Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
én meg tegnap a gsbf2-es szerveren szívtam folyamatosan, legjobb esetben is 1-2-vel többször haltam mint öltem, egyszerûen mindenki jobb volt (?), bár monnyuk a körök is elég langyik voltak, volt hogy dalianon egy parti pontot védve egész kör alatt nem láttam ellenséget, csak egy kurva repülõt ami mindig kiszedeet az AA-ból<#hehe>

aztán egy uccsó körre, hogy megnyugtassam magam, átmentem egy tökismeretlen szerverre, és masturon csináltam egy 21-1 K/D-s kört sniperrel. lehet hogy azt hitték én is használom ezt a szar csítet?<#hehe><#nemtudom>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
Na ezért nem járok mostanában a német szerverekre. Gyanús volt már 2 hete is az összes elhalálozásom.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Akartam már kérdezni korábban is, hogy honnan tudjátok, hogy az "fejes" volt? Mert kiírni nem írja ki úgy mint anno a MOHAA-ban, CoD-ban... stb. csak a kill-t. Lehet, hogy láma kérdés, de érdekelne. Vagy csak ráfogjátok, hogy ha egy lövéstõl megfexel akkor az tuti heccsát volt?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
én mindig is csodálkozom, amikor az elém bevetõdõ ellenfél összevissza egy lövéssel csinál ki (annyit is hallok, nem egy sorozatot) természetesen bug vagy lag, úgy szoktuk mondani...<#ravasz1>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Crem
Biztonsági okokból nem linkeltem az oldalt!:D

Tegnap bementem egy EU DE EF szerverre, kicsit játszani. Olyan szinten szoptam, mint még soha!!! Amivel nem is lenne gond, hisz benne van. Futtás közben kiszed a sniper, még ezt is elfogadom, de ezt 7x egymás után, akkor már kezdek anyázni!:D Great Wall mapon a gyerek átlagban 60-at ölt és 1-2x halt. Akkor kezdtem igazán ideges lenni, mikor a két claymoron átsétált és a közepet védõ squadot egyedül lenyomta.Visszaspawnoltunk, és az engineer kisfegyverrel megint lekaszált mind a hármunkat!:D Zászlót elhúzta, artyt túlélte!:D
De ez csak 1 eset a kb. 15-bõl!:DDD

Gondoltam, hogy kicsit utánnanézek, de hamar megtaláltam a választ...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
kösz!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Celkereszt(ek?)

Milyen forumban orulnek neki? Egyebkent nem remlik, hogy tobb fejest kaptam volna mostanaban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
Hát jah...

A PB-nek is úgy kéne mûködni, mint a vírusírtónak !:)

Me0w
Crosshair - celkereszt.

Together we'll fly someday...

Kandurex
Punkbuster majd csak frissül

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Crem
Morgen!

Érdekesség képpen! Akinek pár napja (kb egy hete) feltünt, hogy elég sok fej lövést kap illetve hasonló kis okosságokat az ne csodálkozzon, ugyanis "ügyes" gyerekek megint megcsinálták a "tutit"...
BF2 Light is a extremely small, and impossible to detect mini version of BF2 Full hack.

Az a nevetséges, hogy mennyire örülnek neki a fórumon!:((

Ui: egy szónak nem találtam a magyar megfelelõjét: Crosshairs

Robogo
Wing,Pnet,PCEF,Hef,Dragon,SOS,SOG és most alakult a =25=
<#wink>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

mNzJean
1.) majdnem minden komolyabb klánnak van saját servere, a "tehetõsebbeknek" ranked server a többieknek sima unranked server .

2.)warok általában neten történnek lebonyolitásra valamelyik klán serverén.8vs8 12vs12 és nagy ritkán 16vs16 ez megbeszélés kérdése melyik klán éppen hány fõt tud kiállitani. A gyak warokon nem olyan fontos a létszám betartása akár lehet 6vs6 is viszont a kupákon azért illik teljes létszámban megjelenni.

3.) magyar klánok csak igy fejbõl : Dr , Frx ,7th ,Jcsr,Horda,Gbc,HbA,Rdha,Vény,Lob,Gsbf2,Cor,Trs??,ha valakit kihagytam akkor sry. Taglétszám klánonként változó vannak elég népes klánok és vannak akik jelenleg létszámhiánnyal küzdenek.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Herold
BF2 (magyar) warokkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem:

1. Mennyire jellemzõ, hogy magyar BF2 klánoknak saját szerverük van? Gondolom a sávszélesség-igény magasabb költsége miatt nem olyan gyakori mint pl. CoD2-ben.

