Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Verzoo: de majd csak akkor ha majd virtuálisan elhalálozik az accountod!!<#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.
Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.
Akik nemcsak csapattal, hanem egyénileg is részt vennének a versenyen, azok jelentkezzenek nálam privibe, msn, vagy emailen: [email protected] mindkettõ cím. Természetesen minden jelentkezõt szívesen várunk, nemcsak klános emberkéket.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(jjj nemolvassa a totyikot, szal tudni fogom, ha valaki beárul...ésakkor running fog gondoskodni a hosszú és fájdalmas fospepunáról...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
illetve sokkal több embert sokkal többször kivág f*szsetuggya mé...
meg persze a jó sok régi bug is maradt 😊
röviden ennyi 😊
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
-tRs-Landor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Gulf of Oman-on bementem az ellenség fõbázisára kiiktatni a commander cuccokat.
Felrobbantottam a radar-t, és az UAV-ot, majd megláttam az ellenség kommanderét a stingerben, odamentem és lekéseltem. pár perc múlva ismét felrobbantottam a cucaikat majd megint lekéseltem a kommanderüket a stingerben. Erre kibannoltak "Murry mainbasecamping" dumával. 😊)))))))

-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
na állj szépen be a sorba hahojj mellé <#eplus2>#eplus2>
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
itt fexik melletem az ágyon, de nagyon fáj az ánusza ezért nem tud felkelni <#hehe>#hehe>
de mond mit szeretnél tõle, átadom neki <#taps>#taps>
-tRs-Landor
Még fent is voltam már nála,5 percre lakik tõlem.😉
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
<#idiota>#idiota>Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D