Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tényleg .. elmagyarázhatná valaki mi a túrónak kell egy vinyót szétforgácsolni darabokra??<#nemtudom> nekem a 80gigás vinyó egyben a c: és vettem mellé egy 120gigásat

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
nnna megszólalt a mágnás miska <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

atomboy
SF telepiteshez 3 giga szabad hely kell C meghajton. Nekem 10 gigas a C meghajto, ebbol 8 giga volt Windowsnak es Program Filesnek, amikor megvettem. D-n 20 giga, de azt sehogy sem vette igenybe. <#falbav>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

uHs Gerzson
Sehányra, csak hogy elvegyem a kedved a kötözködéstõl <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

american express gold-ról még nem hallottál??<#mf2> tod Grezsinek van ojjan .. õ nem csóró tesitanár

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
inkább arra lennénk kíváncsiak hány éves futamídõre vetted fel a hitelt 5 vagy 10 évre <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Talált, igaz 1-1,5 hónapot vártam rá mivelelég sok alkatrészbõl elégé kevesett hoztak az országba. A 7900GT is úgy kaptam ,hogy 20db-t hoztak az országba és mivel garis 7800Gt vetem a gainwardtól de annak a ventije megrepedt így kaptam egy 7900GT és ezzel nyomom. :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

és mibe került azaz ûrkorszaki gép?? 250-300??<#vigyor2>

Boxer HUN
<#eljen>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

uHs Gerzson
maradunk a gy.k. alapfogalmazásnál <#vigyor>

Boxer HUN
Azt már direk nem írtam ide. Az egyszerû játékosoknak lehet, hogy már ez is bonyolultan hangzott... <#hehe>

kBagyula
Az SF még kicsit bonyolít is rajta, ha van olyanod is. :)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Boxer HUN
Az viszont gáz, hogy a booster pack-okat nem az alapgémhez (v1.0), hanem a második vagy harmadik patch-ez fejlesztették. Ergo, a telepítés menete:

1.) Telepíted az alapgémet

2.) Telepíted az 1.3-as patch-t (az EF min. 1.2-es patch-re hajlandó települni)

3.) Telepíted a boostereket

4.) Majd telepítheted újból az 1.3-as patch-t (az EF-ot hivatott javítani vele)

<#falbav> <#fejvakaras>

uHs Gerzson
4 év után ideje volt gépetcserélni :)

Boxer HUN
NEM! UAV-hoz nem! <#wow1> Itt is látszik, hogy még nincs meg a pálya ismeret.

koschwarz
egy csomó favoritnak bejelölt szerveremen mostanában armored fury-s pályák is mennek...úgy látszik egy hétig nem használhatom majd õket<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Nincs abban semmi aljasság, minek üknek helibe.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Boxer HUN
A Midnight Sun pályán például kivitelezhetõ a robbantás az usa bézen. Bár kerités védi, de melléállva egy jármûvel, arra felugrasz, már át is tudod dobálni a C4-et az UAV-hoz és a SCAN-hez is.

Boxer HUN
Azok a kis berregõ helik komolyan veszélyesek tudnak lenni mindenre!!! (repülõre, páncélosra, gyaloghuszárra egyaránt)! Nem gondoltam volna. Bár ennek ellenére az elsõdleges feladatuk a rajok célbajuttatása és a felderítés. Utóbbi viszont tuti taktika lehet egy összeszokott csapatnak. Gondolom a fejlesztõk is ezzel a szándékkal alkották meg, nem pedig a vérpistiknek!!!

Mersant
de ez is szar megoldás, mert aki tényleg csak robantani megy be és nem campelni az is repül, ha meg nem tudod kihasználni az UAV robbantást stb. akkor minek van a játékban...<#csodalk>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

ezt tudtuk hogy megoldható csak egy vmi volt eddig a gáz hogy a szervert bérli az ember és a kedves szerverüzemeltetõk meg nnem adnak akkora szabadságot hogy a scripteket is át tudd írni rankednál. Mert az a 10 fõs minimum limit elindulásnál sok külföldi szerveren csak 6 vagy még kevesebb fõre van állítva amit csak script piszkálással lehet állítani. Csak ugye az EA ezért elveheti a jogát a szerverüzemeltetõnek ha kiderül hogy piszkálta

Boxer HUN
Remélem igen, mert akkor kis hazánkban is le lehetne szok(p)tatni a rosszfiúkat a csúnya dolgokról!!! <#hehe>

És milyen az Armored Fury Boxer???

koschwarz
na, csak nem megoldható mégis?????<#nezze>

Boxer HUN
Na jah... De hát már csak, ilyen a magyar ember.. <#hehe> <#hehe> <#hehe>

(Amíg nálunk voltak az oroszok, volt is kitõl tanulnunk)

Running
Te csúnya, rossz fiú...<#nevetes1>

Boxer HUN
SCRIPT!!!!

