Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
van egy szint ami alá nem megyek

schrank
nnna megszólalt a dísz...zi kit érdekel hogy néz ki a fasza bár elég szkeptikus vagyok nem hinném hoy csúnyább lenne mint a jelenlegi LOW-os bf2-õm <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

dronkZero
Áh, látom tetszik a Valve saját Duke Nukemje... 😛
Amikor kiadták a Half-Life-ot('99ben ezt is, asszem?), megígérték, hogy hamarosan jön a nagy multis Quake-klasszikus, a TF folytatása, a TF2. Az respawn nem folyamatos, hanem csapatszállítók hozzák majd a pályára, a szokásos kasztok, klasszikus és új pályák, stb stb. A képeken akkori HL minõségû pályák, a modellek is az akkori színvonalat hozták, csúnya szürkés-zöldes egyenruhák. Feltûnõen sokat csúszott. Közben kiadták a TF Classicot HL alá, hogy "amíg kész nem lesz a TF2, addig legyen mivel tolni a rajongóknak". Aztán jöttek hírek, képek, videók. Grafikai újítások, AInak csapatszintû intelligencia, a katonák már ilyen BF2-es amcsi jellegûek, videón ketten álltak a bunkerban, egyik SAWwal osztotta, a másik adagolta a lõszert. De valahogy ez sem akart megjelenni, aztán bejelentették, hogy a Source miatt most félrerakták picit, majd az alá megjelenik. Na, most megint kaptunk képeket(hogy, hogy nem, ezen is tök másképp néz ki, mint eddig bármikor), kíváncsi vagyok... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
nekem már a képek is elegek voltak belõle, ne ugorjunk már vissza 10 évet.

schrank
mit foglalkoztok ezzel a HL-es kiskecseggel <#mf2>
a lényeg a lényeg aki még nem próbálta(én sem) a REDORHIDEÁT vagy mi a ...szomat az holnaptól kipróbálhatja ingyen egy hétig kiváncsi leszek mit tud visszaadni játékélményben a mi "ratyi" BF-ünköz képest <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fsensei
Azt kell mondjam hogy egy fél órát szórakoztam mire megtaláltam.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Nah itt van a pálya széle karkandon

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

HTS s3rg1nh00
na ezaz amit a #009-ben fejtegettem,h.2 alagút-vs.hatszázféle lehetõség...most jut eszembe,nem lesz jármû a TF2-ben,akkor lényegtelen...mind2 abszolút más,ahogy Zero mondta<#worship>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

amikor a gátnál volt a helis rész hát az a terület szerintem közeliti a karkandot 😊) és ott nem 3-4 méter volt a szélesség .. persze abban igazatok van hogy a hl2 lineáris pájja

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

HTS s3rg1nh00
<#worship>látom nem ma kezdted a témát...szvsz is jobb az,ha nagyobb terek vannak,vagy inkább kössenek kisebb kompromisszumot pálynagyság terén-azért ne egérlyuk legyen álá CS-,de fusson kicsit jobban...most jut eszembe,kíváncsi leszek erre a Team Fortress 2-re...voltaképp a grafika rajzfilmes,de az árnyékok nagyon ott vannak,csak a nagy kérdés:milyenek lesznek a pályák?a valve tud-e bizonyítani,h.olyan mapot is tud csinálni source-al,mint a bf2-é,vagy maradnak a CS egyszerû lyuk-alagút pályájánál...ezen úgy érzem,elég sok múlik,hisz a CSS is ugyanazokat a mapokat használja,mint az 1.6,ami "kicsit"régebben jelent meg...ahhoz meg idõhiány miatt nem tudtak új mapot kreálni(akkor még tovább kellett volna tolni a HL2-t...ígyis vagy 1,5 évet késett...),de most a TF2-re van idejük bõven,ezért várom h.kiderüljön végre a dolog...

sector512
Ok, igazad van <#worship>

PSN: s3ctorHU

erdos
Node volt 3-4 méteres útvonal amin mehettél, ez itt a lényeg. Kharkandon pl hány útvonalon juthatsz is el hátra? Amilyen széles a pálya, bármerre mehetsz.

