Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy férfi beül egy taxiba. Elindulnak, késõbb az utasnak eszébe jut valami, elõrenyúl, megfogja a sofõr vállát. A sofõr hatalmasat ordít, majd reszketve mondja:
- Ne haragudjon, nem régóta taxizom, elõtte a temetkezési vállalatnál voltam sofõr...
Reggel az anya ébreszti a gyerekét:
- Kelj fel, fiam, az iskolába kell menned!
- De mama, miért kell mennem? Utálok oda járni!
- Mondj két okot, miért ne kellene menned?
- Elõször is: az összes gyerek utál. Másodszor: a tanárok még jobban utálnak.
- Ezek csak kifogások, indulj már!
- Mondj két okot, miért kellene mennem!
- Elõször is: 52 éves vagy. Másodszor: te vagy az igazgató!
Egy rendõr megállít egy autót, amely a 80 km/h sebesség helyett csak döcög. Az autóban csupa apáca ül. Megkérdezi a vezetõt:
- Megkérdezhetem, miért megy ilyen lassan?
- Mert csak 22 km/h az engedélyezett sebesség - válaszolja a vezetõ nõvér.
- Az a tábla nem a sebességet, hanem a 22-es számú utat jelenti.
- Jaj, köszönöm biztos úr - mondja az apáca. Ekkor a rendõr észreveszi, hogy a hátsó ülésen ülõk falfehéren reszketnek a kocsiban.
- Hát velük meg mi van? - kérdezi a rendõr.
- Tudja, most jöttünk le a 160-as útról...
Én meg megyek el uszodába. Remélem mire délután hazaérek már fenn lesz a patch...
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"...hogyan oldottad meg hogy a radarnak ne latszodjon a szele? addon vagy csak vlmilyen parancs?"
Toszogassad azokat a csúszkákat ott a crosshair színbeállításai mellett és fokozatosan átlátszóvá válik a minimap a csúszka odébbtoszogatásának a függvényében. <#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt> Todod: Ismerd meg hazád, mielõtt jáccol egyet.
A kommander féle ordibálásra nincs megoldás, ha kedve van ordít, ha nincs akkor nem ordít. (Halkítsd le a fejhallgatót/hangszórót) 😛
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ket dolog ami nagyon idegesit az alap BF2 -ben:
Fekete CROSSHAIR-t nem tudok beallitani, probaltam par videokartyadrivert, de semmi, amikor a fekete szint "keverem" ossze az optionsban, "lathatatlan" celkeresztet kapok csak. :p
A RADIO uzenet az OOORULETBEEE kergetnek amikor vlmelyik commander elkezdi mint a vaddiszno nyomni neki, hogy itt spotted tank - ott spotted sniper, stb, es bazi nagy hangerovel - ezt ki lehet-e kapcsolni vagy halkitani vagy barmi, mert nem talaltam ra beallitast sehol.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
HUNForrest-Gump
én is még 9 letöltés végét várom,aztán alvás:S
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
promi, ezt nem neked hanem schrank kollegának írtam
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
(lásd:serginhoo vs.pSerginhoo<#hehe>#hehe>)
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"