Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
a monitor driverra gondoltam, nekem a LG-nél azzal nem ment elsõre anno...(tft1710s)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pharaoh
Samsung CRT, legújabb forceware van fent.

Crem
gyári driver van fent?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Beers
Milyen monitor?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pharaoh
#95332 -re valami megoldás?

Köszi promi és KLegény<#worship>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

felpillanto
en utalom a helit amikor odajon valami nagyarc azzal a csattogo szrral oszt kempelget akkor lepek is a szerverrol dolog meg van oldva.amugy hogy farancba lehet a tv raketat olyan szepen iranyitani en hiba gyakorlom nem megy

Kovács legény
a poe topicban

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
de ahhoz lámák,és félnek a másik helitõl😊
én mindig azt mondom,hagyjuk felszállni a másik helit,induljunk egyenlõ esélyekkel,és akkor nincs baj,ha õk lõnek le minket sem...ez esetben harcoltunk egy jót,és jöhet a következõ csata,de amúgy ez a seggkempelés amit mondjuk eddie csinál cram0-val,az néha úgy fel tud baszni,hogy hihetetlen,pláne,hogy mi ezt nem csináltuk velük sosem😞

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fsensei
Hát nem tudom szerintem még mindig az lenne a legegyszerûbb ha az ilyen lámákat kickelnék és akkor egyszer nem a helipadon fregelnék le ha helit hanem megpróbálnák a levegõben is...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Promi
És azt hol lehet megnézni?

Amúgy boroskólás jóreggelt (TM)!

Crem
Nem az egészre gondolok, hanem erre az egy problémás esetre, hogy a MEC-nek természetes a TV torony kempelése, viszont fordított esetbe ez már a védett bázis támadása, amit BAN-al jutalmaznak!
Legyél fer, mert elég gyerekes, hogy amikor visszakapod a bunkóságot, akkor rögtön kezdesz hivatkozni a "védett bázis" lejárt szövegre!!!!

nem rád gondolok!😊 csak neked írtam...

ITT VAN KÉT BF2 ES TAG!
http://legalja.hu/_media.php?media=20051118_ginomajalis.wmv
Me0w
Nem, ez nem haboru, ez egy jatek. Aki meg nem talalja a helyet benne, es ugy probal ervenyesulni, hogy elbassza 31 ember jatekat, az utana beirja, hogy ez haboru es nem babazsur.

Together we'll fly someday...

Crem
Ezt a nézõpontot azért tartom oltári nagy baromságnak illetve igazságtalannak, mert a MEC heli NEM akarja elfoglalni az USMC bázist !!!! Persze ha ezt a zászló tövénél teszi az más lenne, de hát tudjuk, hogy az elég nehézkes a lámáknak!😊 Ezért a fentiek alapján a cobra is csak azért megy a MEC padra, hogy blokkoljon... Szal' oda-vissza alapon mûködik a dolog BR-SC egykutya...
Egyre több külföldi serveren elfogadott álláspont, hogy :" Ez háború nem babazsúr...

kBagyula
Van password a PoE2-höz!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

schrank
szerintem sosefox <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Azt a speciál forszot. <#papakacsint>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
mit értesz SF alatt csak nem azt hogy : S ose F ogsz <#mf2>

TS Zolly
Talán a sok csit nem??? 😄

Amugy most, hogy mindenki Poe lázba ég, vennék q ocsón, monjuk ingyé 😄 SF cédét. Na jó, postakölcséget álom. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
én még azt sem tudom mi a faszomra ment el majdnem öt giga adat azért a transzportkirályságnak ekkora adatforgalom nem a velejárója <#hehe>

TS Zolly
Nem próbáltad még átcseszni a csello adatforgalmi mérõjét? Állitolag rengeteg progi van rá, és müxenek is. Én most keresek valami ilyen progit a zelkanetre.

kBagyula
...ááá nem, azt hittem péntek van oszt felkeltem 5kor ahogy szoktam... <#hehe><#szomoru2> még jó, hogy nem mentem be melózni. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

schrank
köszike de nekem az a gondom hogy ateszkó gazdaságos csellólájtom 5 GB-jából elhasználtam már 4.5-öt ezért ha nem akarok adatforgalmat csinálni magamnak és még 5 napig tudjak bf-ezni ezért csak az alább említett lehetõség jöhet szóba <#vigyor5>

