Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán egy uccsó körre, hogy megnyugtassam magam, átmentem egy tökismeretlen szerverre, és masturon csináltam egy 21-1 K/D-s kört sniperrel. lehet hogy azt hitték én is használom ezt a szar csítet?<#hehe>#hehe><#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Tegnap bementem egy EU DE EF szerverre, kicsit játszani. Olyan szinten szoptam, mint még soha!!! Amivel nem is lenne gond, hisz benne van. Futtás közben kiszed a sniper, még ezt is elfogadom, de ezt 7x egymás után, akkor már kezdek anyázni!:D Great Wall mapon a gyerek átlagban 60-at ölt és 1-2x halt. Akkor kezdtem igazán ideges lenni, mikor a két claymoron átsétált és a közepet védõ squadot egyedül lenyomta.Visszaspawnoltunk, és az engineer kisfegyverrel megint lekaszált mind a hármunkat!:D Zászlót elhúzta, artyt túlélte!:D
De ez csak 1 eset a kb. 15-bõl!:DDD
Gondoltam, hogy kicsit utánnanézek, de hamar megtaláltam a választ...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Milyen forumban orulnek neki? Egyebkent nem remlik, hogy tobb fejest kaptam volna mostanaban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A PB-nek is úgy kéne mûködni, mint a vírusírtónak !:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Érdekesség képpen! Akinek pár napja (kb egy hete) feltünt, hogy elég sok fej lövést kap illetve hasonló kis okosságokat az ne csodálkozzon, ugyanis "ügyes" gyerekek megint megcsinálták a "tutit"...
BF2 Light is a extremely small, and impossible to detect mini version of BF2 Full hack.
Az a nevetséges, hogy mennyire örülnek neki a fórumon!:((
Ui: egy szónak nem találtam a magyar megfelelõjét: Crosshairs
<#wink>#wink>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
2.)warok általában neten történnek lebonyolitásra valamelyik klán serverén.8vs8 12vs12 és nagy ritkán 16vs16 ez megbeszélés kérdése melyik klán éppen hány fõt tud kiállitani. A gyak warokon nem olyan fontos a létszám betartása akár lehet 6vs6 is viszont a kupákon azért illik teljes létszámban megjelenni.
3.) magyar klánok csak igy fejbõl : Dr , Frx ,7th ,Jcsr,Horda,Gbc,HbA,Rdha,Vény,Lob,Gsbf2,Cor,Trs??,ha valakit kihagytam akkor sry. Taglétszám klánonként változó vannak elég népes klánok és vannak akik jelenleg létszámhiánnyal küzdenek.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
1. Mennyire jellemzõ, hogy magyar BF2 klánoknak saját szerverük van? Gondolom a sávszélesség-igény magasabb költsége miatt nem olyan gyakori mint pl. CoD2-ben.
2. Warok hogy szoktak történni? Csak LAN-partykon vagy saját klánszervereken is elõfordul? Ezek általában hány fõvel mennek?
3. Hány aktív magyar klán van BF2-ben, és milyen nagyságrendû a taglétszámuk kb.?
thx.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PSN: s3ctorHU
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Ujraindítottam a vasat és ismét kidobott.
Most másik servert próbálok.
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
15emberböl/3 embert nem dob ki :D
Minden jog fenntartva!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
(lehet azért nincs fent patch???????)
elõre is kösz a segítséget!!!!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Hátha az elõzõleg letöltöttel van gond.
Bár kevésbé valszinû,mert gond nélkül telepítette.
Valaki , valami okosat?