Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor2>reggelt mindenkinek

Verzoo: de majd csak akkor ha majd virtuálisan elhalálozik az accountod!!<#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
Nomeg a legszebb: Armor kupa <#violent>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Szerintem csináljünk egy olyan kupát ahol tankot kell lõni iglával,és ezt elnevezhetnénk rólam<#hehe><#hehe><#hehe>

Running
JELENTKEZÉS:

Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Akik nemcsak csapattal, hanem egyénileg is részt vennének a versenyen, azok jelentkezzenek nálam privibe, msn, vagy emailen: [email protected] mindkettõ cím. Természetesen minden jelentkezõt szívesen várunk, nemcsak klános emberkéket.

kBagyula
Van itt egy ilyen nickû pasas, gondolom megtetszett nekik... 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
Honnan a francból szedtétek ezt a LOÁL János dumát, vagy honnan jött ez?

Beers
Mi van,fölriadtál 😄?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TS Zolly
Tudtam hogy ribi vagy! <#vigyor5>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Nem szép dolog. <#ejnye1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
És kijaza a Dzsobácsi? <#vigyor>

joebacsi
blekk bameg, temeg ne zaklasd így névtelenül az egymást kúrogató õsbfes kötsögöket (ugye alma is megmontta, ami má bizonyíték!!44), mert amúgy is össze-vissza beszélnek, ha nõrõl van szó, egy ilyen wowbiccs meg aztán fõleg felkavarja a kedélyeket 😄
(jjj nemolvassa a totyikot, szal tudni fogom, ha valaki beárul...ésakkor running fog gondoskodni a hosszú és fájdalmas fospepunáról...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nah szép bameg, csak pár napot voltál lanon, és máris rugalmas ánuszokról fantáziálsz...azt vágom, hogy beindít a rózsaszín, de ennyire nelegyé má trendEE <#mf2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nem 1.03 (azmár jórég volt 😊), hanem 1.3, és egyrészt megkavarta kicsit a squadrendszert, amivel "pöttyet" más irányelveket kell követni klánmeccseken, illetve teleszórta egy csomó buggal a szerverkeresõt, meg a legidegesítõbb, ha ezentúl benntvagy egy szerveren, egyszerûen nemtudod megnézni az ipjét...bár ezt a csorbát azért kiküszöböli az xfire okosság, amire énis ráfanyalodtam ezzel az új béef fícsörrel 😊
illetve sokkal több embert sokkal többször kivág f*szsetuggya mé...
meg persze a jó sok régi bug is maradt 😊
röviden ennyi 😊

Ahhoj
<#law>

Robogo
LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS!!!<#nevetes1><#nevetes2>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

<#ijedt>

-tRs-Landor

Murry
Hát bizony... Tényleg demoralizáló lehetett amint Rambóként 1 szál késsel a kezemben szét kempelek mindent. 😊 Ezt meg kellett állítani. 😊 Példát kell statuálni mert a végén még más is vérszemet kap. 😊

BEAST
akkor engem nemis szerettél? 😮 mocsok 😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Boxer HUN
Ha nálunk csinálod és ott vagyok, megkaptad volna a minimum 2 hetes ban-t. <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Rusid
És ez igy igaz cuncikám 😄 Lan elhagylak megcsaltál 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ahhoj
hat tenyleg nem kene...

Ahhoj
nekem ott van Rusid 😄DD

Murry
Késes basecamper 😊

Murry
Looooooooooooool ezt figyeljétek.

Gulf of Oman-on bementem az ellenség fõbázisára kiiktatni a commander cuccokat.
Felrobbantottam a radar-t, és az UAV-ot, majd megláttam az ellenség kommanderét a stingerben, odamentem és lekéseltem. pár perc múlva ismét felrobbantottam a cucaikat majd megint lekéseltem a kommanderüket a stingerben. Erre kibannoltak "Murry mainbasecamping" dumával. 😊)))))))

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Kösz de nekem szerencsére nem kell olyanra gondolnom amit nem kaphatók meg <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
De ugye hozzávetõlegesen feltudtad fogni mire voltam kíváncsi?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

irgykecc mi?<#mf2>
na állj szépen be a sorba hahojj mellé <#eplus2>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

én is tudom jjj elérhetõseggét<#felkialtas> <#wilting>
itt fexik melletem az ágyon, de nagyon fáj az ánusza ezért nem tud felkelni <#hehe>
de mond mit szeretnél tõle, átadom neki <#taps>

-tRs-Landor

Robogo
Én is tudom.😊
Még fent is voltam már nála,5 percre lakik tõlem.😉

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

atomboy
Egy pont harom, nem Egy pont NULLA harom.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

vsly
Esetleg megveszed a játékot?<#fejvakaras>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Rage47
akkor szokta irni, mikor nincs eredeti game-d, s olyan official serverre akarsz menni sztem
gyuriii
Azt írja ki amikor csatlakozni akarok hogy "Your cd key is not valid"
Mit lehet tenni?

uHs Gerzson
<#idiota>

Rage47
FAQ banner alatt
BEAST
rohatt 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
Te megtalálod WoW-ban így ez nem nyert <#nyes>

gyuriii
Azt írja ki hogy "CD key Invalid" amikor egy szerverre szeretnék csatlakozni. Hol lehet átírni a cdkulcsot?

Rage47
(bocs a duplázásért, nemtom miért volt)
BEAST
akkor mondjátok el nekem , hogy énse adhassam tovább <#idiota>

Rage47
A faq szerint megcsináltam a punkbuster frissitését, be x-eltem a muliplayer rész alatt a punkbuster-t, s mégis azt irta ki a server, h mivel nincs punkbusterem, bannol..:/
Looserke
fogja magát és kib*sz az asztalra...a rakéták újra átmennek néha a ccélponton...stb...stb...

Kandurex
Valaki foglalja már össze, hogy mitõl annyira rossz az 1.03?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

uHs Gerzson
Jó én csak szeretnék tisztán látni 😊

HTS s3rg1nh00
RDHA TS-en nem szoktak illetéktelenek garázdálkodni,Õt nem 1x láttam már fennt,most is van...ergo nyugodt lehetsz 😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

BlackJackHUN
Akkor bemutatkoznék.Én vagyok Joebácsiékkal voltam a lanon.Biztos emlékeztek rám,Drangel és Sturmal jártuk körül a BFeseket bemutatkozás gyanánt.

HTS s3rg1nh00
szívás,nekem a szerverkeresõs,ill.bugos játékmeneten kívül nem volt vele gondom,engem eddig dobált ki,most már nem<#crazya>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

uHs Gerzson
Legalább megpróbáltam segíteni 😊