Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmmm<#buck>#buck> nyaralás ... de szép állom<#szomoru1>#szomoru1>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.czekoart.hu
Akkor minek adtak ki bétát 3 nappal a megjelenés elött? Ha normális a dice akkor a hivatalosra még várhatunk jó pár hetet.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
meggyüttem a nyaralasából, történt valami?
jó az új fejdísz :D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Elvileg ma kellene megjelenni az 1.4 -es folt hivatalos változatának.
Lesz ebbõl valami?
Lehet jobban járok ha letöltöm a bétát?
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Asszem megnézem ezt a mapot :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ránnin' jó eza kis map nekem teccet, eleinte féltem attól hogy szar lesz meg túl nagy de jóvót ez így 6zászlóval!! <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
Remélem jó party volt!
amúgy köcce a Hordának a meccset<#vigyor2>#vigyor2>
hihi elsõ mapon sikerült a HORDÁT gyengítenem második mapon meg a KORDÁT <#hehe>#hehe><#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy jó reggelt .....
Jóreggelt!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
valaki szedje ki sürgõsen!!!
Minden jog fenntartva!
azon a lemezen van egy gumilap + menetközben nem igazán látszik a vékony sár. Nézd meg a pilóta csimáját! Majdnem sárbafulladt mire elérte a gépet.
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
Kivennéd a nevem elõl a klánjelzõt?
Nemigazán aktuális már :)
<#vigyor2>#vigyor2>
BurnBaby
ERykk03
PT-6 NaytmaN
LBandi
SS_Dubi
PT-6 TBW
7th verzoo
Kari
HUNMarcus
PT-6 Rodat
frx|Zozo
Snace
koschwarzHUN
zolesz(hun)
Gab80_
Apache
ACE_hun
Admiral_Chris
ToM.TailoR
RoboGoD.hu
-mNz-Jean
Boxer
badsec
sF*Slay3r
tubifex
HUN_ZOLI
Sig (SauerSig)
desertnoob
Mr.M@ff1@
Pendra
PT-6 UK74
|HUN|Akon
<CoR>Zolly
ShamFight
Sisco
ToP*
ToP*
ZOLCHI
GS.bf2
Robur
scottish
Oliv456
ITEM
Drang
ferencfarkas
-=vgez=-
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Olyan mintha Te a heliddel tengeralattjárósdit játszanál... :)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Mi a szart keres egy úthenger a nyakig érõ dagonyában. Aztat út készítésre/tömörítésre használják. Mellesleg a lila bigyó a koma nyakán még akár igazi is lehet.
amugy cool
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mi a tanulság? Az uav mûködik egyhelyben állva is csak azért repked körbe-körbe, hogy nehezebben lehessen lelõni. :D
Ez úgy érezte nincs semmiféle veszély ezért leszállt megpihenni. Persze az is lehet, hogy a commander figyelt vele, hogy jól végzem e a dolgom. :D
Minden jog fenntartva!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
LOL<#nevetes1>#nevetes1>
de megnéztem volna azt a landolást amit "én" csináltam<#nyes>#nyes>
sry
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
pedig elég nagy betükkel oda van írva hogy WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDÕK!<#lama>#lama>
pár nap és élni fog a bf2cheaters.com cím. valaki dobhatna egy oldalt rá!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka