Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Degáz....<#gunyos1>#gunyos1><#duhos2>#duhos2>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mind1 ... qrva sok baromság van a BF2-ben, ezért is szeressük ... nem az a jó játékos aki nem ugrál de nem is az aki ugrál ...
Sok gyakorlás, érzék, pályaismeret, stb ... ezek kellenek hozzá ... De nekem ne mondja senki hogy ha most kiadnának egy olyan modot, ami egy az egyben BF2, csak nincsennek benne az ilyen baromságok (és teljesen hibátlan ...), akkor mindenki azzal kezdene jáccani ... aki ugrált az úgyis maradna BF2-nél mert abban legalább van esélye ... a statlámák is maradnának ... aki meg jáccani szeret az menne modolni ... de nem lennének olyan hûde sokan ...
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amúgy kurvára nem lehet eldönteni ki a jó játékos és ki nem. Pl ott a makrós billentyûzet...ami ugye nem kis elõny..számít az egér minõsége a netkapcsolat, szal nehogymár megmondjátok ki a láma és ki nem 😊
azt meg csak úgy véletlenségbõl jegyzem meg hogy LAN-on a JCSR-t is le lehetett lõni nem úgy mint neten 😊 (bár errõl wolfguy tudna mesélni😊) Szal az én szemembe egy ugrálós bunnyhopper nem lesz jobb játékos. És csak azért zavar a bunnyhop mert hülyén néz ki hogy egy csata közepén ugrálgatnak a katonák. nekem ez rontja az élményt...ennyi ufff 😊
Számomra ilyen játékos Jean aki ha velem szembe jött egyszer nem kezdte el magát így földhöz verni, ugrálni mégis meg tudta csinálni magának a jó k/d-t.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
szerintem adva van egy játék a maga sajátosságaival amit mindenki használ/kihasznál de egyenlõre még (!!!) nekünk játékosoknak kell a feltételekhez alkalmazkodnunk mert nemtudunk ezen változtatni ... ugyebár kaphatott a pofájába ezer+ezer szardobálást az ae/dice ku...ra leszarták magasról 😞((
Soroljam még?
Érdekes módon WAR-on (Ahol ténylegesen jobbak vannak ...) ott ez nem divat... valahogy kevesebb ... és nem is idegesítõ ... ott vagy lelõnek, vagy én lövök le valakit ... Publikon mikor mindenki hajtja a pontjait, ott viszont emiatt idegesít ... Van egy eredeti BF2-m, szélessávú netem és Single playerben játszogatok, mert az nem idegesít fel ...
"elgondolkodni azon hogy aki ugrál meg hasal meg mitudomén az miért lõ le többször téged mint aki nem..."
Azért mert 3X annyi ideje van játszani és a keze már görcsöl illetve remeg a bill felett amikor a gombokat kell nyomogatni és hidd el ez valahol már nem egészséges!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Together we'll fly someday...
jó lenne ha nem lenne ilyen ugrálgatás mert ki tudja milyán károkat fogok még okozni magam körül
ODIN: Természetesen No offense ... csak ez kikívánkozott 😊
Ezzel a TUDÁS-al csak az a probléma, hogy urbanizálódott környezetben MAKRÓ-nak hívják ... és akinek nincs makrózható billentyûzete vagy egere, az leszed egy segédproggit és kész is ...
Én is (Klasszikusokat nem szóról szóra, hanem hangról hangra idézünk ...) "csicska szupport" vagyok általában ... engem az zavar hogy a "jó játékosok" akikbe egy fél tár belemegy ugribugri meg minden közben, egyszercsak 8 fekvõtámasz között leszednek ... Bár azt írtam az elõbb hogy ne vegyük a valósághûséget egy lapra a BF2-vel azért megnéznék valamit ...
Csicska support áll és folyamatosan tüzel egy RPK-val vagy bármivel, míg tõlle 10 méterre assault barátunk vígan ugál és "rövid sorozatokkal alsó-széle-közepe leküzdi az ellenfelet" ... Vagy monduk ugyanez a support fekszik egy sikátor bejáratánál, és úgy lõ erre bármelyik katona beugrik elé, lehasal és lelövi ...
Mondok egy jobban ... adott egy 20-30kg-os hátizsák ... felveszed a hátadra, magadraveszel még egy pufajkát (vagy mellényt) kimész most (35 fok rúúúl) az udvarra, egy légpuskával a kezedben futsz 100 métert, felugrasz 5-ször majd hasravágos magad és kapáslövésbõl eltalálsz egy 30 méterre lévõ labdát ...
De ezek persze valóságos dolgok ... tehát semmi közük a játékhoz ... de annyit be kéne látni ilyen faszságoknak nem kellene lehetségesnek lenni egy játékban ... Nem hogy még ezek után még ki is emeljenek valakit?
Az lenne a lényeg hogy supportként álva kell körbe körbe rohangálnom amíg meg nem látok egy enemy-t, majd csak ezek után lefeküdni, teljesen tudatában léve annak, hogy nekem van gyengébb fegyverem (baromság ...), pontatlanabb is (ezis baromság ...), ráadásul még hamarabb is lõhet (????) ...
Together we'll fly someday...
UI: Ugrabugra meg az énkibíromatelitárattemegegylövéstõlmegdögleszapisztolyomtól emberek nem tartoznak ide! <#vigyor>#vigyor>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?