Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Looserke
én ár csuklóból gázolom õket....hadd punisholjon...legalább egyszer erre lesz orgazmusa... <#eplus2>

Mi van azokkal a droidokkal aki a felszálló repülõ elé állnak?
mert nekem ma volt hozzájuk szerencsém ,szoltam is 1GS-es srácnak de nem reagált rá.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Sirtam a rohogestol. Az kituntetesek letalisak. Florence Nightengale szalag! <#nevetes2><#taps>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Pain4U
GS szerverre felléptem ma este egy picit... nem leszek a publikus játékosok védõszentje, de azért bárki megkapja a bant, ha direkt kilövi saját csapattársát, hogy elvigyen elõle egy jármûvet. Nem kell azzal védekezni, hogy azért lõtte ki, mert gyenge az adott jármûvel. Majd megtanulja. És erre nem az a válasz, hogy tanulja singleben, mert akkor ennyi erõvel ha én mindenáron helózni akarok, akkor helózzak singleben. Na mindegy. A ban csak 24 órás egyébként. (Adalékként még annyi, hogy akit kilõttek a helibõl a banolás után be tudott ülni tüzérnek és amennyire láttam nem volt olyan nagyon gázos.)

A másik jelenség : olyan arcok, akik már legalább egy éve tolják a bf2-t, ráadául egy közismert klánnak a tagjai megdöbbennek azon, hogy Sharqi Peninsulán a MEC helipad nem támadható, ugyanakkor a MEC heli támadhatja a TV tornyot. Ezen nem kell sem megdöbbenni, sem cigányozni, anyázni és egyéb módon bizonyítani, hogy a civilizált társadalmon kivül is van élet. El kell fogadni, hogy ez így van. A két bázis között az a különbség, hogy a MEC fölött van egy áthúzott piros kör. Ennek a bázisnak a támadása basecamp. Leírtam mintha hülyegyereknek kéne magyarázni, de szerintem ezt mindenki nagyon jól tudja, max hajlamos róla elfeledkezni. Ráadásul a legtöbb szerveren - így a GS-en is - a map két köre között térfélcsere van. Szóval ha valakit nagyon felbasz, hogy a TV toronynál állandóan lelövik, akkor majd MEC oldalon törleszthet. Még annyit, hogy a szerverünk beállítása miatt elég sokat játszok ezen a mapon, a legtöbb embernek érdekes módon ezt nem esik nehezére feldolgozni. Sõt sokan rutinosan beülnek a stingerbe, humvee-be (sõt hj-8 mögé) és lekapják a mec helót.

A fentieket akinek nem inge az ne vegye magára !

joebacsi
énis láttam valami scifi-t, sok középeurópai nagycsöcsû lány szerepelt benne...tetszett az általa felvázolt jövõkép, utópisztikus gondolatvilága...csak a baszás, a baszás, meg a baszás 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nézzé BSG-t...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Lol, majdnem bevettem. ;p

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

schrank
MOSTANI TESZKÓSZÓRÓLAPON KI VAN TÉVE AZ AF MEG AZ EF 3900-ÉR <#ijedt>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
JNÁLAM A SCI-FI KIVITELEZÉSÉNÉL A xAKTÁK A HATÁR AHOL NINCS MUTATVA SEMMI DE MÉGIS TUDOD HOGY VAN VALAMI A TÖBBI PC TRÜKKÖS SZAR MEG FOS ...
KÖCSÖG CAPS LOCK -OT MEG TILTSÁK MÁR BE A ...CSÁBA <#vigyor5>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

atenza
Nem lesz esetleg ma egy küzdelem vmelyik serveren??

Ugyan áruld már el, hogy a fenébe mégy fel szerverre ha nem tudod telepíteni a klienst? <#lama>

Minden jog fenntartva!

koschwarz
régen én is szerettem a sci-fi (olvasni, nézni) manapság viszont nincs semmi eredeti. azt meg végképp rühellem, amikor egy játékban a fegyverembõl kék gömbök meg zöld sugarak jönnek ki

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

uHs Gerzson
Én nem gondolom hanem tudom, de majd úgyis meglátod...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

atomboy
Bocsanat, eloszor fordult velem ilyesmi. 😊

Kovács legény
jelszo nélkül ugyan nem

www.czekoart.hu

Kovács legény
elloptad a hszemet ,mindegy én is kb eztirtam volna

www.czekoart.hu

alma2
Hat legyen igazad, akkor mar csak egy kitomoritheto vagy kitomoritett kliens kell csak, de ha nem akarsz egyedul jatszani kenytelen leszel megosztani a nagyvilaggal ezt 😊

szerintem

atomboy
Es a jelszo? 😊

Gondolod! Priváton a szerverek már készen állnak. Kb 2 óra és lejön,másnem egyedül de felmegyek egy szerverre!
alma2
hmmm, megeleoztel 😊
de holnap akar le is passzolhatnad a 2142 tesztjet masnak, mert tobbet uygse fogod elinditani.