TS Zolly
Nekem is, nekem is, nekem is!!!!! 😛 😄

TS Zolly
Nem. Csak a fijjam korán kelt, és rajzfilm csatorna nézhetnékje támadt. Persze hétköznap, reggel hét után sem lehet kiimátkozni az ágyból, hogy várja az ovi. 😄

Beers
Privi ment!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

schrank
mi van mindenki éjszakás volt <#hehe>

kBagyula
Reggeltet.

schrank
HA VALAKI CSELLÓS ÉS 50K-S FELTÖLTÉSÛ AZAZ KLASSZIKOS AZ ADJON NEKEM EGY NAPRA EGY 50K-S SLOTOT A CSELLÓ HUBON HOGY ÁTTUDJAM HÚZNI TÕLE A PoE2-T THX

TS Zolly
Csáknorisz film a valóság, ez meg egy mesejáték csak b+!

schrank
azt nem értem ha a 1986-os csaknorisz filmben (USA invázió) <#hehe> már volt golyóálló gumicsónak akkor 2006-ban ne hogy már szétlõjük azt a kurva ladikot és jó lenne ha az egyik peccsben kicsrélnék a csónakos géppuskát a komolyabbikra a 12.7-re aztán megnézném vékájlenden mit csinálnának a ratyi gunnerek a szartalicska mihuszonnyócukkal B+

TS Zolly
Rohadt kemper!!!!! 😄 😛

schrank
amíg a ratyi szõrmókok kempelik a tv tornyunkat addig én a parton kempelem a szerencsétlem faszlámákat akiknek nem jutott heli és gumicsónakkal akarják befoglalni a zimmer frei-t <#hehe> nnna meg autóval akarja azokat is rendre újjászületésre ítélem <#vigyor5>

TS Zolly
Szerintem Painak van igaza. Nem befoglalhatatlan zászló a tévé torony. Az megint más kérdés, az iraki heli, tényleg csak a fregelés miatt megy oda legelösször, nem azért, hogy a csapattársait megmentse az amcsi helitõl. Iraki heli ellen is lehet tenni, igaz egy picit nehéz, fõleg ha tényleg a torony mögött van. De igy sem lehetetlen. De a játékosok fejében is kell egy kis rendrakás. Fõleg a magukat pronak hiszõ vérpistiknek. Miazhogy csak övé lehet a heli, tank, repülö? Mert nagyobb a neve elött a rangjelzés? Lámának hiszi azokat kiknek alacsonyabb a rendfokozata és nem kockultak annyit a játékba mint ök? Kis hüjék. Valaki csak tiszthelyettes, attól még lehet nagyon jó játékos.
Amugy pont az ilyen vérpisik miatt szokott kialakulni pont a sarki péniszkulán egy vicces kezdõ jelenet. Sok hüjén csak röhögni szoktam. Igaz ugy hivták rá a figyelmem, ha röhögni akarok, akkor az amcsi oldalon a kezdésnél szülessek a tévétorny teteére. Kezdõdik a kör. egy 32 fõs szerveren volt, hogy 10 ami született a helihez. Egymás taposás, tk-zás a heliért ment szemet gyönyörködtetõ látvány. Még a helibõl is ki tk-ák azokat, kik elöbb érnek oda. Felszáll a feli. A tetõn maradt játékosok ernyõznek sorba lefelé a tankért. Ott is megy a tk, versenyfutás. Marad kb 4-6 játékos, kik inkább gyalog elindulnak az ütközõ zona felé, mintsem elvinnék a hemvit. És ezt én mind végignéztem egyszer a torny teteérõl. Szét röhögtem magam. De nem sokáig, mert az iraki heli lefregelt. 😄

Fsensei

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Pharaoh
Most vettem egy 7600GT VGA-t, és mikor elindítanám a bf2-t egy fekete képernyõ és azonnal visszadog az asztalra. Nincs fent semmilyen képfrssisítési progi. Mi lehet a megoldás? FAQ-t olvastam

Fsensei
Jó ez egy kicsit primitív eljárás de hatásos😄

Fsensei
Hát a múltkor én azt csináltam a gyerekkel, miután a gépem elé feküdt és lezuhantam, hogy AT-val mentem és még 5x lelõttem a repülõben😄 Úgy is szereti ha leTK-zzák õt akkor meg miért ne😄DD Azon meg jót röhögtem hogy 6.szor is odaspawnolt😄DDD

Fsensei
Azért szerintem nyugodtan kickelhetted volna McLarenpowa-t is mert lekepelte azt a gyereket a MEC helifelszállón, ha már olyan igazságosztó szerepben voltál.

