Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amikor kiadták a Half-Life-ot('99ben ezt is, asszem?), megígérték, hogy hamarosan jön a nagy multis Quake-klasszikus, a TF folytatása, a TF2. Az respawn nem folyamatos, hanem csapatszállítók hozzák majd a pályára, a szokásos kasztok, klasszikus és új pályák, stb stb. A képeken akkori HL minõségû pályák, a modellek is az akkori színvonalat hozták, csúnya szürkés-zöldes egyenruhák. Feltûnõen sokat csúszott. Közben kiadták a TF Classicot HL alá, hogy "amíg kész nem lesz a TF2, addig legyen mivel tolni a rajongóknak". Aztán jöttek hírek, képek, videók. Grafikai újítások, AInak csapatszintû intelligencia, a katonák már ilyen BF2-es amcsi jellegûek, videón ketten álltak a bunkerban, egyik SAWwal osztotta, a másik adagolta a lõszert. De valahogy ez sem akart megjelenni, aztán bejelentették, hogy a Source miatt most félrerakták picit, majd az alá megjelenik. Na, most megint kaptunk képeket(hogy, hogy nem, ezen is tök másképp néz ki, mint eddig bármikor), kíváncsi vagyok... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a lényeg a lényeg aki még nem próbálta(én sem) a REDORHIDEÁT vagy mi a ...szomat az holnaptól kipróbálhatja ingyen egy hétig kiváncsi leszek mit tud visszaadni játékélményben a mi "ratyi" BF-ünköz képest <#ravasz1>#ravasz1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
És asszem itt a pont. <#worship>#worship>
Én ezért nézem el a bugjait is. Nem nehéz úgy egy jó engine-t csinálni, hogy több, mint 10 éve boldog-boldogtalan ugyanilyeneket csinál. Plusz egy-két effekt, kis árnyék, jobb textúrák, hopp, kész az új engine! De ezek a nyitott dolgok még aránylag újak, DICEék erre vannak ráállva, de még csak a harmadik generációnál jár (Codename:Eagle, BF42, BF2).
Tribes volt talán az elsõ '99ben. Aztán van még az OFP, a Halo, a Chrome, a Far Cry, és talán ennyi is, ami még ma is él.
Egyébként tényleg bekaphatják, hagy egy éve nemhogy kijavítani nem tudják, de egyre szarabb lesz, de még ezzel együtt is szvsz ez most a legfaszább multis FPS.
A pályaszerkesztõk egy nagyobb címnél akkora és olyan kidolgozottságú pályákat csinálnak, amekkorát a motor elbír. A Quake (1) pályái sem azért szögletesek, alacsony felbontású textúrájúak és picik, mert nem tudtak volna nagyobbat, szebbet, hanem mert az akkori gépek azzal az enginnel annyit bírtak el.
Egyébként a pálya felépítése miatt nevezem "csõ"nek.
A zártteres game-k pályái a nagy büdös semmibõl indulnak. Aztán elkezdenek lepakolni geometriai alakzatokat, betextúrázzák, megadják a tulajdonságaikat, és a végén az egész belülrõl nézve faszán fog kinézni. De az egész egy héj, aminek a belsejében futkározol.
BFnél van egy heightmap, egy szürkeskálás kép, ami meghatározza a terepet, hogy hol milyen magasságú. Aztán erre pakolhatóak az ojjektumok. A terep végtelen, a szélein újrakezdõdik. Az egész fölött van egy ég, ami mindenhonnan ugyanolyan.
Viszont nem azon múlik a mozgási lehetõségeid száma, hogy a pályaszerkesztõ tett-e oda még egy szellõzõcsatornát, vagy nem.
Ezért vagyok úgy mostanában az FPSekkel, hogy valami qrvajónak kell ahhoz lennie, ahhoz hogy érdekeljen is egy picit.
A Quake Wars-ban egyébként nem hiszek. ID-ágon még mindig ez a csöves-klausztrofóbiás téma a menõ, nem nézek ki belõlük pl egy Dragon Valley 64-et.
PSN: s3ctorHU
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ide tartozik még az is, hogy nemrég láttam egy haveromnál a CuD:UO-t. Na, hát azon én csak röhögni tudtam. Szánalmasan kis pálya, szánalmasan kevés tereptárggyal, de azért tankokkal tele. Mintha BFben megtámadnánk a reptér egyik végébõl a másik végét.
Egyszerûen nem értem, hogy 2006ban miért vannak ezektõl elájulva az emberek...
Valószínûleg a játékmenet amit kitaláltak a HL-nek amiatt lett ilyen a game nem pedig a Source korlátai miatt.
A Source szerintem simán elbírná azokat a mapokat amik a bf2-ben vannak, nyílt terepekkel.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Azért nem csak olyan kis helyeket kezel az engine 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
pSergi: hát ezaz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mellesleg gyomorkeserûs jóreggelt<#finom>#finom>
1. kiszavazni a csávót
2. adminnal kirúgatni
3. ha egyik variáció se megy, akkor keresel másik szervert