Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Reggelt...be vannak gyógyúlva a szemeim.

GS, te olyan rossz maki vagy, h nem is kapsz tõlem banántot...<#ejnye1>

Beers
Mit kell ezen figyelni? <#confused>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MIKOR VÁRHATÓ AZ A KURVA PÖCS!!!
uHs Gerzson
Shoutcast mehet? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

gyógyreggelt 😊)

ma úgyis nyóctól gyakunk van úgyhogy hatól 1v1 on jcsr páhojjból 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Meg a cakkos lofax! A multkor szarakodott az Invitel. 180 korul volt a max pingem, es negyszer fordultam be ugyanazon a sarkon masfel masodperc alatt, mikozben visszafele egyszer sem mentem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Crem
Ez az 1v1 meccset én is szívesen megnézném!😄DD

Square teteje lenne a VIP lelátó!😄DDD

Én hozok sört ! Valaki hozzon szotyit meg csipszet!<#idiota>

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DummyBoy
Server files Release van ma ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Crem
Anyám... Megláttam a 240 hozzászólás van, egybõl mentem az EA downloader-be!😄 Sehol semmi... Na akkor vissza a fórumba keresni a linket!😄 Már látom, másról ment a vita!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
pedig tõled az ember -t várna el az ember <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

erdos
pálinkásat <#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
ma van PoE nap ? <#ticking>

DummyBoy
Nekedisszépjóreggelt 😊

schrank
....nyátok ...csáját írtok 230 hsz-t este 9-tõl B+ <#vigyor5>

DummyBoy
SH(TM) Jóreggelt! ... lenyomtátok a tüzijátékot? Grat ...

Este néztem valamelyik salomtévén valamelyik híradásszerûséget ... Ezt a szarrágást ...

Most is jáccunk 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

mNzJean
Lessz holnap csata? Mert akkor hazajövök idõben, megnézem ki a job.<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

16 óra 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Yan
1. Battlefield 2
2. Kaotikus tûzijáték
3. '80 as évek zenéi
4. Ismerd fel a képrõl az autót
5.

szép volt fiúk 😊

&#165; xfire: kistekila

Yan
Janek, GS, holnap(ma) jöhetne Lbandi bácsi, és akkor lesz mit olvasni egész héten.
😉

(egyeseket ennyire terhel a front?)

&#165; xfire: kistekila

Persze, hogy nem lesz. Mint ahogyan a betett képre is hozott mindenféle marhaságot magyarázatként, pedig egyértelmû volt.
Ugyanígy valami mondvacsinált okkal nem fog kiállni. Ellopják a gépét, áramszünet lesz, elvágják a netkábelt, megbetegedett valaki a családban, vagy földrengés volt. Az ilyenek számtalan hasonló átlátszó indokot tudnak felhozni egy másodperc alatt. 😊

Minden jog fenntartva!

MaskimXul
Meg fogjátok látni, hogy nem lesz itt semmilyen 1vs1, de más sem, az ember(?) simán ki fogja magát dumálni.
Miért nem mentek mindketten egy találomra választott uk vagy de serverre, ott a pingek is jók, lehet találkozni a mezõ/erdõ közepén, aztán gyakni egymást.
Szerintem így lehetne eldönteni a leg egyenlõbb feltételekkel, de hát aki inkább dumál cselekvés helyett, az inkább bújon a hotel alá fraggelni..
Beers
Mesor privi ment!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

na jó8 mindenki!
a gyengébbek kedvéért HOLNAP 6KOR JCSR server (pw:VIP)

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Beers
Annyira nem izgat, csak a 200 hozzászólás 1 óra alatt..... 😄!
(jöhet a poe)

TDC Geronimo
Te ne azt várd! 😉

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JCSR Wolfguy
És miért baj ha Klántársaknak nagy a pingje (Már ha vannnak ilyen illetõ/k) mivel õk nem fognak jáccani ezért teljesen mindegy.

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Beers
Már azt hittem kijött az 1.4 😄!

JCSR Wolfguy
Huhuhúúúúú😄😄

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

joebacsi
minek ide peccs, ha van egy pöcsünk? 😄
(hogy egy már ma eljátszott szófordulattal éljek 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Joe jókat nevegéltem ezen az elkeseredett hozzászólásodon, 😊 Nem vagy abban a helyzetben, hogy te döntsd el 😄 érted kiskötsög ?😄

ide már csak a peccs kéne, hogy mégjobban fokozza a hangulatot😛
joebacsi
na akkor átfogalmazom a #94387 -es válaszom, mert látom neked valahogy nemegyértelmû:
ha nem akarsz egy olyan igazi masszív szájbab@szást, akkor elfogadod a feltételeket, és nem rinyálsz minden kis fasság miatt, úgyis itt írod, hogy mekkora játékos vagy...ha így lovagias körülmények között el lesz kenve a szád, akkor szépen eltakarodsz a sarokba sírdogálni, és békénhagysz minket a [email protected] esetleg mégis sikerül valahogy nyerned, akkor nemkell bocsánatot kérned az eddigiekért...
értve?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ja és külföldin 43-as pinngel 😊

deh nem 1v1 lesz?😛P
/nem kotozkodik😛

Most is egy magyarral játszom nézd meg Hun_madgamerrel...

de õk úgyse játszanak bazz!csak te meg én!

Szerinted a klántáraim akarnak 80-90-es pinget ? mert a magyar szerverek külföldrõl +20-as pinget jelentenek :S Made in Hungary

joebacsi
2 magyar angol szerveren játszon...aha <#wilting>
mondták má neked, hogy szép nemvagy, hülye nelegyé? mer elkezdhetnél rágyúrni, hogy valamicskét felelj meg neki...
meg azt ne felejtsd el, hogy ezzel mindenki egy kurva nagy szívességet tesz neked...mivel valójában csak egy kis gyökér gyík vagy, ezért nyugodtan beállhatnánk a sorba, és masszívan leszarhatnánk, megkapod a banod minden magyar szerverre, töröljük innen minden hozzászólásodat és annyi...ennek ellenére megkapod a lehetõséget, hogy teljesen fair körülmények között bizonyíts, szal vagy elfogadod így a dolgokat, vagy lehúzunk a budin...
bár már elõre látom, hogy csak a kifogáskeresés lesz részedrõl a dologból...de azért titkon reménykedünk...

atomboy
A demokracia leszarja a kisebbseg velemenyet.
Szal magyar.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

bizti nem fogod fel amit írok 😞( angol szerver

Kovács legény
nah jo8!
holnap 18:00 JCSR szerver!

www.czekoart.hu

atomboy
Milyen jogok? Mijaza kean?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Mellesleg a jogok miatt szeretem a kéán szervert 😊

nemtom, de ha télleg a JCSR szerveren lesz lehet menni nézõnek ugye?😄
mi ez a csönd?<#wow3>

mesor
De nem gyalog mert, ha megnézzük a mindent eláruló szent überbrutál statodat akkor az látszik, hogy csak jármûvel vagy képes pozitív KD-t produkálni.
😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

na akkor holnap JCSR server(pw:VIP) 6kor Karkand és csak infantry!

NA asszem kiakasztotuk a SG forumot egymás után kétszer ment a kb.80 hsz
Látom holnap nagy lebaszás+ kapok runningtol 😄D

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D