2. Warok hogy szoktak történni? Csak LAN-partykon vagy saját klánszervereken is elõfordul? Ezek általában hány fõvel mennek?

3. Hány aktív magyar klán van BF2-ben, és milyen nagyságrendû a taglétszámuk kb.?

thx.

Herold
Ez valami warszabály, vagy ez minden officialon érvényes, hogy az uncap bázison tilos lõni?

leveskocka
atomboy
Na egyeske elszallt. Kar, pedig szepen elfoglaltunk a tvtorony Sharqin, orulok, hogy abban a squadban lehettem. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

felpillanto
kezdödik a colombo mindenki eridjen nézni

atomboy
Na asszem, megoldottam. Map felrakasa utan ujra feltettem az 1.3-s patchet. Ugy mar beengedett egy kulfoldi szerver, ahova korabban sem sikerult.

HTS s3rg1nh00
nincs gond,elmondom még úgyis 60x :D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

matyi08
ja bocsi, csak egy ideje nem olvastam a fórumot. mégegyszer bocsi.

HTS s3rg1nh00
1.3-as szerverekkel nem megy...60x írtuk már,tessék Xfire-t használni :)))

matyi08
nekem meg nem találja meg az all seein eye a servereket. nem tudom mi baja lehet, eddíg mûködött...

sector512
Szeretnék megkérni mindenkit hogy a RankedII helyett válasszátok inkább a RankedI-et, ugyanis általában az kevésbé lagos, mégis úgy vettem észre hogy a II-re mennek inkább a playerek.

PSN: s3ctorHU

mesor
Én mondtam ezekkel a custom mapokkal csak a baj van!<#zavart2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

matyi08
ja, hogy most másik megy. és ez milyen?

matyi08
ez kész. játszottam, vége volt a körnek, és most me azt írja, hogy nincs meg a map, ami fut a serveren. vagy most valami másik van?

Darfur
Valszeg ez a map senkit nem fog kidobni gyertek probáljátok ki már vannak rajta:)

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

másik map Darfur

ZOLCHI
Ötödször dobott ki!
Ujraindítottam a vasat és ismét kidobott.
Most másik servert próbálok.

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

Na fiuk ugynézki hogy nem birja map .D
15emberböl/3 embert nem dob ki :D

Akkora láma vagy, hogy a láma kifejezés jelentésével sem vagy tisztában. <#vigyor>

Minden jog fenntartva!

inkább ezt most nem eröltetem ,állandóan kibasz asztalra.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

hasonló problémánk van:((((((((((((

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ZOLCHI
Puff!! Kivágott asztalra !

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

nem tudjátok miért lép ki a játék amikor WAKE AIRSHOW mapot elindítom?
(lehet azért nincs fent patch???????)
elõre is kösz a segítséget!!!!

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ZOLCHI
Már tölti is befelé !!!!!!!!!

HTS s3rg1nh00
gondolom ilyen esetekre van a map vote :D

matyi08
most meg nem az a pálya van!

matyi08
nekem meg azt írja, hogy ellenõrizzem a netkapcsolatomat mikor beírtam az ip-t

atomboy
Nekem egyaltalan nem talalja a kapcsolatot. :)

ZOLCHI
Ha a mapot föltelepítem,van még valami teendõm,vagy mennie kell ugy ahogy van?

HTS s3rg1nh00
szóval:Gerzson,üdv hodosy-nak,jól tolta tegnap az Mi28-at,én voltam a gunnere :))

HTS s3rg1nh00
lol,elloptad a hszemet :))))

nekem is akkor áll meg

uHs Gerzson
nekem most csak a BF2C Wake Airshow pályánál dob ki, és már joiningnál is megál a bf2 LOL

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
195.228.74.105 alap port

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HTS s3rg1nh00
ha léeszámítjuk,h.átlag fél havonta jön egy peccs,és kerülgetek a játék 600 bugját,minden gond nélkül,én csak ajánlani tudom<#eplus2>

horda servernek mi az ip-je?

ZOLCHI
Letöltöm a Szigi által megadott címrõl és ujra telepítem.
Hátha az elõzõleg letöltöttel van gond.
Bár kevésbé valszinû,mert gond nélkül telepítette.
Valaki , valami okosat?