Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.czekoart.hu
ez tavaly ilyenkor a játék megvételekor készült
azóta kidobtam mindent, mert csak a helyet foglalta és ez nem egy Gran Turismo😊....vettem egy "jó" egeret (razer) és ha helizni kell analóg gamepadot használok
a kódok csak a tiedé...EA netaccount stb vigyáz arra, hogy csak a tied maradjon az oldalukon van olyan link hogy másik számgépre való letöltés...akkor majd azt kell használnod
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Euro Forces-t valaki beszerezte? 3890 Ft boltban (nincs dombornyomott bankkártyám, nem tudok neten fizetni) a netes kód. Ezt a kódot többször is tudom használni? Mi van, ha cserélem a szgépem, hogy töltöm le ismét a játékot?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nyelvtanból csak egy négyesem volt,a többi sosem volt 5ösnél rosszabb<#wilting>#wilting>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.czekoart.hu
www.flickr.com/photos/soma62sco
www.czekoart.hu
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
néha norma néha nem😊
én csak eccer BC/BR-re pöccentem be rá. Sarkin voltam arab...õ meg az APC-nél születõ emberekre vadászott az ellopott APC-vel....felõlem ellophat bárki bámit ami nincs odabetonozva, de ne ott gyilkolásszon mán....
A te eredményed: Kiváló intelligenciád van
Simon Evans által kidolgozott besorolási rend alapján
Na ez a stat paddingolás😄DDDSztem kurva jókat lehet közben röhögni😄DD
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
én pl csak a kettes epizóddal rendelkezem...+euro+armored fury
bocs ha tájékozatlan vagyok
Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
ilyet ma mûveltem mással is,csak most én lõttem a gyereket,egy láma medik meg folyton élesztette...a kör utolsó 3 percére értem be,így lett 19/5-ös kádém,amúgy meg tán 2es se lett volna<#hehe>#hehe>ja igen,az igazság,h.én T90nel voltam<#taps>#taps><#lama>#lama>
Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)
www.czekoart.hu
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
NOSTROMO N-52 SPEEDPAD.
MM-ben 12-14 maki körül van, vettem én is egy ilyet. Száítani elsõre nem számít sokat, de miután vsszatérne az ember kicsit a klaviatúrához, akkor már érzi, hogy volt értelme egy ilyen szarságnak.
Ja és a nõk nem nyúlnak hozzá !<#vigyor2>#vigyor2>
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
(bár lehet sokan nem örülnének még egy ilyennek<#hehe>#hehe>)
mondjuk ez általánosan igaz,h.ha csak egy fél szakasznyi klános összegyûlik egy oldalon magyaron,akkor a publiclámiknak(nekem is...)annyi,mert max.1-2 playa éri utol õket...ha az is klános(lásd tegnap a JCSR-egységben az erõ különítmény,a másik oldalon is csak asszem Wolfguy tartotta velük a lépést...)ha meg nagyon nincs klános,megesik ami velem tegnap😛eninsulán "kicsit"agyonbasztam a mezõnyt,köszönhetõen egy egész jó squadnak...pontot nem írok,ígyis jó nagy az arc,minek pumpáljam még?lassan ereszteni kell mint Anderson kisasszony a mejjébõl...<#idiota>#idiota>
egen:tegnap jót harcoltunk Klegény<#worship>#worship>egy-az-egyben már nem vagyok rossz,de az a fránya GCR mindig ott van melletted,és ketten már sokan vagytok<#zavart1>#zavart1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub