Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minek az árnyékot berakni???? :o

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nekem detto comfig ... tök alapon!!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fsensei
Ja Nem találok el senkit mert mostanában 9 fpssel mûkszik csak a TV rakéta...Mintha 500-as pinggel játszanék...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Beers
800*600 low

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Sok sikert...
Nagyon sok munkad lesz a videoval.. :)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ehh hallljátok :)
2,8 ghz Proci amd
2x 512 400mhz DDR ram
Ati Radeon 9600XT 256mb DDR
Milyen grafikán toljam hogy ne akadjon?

Need for Speed Most Wanted

Fsensei
Ja és ne lõjjetek le lécci:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Tegnap kezdtema rögzítést és már gyûlnek a fregek, szóval ha ellenem heliztek szép trükköket nyomjatok és mosolyogjatok mert vesz a fraps :DDD

Fsensei
Én is ilyen videón dolgozom csak az a baj hogy rögzítés közben az fps leesik 60-80-ról néha 10-12-re és úgy lehetetlen eltalálni valakit...

Fsensei
Nekem a repülõ már TV-vel és normál raksival is megvolt, mondjuk utóbbi csak egyszerÿ(Túl is éltem utána) és pont egy OC meccsen Z-10-zel :D TV rakétával meg eddig legtöbször Boxert meg Siget lõttem ki a repülõbõl...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Én töltögetem le BF2 fragmovikat és a csoka kiirta a végén hogy miket használt..

Sony Video Vegas 6.0
Sony Sound Forge 8.0
Adobe Photoshop cs2
MagicBit DVD Ripper Deluxe
Videolan media player

lenének szabályok :)

Pharolas
hehe <#worship><#eljen><#taps>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Pharolas
Abból csak az sülne ki, hogy mindenki ködhatárba repkedne <#merges2>

koschwarz
és a legvégsõ ultramagas szint: szedd le a repülõt AA-gunnal<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Pharolas
Szerintem az már az itt lévõ helisek legtöbbjének megvolt <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
Az se mindegy, hogy tv raksival, vagy a simával (mert azért az utóbbi nehezebb <#violent>)

uHs Gerzson
Szedd le a repülött TV rakétával, ez a következõ szint :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jo 5let..
Vagy Heli Dogfighter is lehetne rendezni mint 1vs1ben mint 2vs2ben..

eX RambO
Csak ne Kornélt küld toborozni, mert csak kevesebben lesztek utána mint elõtte <#nyes><#nyes><#nyes>

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Fsensei
Meg nyomhatnánk TV guided versenyt is.Amiben a pálya egyik részérõl kell kilõni valamit TV-vel ami máshol van leállítva és bejelölik.Aztán meg hajrá aki kevesebb TV-vel irtja ki az összes célpontot az nyer.Mert ugye elsõre kilõni valamit ami ismeretlen helyen van, látotávolságon kívül azt nehéz, ált 1 felderítõ rakéta kell majd hozzá és ebbõl jó kis pontrendszert lehetne csinálni.Persze minden versenyzõ ugyan onnan lõ ugyan oda.

Fsensei
Nekem is az tetszik, szóval most majd rágyúrok a köztelharcra helivel mert eddig mindig tvvel írtottam, ritkán jutok el a közelharcig... :D

Pharolas
Valahogy nekem is az V. variáció tetszik a legjobban, tehát csatlakozok koschihoz <#eplus2><#eplus2>

erdos
ejj hogy ezt mióta mondod <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
Csatlakozom :DD, téged ugyis ideje kilönni abból a vacak konzerv dobozból :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Valamit mindenképp ki fogunk találni, h ne legyen gond ezzel.

Archie2048
Joint ops-ban volt lehetõség a Chinookba bele tolatni két Jeeppel és kirakni õket valahol. A másik ami hiányzik a BF2-bõl a légpárnás szállítóhajó. 2 tank simán ráfért plusz személyzet. A fegyverzete is kielégítõ volt. Igaz BF-2 ben nem sok esélye lenne TV-raksik ill. bombázók ellen. A jeep dobálásnak a lényegét egyenlõre a kiugrott helisek és repülõsök támogatásában látom. Van még egy ötletem, de azt inkább nem itt postolom. :)

Hali.Mostanában mennyiért lehet venni egy originál BF2-t?

Mersant
Mesornak adok igazat, Guidot meg majd a csapatok egyeztetnek maguknak ha érdekli õket kik ellen is játszottak valójában, ha meg nem az az õ bajuk. persze ha utólag kiderül a turpisság és a 2 csapat ne megyezett meg, hogy nem regidsztrált ember játszhat e, akkor ahol ilyen történt automatikusan bukta a meccset. akik meg kevesen vannak álljanak össze másokkal, de fix emberekkel és ne az leygen hogy most innen hozok 2 embert, holnap amonnan...;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

mesor
Csak gyakorlatilag egy mondaton belül ellentmondásba ütközünk. Mert az ok hogy egy klán ha két csapatot indít akkor egy ember csak az egyikben szerepelhet. De mi van ha egy klán elindul a rendes nevével és egy álnévvel (ahol ugyanazok játszanak). Senki nem fog rájönni erre soha max díjátadón ha nyernek.