szerintem

alma2
huh, most fogadjunk abban te se fogod elobb tesztelni mint mindenki mas a nagyvilagban, nezz korbe a forumaban elobb inkabb 😊

szerintem

uHs Gerzson
Elvagy tájolva ha ma teszteled 😊

Ha jól látom kidobták a PoE 2-õt, torrenten! Csordogál lefele a kicsike! Méghogy holnap, akkor már tesztelem!
alma2
na eroltesd meg egy picit magad, biztos lattal azert ennyi evesen mas sci-fi filmet is mint a orion urhajo kalandjai, vagy a cseh maja lany kalandjai😊

szerintem

Holdpro
de akkor meg kilép azstalra és semmi

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Zs0lt1
kattints a mégsére, nem kell ez neked 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Holdpro
Bf2re telepítettem SF-et és indítás után ezt írja

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

schrank
mondj egy címet B+ had röhögjünk <#hehe>

alma2
Legjobb filmek is "szifis fasság" -ok, eljon az ido hamarosan amikor a legjobb jatekok is azok lesznek 😊

szerintem

schrank
rányomtam a a válasz hsz-emre amire hsz-eltél de mivel hogy csak 200hsz van egy oldalon ez meg több napos hsz volt nem ugrott oda ezért azt hittem hogy egy friss hsz-re hsz-eltél fogol te még 2142-ezni van ennek tpikja ennek a 2142 -nek <#miaz>

Zs0lt1
Én a #94544-es hozzászólásodra válaszoltam, minek tartalma:

mennyibe fog kerülni a 2142 mert ha egy 5-ös körül és van benne hidrogénplazmasugárlézerkiborg - gépágyús sugármeghajtású traNSZPORT járgány akkor ti itt engem többet nem láttok de ha drágább lesz és ti vesztek nekem egyet közösen hogy megkíméljük egymást a másik társaságától akkor nekem úgy is jó

nnaszal? <#mf2> <#idiota>

schrank
végig a kvékvárról írtunk a linkelt videkrõl amit JEAN linkelt #95197 <#mf2><#miaz><#hehe>

mesor
Látod nem tudod alátámasztani semmivel az állításodat szal' nem értem mirõl beszélünk!<#fejvakaras>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Zs0lt1
mostmár megbántad mi, hogy ilyeneket állítasz 😄

Zs0lt1
2142-rõl volt szó 😛

schrank
ez 2142 nem kvékvárterritori <#idiota>

Zs0lt1
Tessék, itt van amit akartál, szal viszlát 😄D

schrank
és te hol olvastad hogy ezen a játékmeneten kívül van más ? <#ravasz1> és a videken miért nem reklámozzák lebegõ plazmatank és asztfalt út kell neki haggyad már <#levele>

mesor
"csak ilyen játékmenet"

Te ilyet hol olvastál? Ha megmutatod nekünk azon nyomban igazat fogunk adni neked, de addig csak bla-bla... 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
mirõl beszélsz B+ anyi szir szar játék kijött már amira az elmúlt egy évben azt mondtátok hogy soha többé bf aztán még mindig ebben a game-ben spawncamp-elsz a szaros heliddel <#mf2>

koschwarz
nálam ez a kvékvórz ott fog megbukni, hogy szifis fasság<#miaz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

schrank
azért a "van rá ilyen is" meg a "csak ilyen játékmenet" nem ugyan az és anno dc-ben is volt ilyen de az nem jelentette azt hogy nem lehet átrobogni a map-on hanem nem tudtad elfoglalni az utolsó zászlót
Jani a kemény :"EEEEnnnnyÍÍÍÍÍ" <#mf2>

Promi
<#eljen><#vigyor2><#hehe>
alma2
Az meg a legviccesebb, hogy a vilag egyik legszukebb latokoru embere, beszel a "csopalyarol", csolatasrol.Na jo nem kotekszem tovabb, de ez kijart most neked 😊

szerintem

alma2
A supply-line mod, vagy ki, hogy hivja, nagyon sok jatekban benne van.
ide is terveztek, igertek, csak keptelenek voltak megcsinalni, ha jol emlekszem, bf2 ala is van ra mod, szoval megint felrebeszelsz 😊

szerintem

schrank
a kvék vár terrier ott fog megbukni amit már nálam okosabbak ecsetektek és a videkbõl is látszik hogy egy ratyi lineáris fos mission-ok ból áll magyarul megmaradt ratyi csõpályás kvéknek csak kicsit nagyobb csõben kell elõrehaladni lásd csak az útakon közlekednek nem lehet levágni átgázolni stb. ezt a nagy szart álcázva kitalálták hogy sorban kell elfoglalni a pontokat szánalmas egy banda <#levele>

schrank
te aztán tényleg hardverbuzi vagy b+ <#hehe>

schrank
remélem nem értetted félre a hsz-t amit neked címeztem de nem a te õsödrõl szól hanem a PoE"1"-rõl <#idiota>

Crem

Ez a legújabb hátterem!😊 Elkeseredésemben csináltam!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?