Tegnap Voltunk egy külföldi AF szerveren, és lõn világosság, jármûlopási szándékkal éphogy átléptem az ellen fõbézének a keritésén, (rohadt messze volt mindentõl és nem lõttem semmire) automatikusan jött is a kick. /Hivatalos ranked volt/

felpillanto
meg innék egy két sört egy Battlefieldes komával

felpillanto
van itt a foroumozok közül Debreceni?

felpillanto
Asus A8N-E, AMD 3700+, 2GB RAM, 7900GT 256Ram ez baszki egy vagyon NEM?az én kis nem is mondom milyen azis 140000 vót

felpillanto
a fene a pofád jó kis géped van

felpillanto
mégha 2-12 is a killem

felpillanto
ugy is kitudnám deriteni de nem fogom ÉN A TISZTA JÁTÉKOT SZERETEM!!

uHs Gerzson
Kapsz olyan csalást hogy belebannolnak!

Majd adok en neked csalast!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

felpillanto
szemétség akkor énis valaki mondja el hogy kel csalni de csak német oldalakon használnám.Majd adok én nekik csalást

Me0w
Ahahahh :D

Together we'll fly someday...

Ezen kivul nagyon hatasos a nyelvi modositasok, lecserelt nyito animok, es nemely modok ellen is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Me0w
A pb igen remekul mukodik a ket evvel ezelotti csiteket igen biztosan fogja :P

Together we'll fly someday...

felpillanto
Hát én nem is tudtam hogy valakik csalnak az eszem megáll azt hittem a pb jol müködik .én is tudnám sorolni a furcsa haláljaimat.Szét kéne szecskázni a csalokat!

koschwarz
mostanában kezd telilenni a tököm ezzel a bughalommal, néha tisztára fel tudom idegelni magam, pedig korábban nem...kezdek kiábrándulni<#rinya><#whatever>

Running
Darfur egy nagyon jó tankos map, sok embernek tetszett. ATOM is nagyon jó, de az át fog kerülni a Conquest mapok közé, mivel túl nagy infantrynak.

Azert beljebb akkor is mozgalmasabb volt az elet. Az elozo korben ugyanott negy koptert nyirtam ki a tank agyujaval. Harom Cobrat, meg egy BH-t. Igaz egyik Cobrat a foldon. Kicsit aljas huzas volt. Megalltam tavol tole, es megvartam, mig a csokak kenyelmesen elhelyezkednek benne. <#eplus2>

uHs Gerzson
Darfur legalább ment, és sokan élvezték ahogy hallotam ts-n ;)

Running
Nos tegnap Horda szerveren kipróbáltuk ezt a Bf2C Dogfight mapot. Kb 10 emberbõl 3-at engedett be ezért megy a levesbe. Sajnos majd az összes Dogfight és Desert mapot ki kell próbálni h a versenyek alatt ne legyen olyan gond, h valakit nem enged be, vagy full bugos a map.

Ha lesz még mapteszt, mindenképp szólunk és akkor lehet jönni.

Crem
Nem rossz mi... A legjobb, hogy elöbb néztem, 300 online bejelentekezés volt!!!!!!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
ha legálisan ügyes az ellenfél, akkor minimum heccsátnak kell lennie, mert testre a legerõsebb fegyverekbõl is kb. 2 db 3-as sorozat kell. ha meg kipötyög egy-két lövést pl. egy g3-ból, akkor az elég fejre.

kBagyula
Ne kiabáld el. :(

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Crem
Futva egy kis fegyverrel elég nehéz 3 embert lelõni egy fél tárral!:D Ugyan ezt 2x már szinte lehetetlen!:) 2 pontos fejlövés kell az engi fegyverbõl fejre, hogy meghaljon. (ha jól emléxem)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Megtalaltam igy is. Bazzeg! Teljes feature lista, videok, screen shotok. Es az a csucs, hogy a hack megvasarolhato. A tetves edes anyjat az ilyeneknek!

Itthon szerencsere nem szokas az ilyesmi, ugy tunik.