Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
kabbé meg az összes villámvilmos ,mire betöltök márcsak egy zászlónk van általában és kempleik mint azállat

www.czekoart.hu

Kovács legény
feket képernyõ inditás után? TFT monitor?

www.czekoart.hu

Fsensei
Én kifejezetten szeretem hogy én vagyok az elsõ, mert így legalább jó lövészem lesz, vagy nem is lesz lövészem😄DDD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

item
A betöltéssel nekem sincsenek gondjaim! Villám vili, fõleg a 2GB DDR 2 ramocsak bepörgeti gyorsan a témát! <#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Me0w
Lassan csinalhatnank egy "Hogy tolts be gyorsan BF2-ben FAQ"-t mert az esetek 90%-aban meg senki nem tolt be mikor en mar ott allok 10 masodperce az alapon, varom hogy jojjon mar valaki 😛

Together we'll fly someday...

na, lassan egy éve hogy nem játszottam vele. tapasztalataim a következõk a tegnapi játék után. az 1.3-as peccs tényleg sokat javított a játékon az eredetihez képest, sztem a játék futtatása is gyorsult vmelyest. vki mondta hogy akadt nála, sztem vedd vissza az anizotropikot vagy antialiasingot 2x-re illetve médiumra, mert nekem gef 6600gt-vel minden mediumon azokat 4x ill. high -ra rakva produkálta az általad leírt szaggatást, ezeket visszavéve tökéletesen fut. és így is gyönyörû

a fegyverek sokat javultak, fõleg a támogató machinegun lett jó, talán már túl jó is,a mesterlövészpuska is jobb, de még mindig gyenge sztem, bár abból csak az alapfegyverrel nyomom természetesen. az armored fury kiegészítõ hatása hol jelentkezik, mert nincs külön ikonja vagy játékmódja mint a specforcesnak ?

az accomat megtaláltam, viszont nem értem hogy miért nincs meg a rangom amit korábban elértem vele. igaz csak a legkisebb vagy azutáni fokozat, de legalább assaultként már volt lehetõségem még egy fegyverbõl választani. ilyenkor törli a korábbi eredményeimet ha nem játszok sokáig?

ja és még vmi. hogyan lehet kitörölni a billentyûkiosztást, mert így igen nehézkes hogy csereberélgetni kell a konfigurálásnál. már nem emléxem rá

item
<#nyes><#nyes><#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Crem
kicsit off

Van egy egy Pinnacle 310i tv kártyám. Leszedtem a drivert, mert 1 perc mire be boot-olt és elég rendesen lelassított.A játékba is jóval lassabban értem be...
Van valakinek tapasztalata hasonló media centeres programhoz?
Rádió-tv-teletex, stb... Persze ami jó is!😊

Elõre is kösz!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

már mondtam hogy nem errõl van szó...

Team GIGABYTE

Crem
hasonló!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

vsly
Nana!<#ejnye1>
Azt mondtad az anyámra,hogy vadász???<#wow1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Crem
Ne foglalkozz vele ! Egy kicsit õket is meglehet érteni. Utobbi idõben annyi valós csaló van, hogy elõfordul az ilyesmi.

Legalább a szemedbe mondják!😄

Én TS-n már az összes itt fórumozó családtagját megemlítettem és összefüggésbe hoztam a legõsibb mesterséggel!😄DDDDDDDD

nem félreérteni😉

vsly
Jahh!Ha az a procid,ami az aláírásodban van,akkor örülhetsz,ha a Word fut akadásmentesen...

vsly
Pont annak van köze a géphez...
De mindegy,ha ilyen okos vagy,akkor máskor ne kérdezz,hisz Te úgyis jobban tudod...

ilyen csírákat? múltkor aláztam a csabagyereket, és csíterezett.

[AvRs]^[HUN]_Pombair or Pombair[HUN]

a magyar 2es szervferen 5magyar volt, a többi 27 külföldi, és helizek az egyikkel. helikopter helyett a kis kocsira fordul rá, és mire rákanyarodik az ellen helire már azok kitvztek minket.

vsly
"talán nem kéne odamenni ha látod hogy 2 klános helizik és odapofátlankodsz..."

Innen látszik,hogy milyen szánalmas vagy!
Talán felsöbbrendü vagy,mert klánozol????

idióta...

Me0w
Multkor egy sracot leosztottam verbalisan, mivel az ellenseget geppuskazta tv raksi helyett, aztan kiderult, hogy nemreg kezdte a jatekot, megkertem, hogy inkabb vezessen, mert en mar lattam tv raketat elotte is 😊 Onnantol jol ment a dolog, szoval lehet kezdokkel is jol jatszani, de vannak helyzetek mikor nagyon idegesitoek sajnos.

Crem
OK!
Legközelebb ha látsz szólj! David2006 jó srác!😄 Értékeli, ha küzdenie kell, olyankor mindig kezd irogatni nekem, hogy elterelje a figyelmem!😄DDDDDD

Crem
Nyugi!😄

Legközelebb ha egy serverre kerültök állj át a másik oldalra, és alázd õket!😄

én jól tv raksiztam. egyedül is aprítok ha nem teamkilleznek le.