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HTS s3rg1nh00
nézd inkább a Lost Coast-ot,az pont inkább techdemó,mint játék,amit akkor a source elbírt,az mind benne van<#worship>

erdos
"de még ezzel együtt is szvsz ez most a legfaszább multis FPS."
És asszem itt a pont. <#worship>

HTS s3rg1nh00
eljutottál a HL2ben addig a részig,amikor a mocsárban kellett menni a hajóval vagy mi a tökömmel?az a rész kábé 4x volt hosszabb,mint a bf2 egyik pályája...lehet egyszerre nem láttad az egészet,de amennyit láttál,az kb.pont annyi volt,mint mondjuk karkand...szvsz azért mégiscsak furcsa,hogy a fejlesztési idõ ugyanannyi,a fizika jobb a Source-nál,a tereptárgyak is erõsen egyenlõ felé hajlanak,de mégis az egyik 40 frémmel szalad,míg a másik 90nel...lehet,azért mégiscsak el kellett volna nézni a dice-os arcoknak egyszer a valve-hoz,nem?<#miaz>

dronkZero
Jé, egy ték! 😛

dronkZero
Ja, még annyit a témához:
Én ezért nézem el a bugjait is. Nem nehéz úgy egy jó engine-t csinálni, hogy több, mint 10 éve boldog-boldogtalan ugyanilyeneket csinál. Plusz egy-két effekt, kis árnyék, jobb textúrák, hopp, kész az új engine! De ezek a nyitott dolgok még aránylag újak, DICEék erre vannak ráállva, de még csak a harmadik generációnál jár (Codename:Eagle, BF42, BF2).
Tribes volt talán az elsõ '99ben. Aztán van még az OFP, a Halo, a Chrome, a Far Cry, és talán ennyi is, ami még ma is él.
Egyébként tényleg bekaphatják, hagy egy éve nemhogy kijavítani nem tudják, de egyre szarabb lesz, de még ezzel együtt is szvsz ez most a legfaszább multis FPS.

dronkZero
Na igen, csak BFben mehetsz _másfelé_ is!

dronkZero
Heh, ez nem azt jelenti, hogy a gépek nem bírják, hanem hogy a motor. Vagy szerinted mikor nem bírja a motor?

dronkZero
Dehogy bírná. Ha bírná az engine, akkor akkorák lennének a pályák.

A pályaszerkesztõk egy nagyobb címnél akkora és olyan kidolgozottságú pályákat csinálnak, amekkorát a motor elbír. A Quake (1) pályái sem azért szögletesek, alacsony felbontású textúrájúak és picik, mert nem tudtak volna nagyobbat, szebbet, hanem mert az akkori gépek azzal az enginnel annyit bírtak el.

Egyébként a pálya felépítése miatt nevezem "csõ"nek.
A zártteres game-k pályái a nagy büdös semmibõl indulnak. Aztán elkezdenek lepakolni geometriai alakzatokat, betextúrázzák, megadják a tulajdonságaikat, és a végén az egész belülrõl nézve faszán fog kinézni. De az egész egy héj, aminek a belsejében futkározol.

BFnél van egy heightmap, egy szürkeskálás kép, ami meghatározza a terepet, hogy hol milyen magasságú. Aztán erre pakolhatóak az ojjektumok. A terep végtelen, a szélein újrakezdõdik. Az egész fölött van egy ég, ami mindenhonnan ugyanolyan.
Viszont nem azon múlik a mozgási lehetõségeid száma, hogy a pályaszerkesztõ tett-e oda még egy szellõzõcsatornát, vagy nem.

Ezért vagyok úgy mostanában az FPSekkel, hogy valami qrvajónak kell ahhoz lennie, ahhoz hogy érdekeljen is egy picit.

A Quake Wars-ban egyébként nem hiszek. ID-ágon még mindig ez a csöves-klausztrofóbiás téma a menõ, nem nézek ki belõlük pl egy Dragon Valley 64-et.

sector512
De abban igazad van hogy nem érdemes hasonlítgatni a kettõt, csak egy lényeges különbség van: az egyik jól meg van írva, a másik nem 😊

sector512
Azért akkorák a nagy terei mert ilyet csináltak a játékokból adódó különbségek miatt. Meg nem hiszem hogy van olyan PC jelenleg amelyik elbírna egy bf2 méretû pályát source-al. Meg lehet nézni a HL2:Aftermath-t...