Running
Emlékszem h javasoltátok már. Ötletnek a legjobb. Két dolog miatt kérdéses:
Nincs ember aki végignézné minden meccs embereinek GUID-ját, és szervezõk terén se volt sose hatalmas létszám.
Elég sok helyen emberhiány van és ezért jó ha páran máshol is kisegítenek, fõleg akkor ha pl egy csapat tud így indulni.

Srácok, nyomja valaki a Project Reality mod-ot? Érdekesnek tûnik, kiváncsi lennék a véleményekre. A pontozási rendszere pl egész spéci... már persze akinek számitanak a pontok, ugyi...

mesor
"Ha egy klán 2 csapatot indít akkor a csapat egy tagja csak az egyik csapatban indulhat, más klánok csapataiban viszont részt vehet, de maximum 2 csapattal vehet részt versenyen."

A viták elkerülése végett javaslom hogy egy ember egy csapat! (ne játszon álnéven sehol máshol)

Esetleg GUID bekérésével megoldaható az ellenõrzése!

Fsensei
engem tegnap sarkin dobtak meg egy dzsippel helijavítás közbe...Majdnem lenyomott a víz alá.

koschwarz
személy szerint nekem az V. jön be.

koschwarz
hát a heli is füstült mint az állat, sajnos még így sem volt elég neki az AK-m :)

viszont szépen elrepült a hámvíval a hátán. lol.

Fsensei
Nem tud valaki ajánlani valami jobb videórögzítõt mint a fraps, mert fél óra után 45 fps-rõl leesik 6-ra és úgy elég nehéz megcsinálni a videomat...

a tankra dobott vodnyik elviszi a hp 60%-t!!

erdos
A III-IV-V személyes kedvenc, tessék bátran arra szavazni. :D

Running
I. Szerintetek milyen kupát lenne érdemes indítani a közeljövõben? Conquest 12-es volt, Infantry volt, lanon 8-as conquest volt, ami persze nem kizáró ok...várom az ötleteket ki mit látna, illetve min venne részt szívesen.

II. Más. Az jutott eszembe mi lenne, ha indulna egy olyan bajnokság magyar berkeken belül ami olyan mint egy cb. Meghatározzuk milyen meccsek vannak, arra neveznek a csapatok és játszanak egymással kihívásos alapon. Eredményeik felkerülnek egy oldalra, amin látszódik h melyik csapat épp hanyadik a mezõnyben, mennyi pontja van, stb...Aztán az elsõ három csapatot szintén díjjazzuk valahogyan. Ebbõl mindig látszódik épp melyek a legeredményesebb magyar csapatok és milyen játékmódokban. Remélem értitek kb mire gondoltam.

III. Armor Kupa 16-os és 32-es mapon:
Kiválasztunk néhány térképet ami megfelelõ a versenyre (ez lehet custom map is), ha kell teszünk bele több páncélost és ezen fognak futni a verseny. A lényeg hogy a páncélozott erõkön legyen a hangsúly, vagyis több több tank, apc, légi jármûvek szerintem nem.

IV. Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

V. Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Minden csapatot meg fogok keresni majd egy táblázattal, amin lehet jelölni mely kupa érdekli õket.

A Kupákra vegyes csapatok is jelentkezhetnek, a névsor alapján figyeljük a jelentkezõ csapatokat. Ha egy klán 2 csapatot indít akkor a csapat egy tagja csak az egyik csapatban indulhat, más klánok csapataiban viszont részt vehet, de maximum 2 csapattal vehet részt versenyen.

Az utolsó két pontra egyéni résztvevõk is jelentkezhetnek, akit érdekel a dolog az írjon ide: [email protected], msn is ugyanez.

Archie2048
Én tegnap tankokat dobáltam vele, mert nem volt Arty-m. Bele is halt a tank :)

koschwarz
valaki kipróbálta már, hogy ha leveszi a hangminõséget akkor nem vágja ki? qrva idegesítõ, tegnap is a legjobb légicsata közben eccercsak desktop.

az autódobálásról meg annyit, hogy az ahogy néztem, a ledobott autók 70%-a esik az oldalára, kerítésre, háztetõrõl csúszik le, sõt tegnap egy BH tetjén landolt a humvi, miközben az lebegett a zászlónál. igazi idióta feature.

arty
"menj szemészhez...a GS.bf2 és a QERTY szervere 1.3"

ASE ben nekem ezt a kettõt nem listázta, viszont ahogy schrank irta ezek gyalogos mapok(?) ... ha infantrizni akarok akkor cs/dod/cod2 vagy bármi egyéb! ;)

mindenesetre KÖSZÖNÖM, ha már nagyon elvonásim van, ezekre jo tudni h felmehetek :)

Forza.

Fsensei
Felõlem mehet

jóvan akkor majd Fiji ellen indítjuk Sergit .. egy kör sör - egy kör heli<#vigyor2>

!!! <#nyes>

-tRs-Landor

Fsensei
Szükség esetén meg a legközelebbi kocsmában csinálunk egy toborzást:D

erdos
Nono, azért erre is megvan a keretünk ha a szükség úgy hozza :D

hihi <#hehe> te pár év hátránnyal indulsz <#papakacsint>