Crem
😄

Még az sem zavar, ha nem tudja lelõni TV-vel a másik helit. De legalább akarja!
Viszont amikor fellszállás után gyakorlatilag már kilötte az összes lõszert a tengerbe, majd kezdi apránként sorozni a másik helit. (persze sokat nem tud lõni, mert már "forró" a csõ) Persze ha lelõnek akkor beírja, hogy noob pilot!😄

Szal' tegnap is volt egy hasonló srác. Hubertus néven aki ugyan nem helivel, de kezdtett kihozni a sordomból azzal, hogy Karkandon lement tankal-APC-vel az elsõ zászlóhoz kiszállt és felfutott foglalni... Hihetetlen, hogy mindig az ilyenek érnek oda elöbb mindenhez!😄DD
Mellesleg az melette szóljon, hogy amikor szóltam neki, hogy ezt fejezze be kiszállt!😄DD

ERykk
Bye.

én nem hazudozok, ti hazudoztok, emrt többen vagytok. nembaj, majd egyszer megkapjátok. bye

atomboy
Nekem meg az, ha a pilotam egy nyomorult gyalogost keres az erdoben/hazak kozott, mikozben szolok neki, hogy balra vagy jobbra van ellenseges kopter, es minket lo... Oldalra meg nem tudok tvzni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

nem tkztatok? betegyem arról is ak épet?

Fsensei
nekem is nagy kedvencem az aki csak a gépfegyvert ismeri.Csak azt nem értem hogy minek jön helizni utána ha lelövik...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

😄

Team GIGABYTE

Nem gyerekek ezt a mûbalhét azért csináltuk, hogy beszálljunk mi is a 90k-ért vívott versenyben és Pombairt felbéreltük, hogy hazudozzon össze-vissza😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

kBagyula
mondtam en, hogy jo biro lennek... 😄

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hú! <#mf1> vazz it mindenkit bannolni kéne az EA val az élen! egyébként nemakarok beleszólni de itt szinte mindenk basecampelt valamikor... szóval öhöm. jah...<#zavart2> ezt tudom. bár nem sokat bf ezek mostanság... ezé kell külföldin jáccani vagy kéne valami bannbot miattatok

Crem
NEM ezen van szerintem a hangsúly, hogy a klánosoké a heli. Inkább azon, hogy két összeszokott pár jobban tud együtt dolgozni. Ha egy "idegen" ûl a pilotafûlkébe, akkor én is kiszállok, Ha megkérnek akkor is.
Viszont "név nélkül" két fajta embertipust ki nem állhatok a gunner ülésben:
1, Embert TV-vel, tankot gunneral lövöm.
2, Juhhééé... Nincs TV torony nincs cobra akkor megyek gunnernak,igaz 10x lelöttek,mert sz@r vagyok, de most már csak fraggelni kell... És pofátlanúl odaáll a padra, mikor ezidáig csak szoptunk a másik klánvezette helivel és szeretnénk végre kicsit MI "lazítani"....

ERykk
Egy heli, ami kb 800 méterre van tõled és az irányomba jön(mellesleg arra van a leszállópáya is)akkor tuti nyomnám a printszkrint és már orsóznék is mert utdom hogy az a csúnya gonosz heli direkt belém akar jönni😉

😄
ugy volt hogy helivel belementem a SU-ba a roncsuk belement a kobrába,itt jött az össznépi robbanás majd végül Sztani belevágodott 1200-al(j10-el)😄😄
szoval a véletlenek😊

Team GIGABYTE

kBagyula
A'la Szalacsi:
Ebbül az laccik, hogy le tk-ztal 2db csapattarsat, majd orvul lelotted az ellen SU30 tipusu elotted hallado repulojet. 😄D

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

jah,pont akartam mondani😄

Team GIGABYTE

erre pont van egy jó képem(tök véletlen volt😄):

Team GIGABYTE

jót tesz a fórumnak a flém, hamarabb eljutunk a 90k-hoz
ERykk
Nem tkztunk heliert csak mekértük hogy szálljon ki...

kBagyula
"ebbõl mi láccik?:|"

Nem kell mentegetozni. Tudjuk. Vannak (direkt) veletlenek az eletben... foleg ha egy csapattars elmenye/statja forog koczkan. 😊

hogy véletlenül belementem, haggyad már

Team GIGABYTE

nem ezt mondtam

Team GIGABYTE

kBagyula
no komment. <#ticking> sajat magatokat minosititek.

Ilyet kijelenteni hogy "ha klánosok akarnak helizni akkor övék a heli" szerintem nem lehet, de biztos én vagyok túl liberális.

Ezek public szerverek. A szerverszabályzatot be kell tartani fair-playre törekedni, ezen kivül mindent szabad.
1ébként szivesen helizek bárkivel ha egyedül vagyok...

Team GIGABYTE

Herold
Azért meg tudom különböztetni a szaggatást a laggtól. A gép nem a legújabb, de 25-30 fps kijön belõle. Nem ettõl laggolok.

Egyébként meg mivel magyarázod a játékosszámtól függõ laggolást? Ennek semmi köze a géphez.

de ha megkértük?
én mindig kiszállok ha két másik klános helizik...

Team GIGABYTE

Me0w
Hagyd, 16 ev alatt a bandaszellem a meno 😉)

jaja

Team GIGABYTE

Ezt komolyan mondtad??? Azért ez már a pofátlanság netovábbja...