Haaaat... Masfel perc alatt BF2-ben is elerek a palya egyik vegebol a masikba, kiveve ha a godrok feluton kiirtjak alolam a jarmuvet. ABF2-es dzsippeket a pesti katyuk percek alatt kivegeznek. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Hát ebben lehet valami,lehet ezért nem is próbálkoznak mások a gyorsabb, nagyobb teret igénylõ légierõvel.

azok hol talpra estek hol nem és akkor hamar robbantak

dronkZero
Nem érted a problémát. A sourcenak a "nagy" terei kb akkorák, mint BFben _egyetlen_ zászló környéke.
Ide tartozik még az is, hogy nemrég láttam egy haveromnál a CuD:UO-t. Na, hát azon én csak röhögni tudtam. Szánalmasan kis pálya, szánalmasan kevés tereptárggyal, de azért tankokkal tele. Mintha BFben megtámadnánk a reptér egyik végébõl a másik végét.
Egyszerûen nem értem, hogy 2006ban miért vannak ezektõl elájulva az emberek...

erdos
Nomeg a bf2 a 42 motorját használja nem? nem egy új fejlesztés, bár lehet rosszul tudom. De ha így van akkor viszont igencsak nem rossz.

mesor
Szerintem nem a motor határolta be hogy csak egyenesen mehetsz elõre. 😊
Valószínûleg a játékmenet amit kitaláltak a HL-nek amiatt lett ilyen a game nem pedig a Source korlátai miatt.

A Source szerintem simán elbírná azokat a mapokat amik a bf2-ben vannak, nyílt terepekkel.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

dronkZero
Ja, tágasabb, az átlag csõendzsinekhez képest. Pl Doom3hoz képest a Source maga A tágasság. Mégis, megmarad csõnek. Csak arra mehetsz, amerre a kedves pályaszerkesztõ neked megengedi, és arra sem sokáig. Pl a HL2 dzsippezõs jelenetei milyen szarok voltak már? Ráadásul nem kellett másfél percnél többet nyomni a gázt...

sector512
Source képek
Azért nem csak olyan kis helyeket kezel az engine 😊

Mi az oka amiért néha 10 másodperces késéssel reagál a figura?Olyan mintha a holdról játszanék.

Hmmm... nekem azert remlik nehany tagasabb helyszin is a HL2-bol. Es persze ott nem volt kodhatar 150 meter kornyeken.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Jajbazmeg, ne hasonlítgassuk már a "megyek-a-csõben-azt'-lelövöm-ami-szembe-jön-Source"-t a nyíltteres enginekkel! Persze, szebb, gyorsabb, pontosabb azon a zsebkendõnyi területen, amit kezelni képes.

sector512
Lehet a Dice-nek is inkább azt kellett volna <#vigyor1>

sector512
Muszály nekik optimalizálni mert azt lehet licencelni.

szeszt nektek 😊

pSergi: hát ezaz

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
pálinkásat <#integet2>

HTS s3rg1nh00
hát,õk nem ültek annyit a seggükön,mint a kedves Dice,hanem optimalizálták is azt a kurva Source engine-t(az meg ugye a pláne a dologban,hogy az a játék/motor egyszerre szebb és gyorsabb...)
mellesleg gyomorkeserûs jóreggelt<#finom>

Running
szerintem egyszerûbb:
1. kiszavazni a csávót
2. adminnal kirúgatni
3. ha egyik variáció se megy, akkor keresel másik szervert

Biztos sok no more lehetett 😊 ilyenkor azt kell csinálni ha a kocsizapor alatt vagy, hogy nyomod az e-t, es akkor beszall.

Fsensei
Nem kell csít egy ilyen nyomisághoz.Ha a Friendly fire ki van kapcsolva a szerveren akkor simán fel lehet jutni oda 4 c4-el

csittel
Egyik kedvenc témám.Érdemes a kis térképet megfigyelni fent jobbra.

Kovács legény
C4

www.czekoart.hu

csittel
ez siralmas!! hl2 dupla annyi frém/sec minn a bf2!?<#shakehead>

Herold
Nem tudom. A C4 felvisz ilyen magasra?

atomboy
Be volt kapcsolva a szerveren friendly fire? Ha nem, C4el...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Herold
Ott elõttem, ahol 4-en vannak.

Herold
Ennek a háznak a tetejére hogy lehet felmenni?