Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert nekem ma volt hozzájuk szerencsém ,szoltam is 1GS-es srácnak de nem reagált rá.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A másik jelenség : olyan arcok, akik már legalább egy éve tolják a bf2-t, ráadául egy közismert klánnak a tagjai megdöbbennek azon, hogy Sharqi Peninsulán a MEC helipad nem támadható, ugyanakkor a MEC heli támadhatja a TV tornyot. Ezen nem kell sem megdöbbenni, sem cigányozni, anyázni és egyéb módon bizonyítani, hogy a civilizált társadalmon kivül is van élet. El kell fogadni, hogy ez így van. A két bázis között az a különbség, hogy a MEC fölött van egy áthúzott piros kör. Ennek a bázisnak a támadása basecamp. Leírtam mintha hülyegyereknek kéne magyarázni, de szerintem ezt mindenki nagyon jól tudja, max hajlamos róla elfeledkezni. Ráadásul a legtöbb szerveren - így a GS-en is - a map két köre között térfélcsere van. Szóval ha valakit nagyon felbasz, hogy a TV toronynál állandóan lelövik, akkor majd MEC oldalon törleszthet. Még annyit, hogy a szerverünk beállítása miatt elég sokat játszok ezen a mapon, a legtöbb embernek érdekes módon ezt nem esik nehezére feldolgozni. Sõt sokan rutinosan beülnek a stingerbe, humvee-be (sõt hj-8 mögé) és lekapják a mec helót.
A fentieket akinek nem inge az ne vegye magára !
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
KÖCSÖG CAPS LOCK -OT MEG TILTSÁK MÁR BE A ...CSÁBA <#vigyor5>#vigyor5>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Minden jog fenntartva!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szerintem
de holnap akar le is passzolhatnad a 2142 tesztjet masnak, mert tobbet uygse fogod elinditani.
szerintem
szerintem
szerintem
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
szerintem
mennyibe fog kerülni a 2142 mert ha egy 5-ös körül és van benne hidrogénplazmasugárlézerkiborg - gépágyús sugármeghajtású traNSZPORT járgány akkor ti itt engem többet nem láttok de ha drágább lesz és ti vesztek nekem egyet közösen hogy megkíméljük egymást a másik társaságától akkor nekem úgy is jó
nnaszal? <#mf2>#mf2> <#idiota>#idiota>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Te ilyet hol olvastál? Ha megmutatod nekünk azon nyomban igazat fogunk adni neked, de addig csak bla-bla... 😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jani a kemény :"EEEEnnnnyÍÍÍÍÍ" <#mf2>#mf2>
szerintem
ide is terveztek, igertek, csak keptelenek voltak megcsinalni, ha jol emlekszem, bf2 ala is van ra mod, szoval megint felrebeszelsz 😊
szerintem