó képességük, ráadásul könnyebben dolgoznak csapatban mint akik nem ... :)

Meg a nehezebben találnak barátoket mert Internet szöveg ... Ááááá ezek nagyon setétek :) Anno megboldogult gyerekkoromban eleget hallgattam ezeket a baromságokat ... "Mindig csak a kurva számítógép ... bezzeg a cementeszsákot azt nem bírom el ..." Ma sem bírom el, de nem is nekem kell cipelgetni :)

Feczo
Kössz a LAN-t mégeccer Ahhoj, Zsolti, ... ?, BB

Képek itt:

http://feczo.nmi.rulez.org/pix/index.cgi?album=gps8lan&mode=view

Remélem tetszett a döntõ közvetítése, az egyik szócsõ én voltam :)

Ahhoj
lol pszt :P

erdos
egyeztetted -1 :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Te Rambo, nem velem beszéltél véletlenül?
Mert az idõpontot meg ezt a szerencsélen közvetítést is velem meg odinnal egyeztetted egyeztetted ha emlékeim nem csalnak. A többirõl nem tudok.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

JCSR ODIN
sok volt a kakajó Ahhoj 8D Õ Vibri volt, de sebaj 8)

TS Zolly
És mijaza Tiesto? <#eplus2>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

DummyBoy
És direkt külön ... Én tudom, hogy miért van a CS-eseknek CRT-jük, múltkor elmagyarázták nekem, majd megtudtam, hogy láma vagyok, és elsírtam magam ...

Szóval, ha "Pró" akarsz lenni, akkor a TFT felejtõs, mert max 75 képkockát bír megjeleníteni, de ilyen SzpídFPS-eknél mint a Quake meg a CS kell a 2-300FPS ... és arra nem jó a TFT ... o_O ... mindegy, biztosigaz :)

Másik: Logitechbõl nem szabad joy-t venni, ritka gyengék, gyorsan döglenek ... érdemesebb a kisebb Saitekeket megnézni ... :)

JCSR ODIN
akkor elõkerült volna Ahhoj kakajós bogréje, miközben száguld a tested felé 8D

Zs0lt1
nna fogalmazás rulez :D
kb 8 órája nyomorékokkal beszélek telefonon, szal ilyenkor már érthetõ :D

TS Zolly
<#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Lincselés :DDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ahhoj
ratyi Odint csak úgy tudtuk rávenni ne Tiesto koncertet nézzen, hogy nyomnunk kellett egy Worms meccset :DD

DummyBoy
Üdv Mindenkinek!

Elõször is én sajna nem maradtam a LAN-on, csak a Tali-n voltam, Megtiszteltetés volt találkozni a "krémmel", fasza volt mint a picsa (A levezetõ BFV is teccett ... kár hogy nem nagyon voltam képben vele ...)

Az odaút nekem is vicces volt ... Leszálltam a Metróról, mad a Lurdy házig elgyalogolva kierült hogy a másik irány ... sétáltam vagy 2 órát mire odaértem, elmentem vagy 4 "Halál fasza -> Vissza!" tábla mellet, de meglett és megérte ... (1 negatívum ... reggel elaludtam a vonaton 2!!!! km-errel Komárom elõtt ... + 2 óra volt hazajutni :) )

Amit összességében sajnáltam, hogy a Loncis gépek nem mentek éjjel :)

Tetszett, köszi, csak kár hogy kaki volt az idõ :)

Ahhoj
már megszokhatták hogy bizony 1-1 restart meccs közben is elõfordul :P

Ahhoj
:DDDD

Zs0lt1
egyébként a legnagyobb poént nem is meséltem el.
ment a HBA vs JCSR döntõ ezerrel én meg pont elmentem a laptop mellett amin az admin progi futott. pont elõjött a hülye képernyõkímélõ, én meg poénból nyomtam eggyet a taccspadon, hogy eltünjön. erre kiirja, h biztos restartolni akarok?
Húúú bazdmeg, mekkora para volt :D Ahhoj pont látta az egészet, nem kis para volt. Ráadásul asszem a 2. map volt, ugye a sok várakozástól alapból mindenki ki volt akadva, mi lett volna ha tolok egy restartot? :DDDDDD

Danee
<#falbav><#guluszem1>

HTS s3rg1nh00
tessék mûvelõdni:1. és 2.<#worship><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Swy
huhh!
Ezt most nem igazán értem! Kicsit részleteznéd!
Inkább nem állok neki amíg nem mondod el mert már volt elég bajom!<#crazya>

http://bf2s.com/player/swy/

JCSR ODIN
gõzöm sincs de hamarabb született, mint te szóval tiszteld 8D

Danee
igen? mi az a Drema Theater? :D

HTS s3rg1nh00
a DT 5 évvel hamarabb kezdte pályafutását,mint a trance maga<#beka3>
amit a hangszerekkel mûvelnek ezek a jóemberek,azt próbálja valaki követni<#crazya>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

JCSR ODIN
egy kis progresszív trance-szel jobban bevágódtál volna 8)

TS Zolly
Legalább addig sem kecsegezkedsz szerveren.