Én is ezt mondom amit Prothor mond.Nem értem miért jó ennek a sok 10-éves lámának ha egy egyhelyben álló helit leszed???Azzal semmit nem bizonyít.Már nem egy olyan szerveren voltam ahol az adminok kikickelték az ilyen embereket és valahogy az tetszett.Én meg ezzel a visszakempelés dologgal azért nem értek egyet(alapvetõen hülyeségnek tartom ezt a szemet-szemért...dolgot) mert az a két láma aki kempeli a tetejét a TV-nek, azok ált öt ember játékát cseszik el minimum.Viszont a "visszavágónál" az a kettõ lehet hogy megszívja aki kempelt elötte, de emellett még megszívják azok is akik véletlenül a tetején vannak a tv-nek...És így aki visszavág elcseszi még 3 ártatlan ember játékát...Igen.Úgy érzem ez télleg tök jó megoldás és nem az a jobb az ha az ilyen nyomorékokat kikickeljük... és ezáltal megelõzzük az egészet, nem fog annyi ember mérgelõdni és anyázni...Mondjuk a ti szerveretek és azt csináltok rajta amit ti akartok, de szerintem ha az ilyeneket kickelnétek akkor színvonalasabb és több ember számára élvezhetõ játékot lehetne játszani.

Jah és még valami.Ma este játszottunk a Dr. szerverén és 30+ játékosnál a szerveren nem lehetett játszani.37 játékosnál már a helikopter tv rakétája irányíthatatlan volt(ezt az irányíthatatlant értsd úgy hogy amint átváltottál TV rakétázni egy kezdõ-bfezõ-szellem megtámadta a géped és õ irányította a TV rakétádat és nem te.) én csak néztem és röhögtem hogy mit csinál a rakéta😄DDÉs a másik helivel is ilyen gondok lehettek mert a TV-vel õ se sûrûn talált be😄

mNzJean
Hát szerintem ez inkább volt siralmas mint vicces ,gyenge kis probálkozás volt ez Balázstól ,hogy meglovagoljon egy lejárt poént .Ebbõl látszik ,hogy mennyire sivár az ötlettáruk ,már az interneten keringõ videokat akarják a nézetség javitására felhasználni. Kiváncsi leszek a Monika show mikor keresi fel Szalacsi mestert, szánalmas. Sig nem neked szólt ,hanem a mûsornak .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

<#hehe><#taps>

ERykk
Igen, a cigányozás tõlem származik, mert az elõzõ körben amikor mi voltunk MEC oldalon, a pilótámat többször (szóban is) figyelmeztettem, hogy ne lõjük le a felszálló helit és ne spawnkilleljük le az USMC helipadot, mert aljas dolognak tartom. Erre xy és yx a következõ körben, ahogy lezuhantunk McLaren-el egybõl jöttek spawnkillelni a MEC helipadot. 1.reakcióm az volt, hogy "Hé, ezt be kéne felyezni"Utána már azt mondtam, hogy "Rohadt ügyesek vagytok""legyen ez a legnagoybb örömöd" stb. Végül jött az "elméssz a p*icsába f*sszopó cigány" kezdetû mondat...
Nem tudom mi a fenéért kell a felszálló helit lelõni, ezzel nem tanul se gunnerkedést, se vezetést. Akkor legalább várja meg míg felszállunk és lehet , hogy egy-két izgalmas csatát is nyomtunk volna.
Mindegy, felõlem csinálja aki akarja , többet Sharqin USMC oldalon nem repülök)
(Az anyázás nem tudom kitõl származhat, ugyanis nem tartom illendõ dolognak, hogy valakinek a felmenõit szidjuk, ha mégis én mondtam volna, elnézést kérek, de a többit nem vonom vissza.)

No, megvolt az ész osztás, jóccakát!

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Pain4U
Ja még valami McLaren Te is fel voltál háborodva, de az anyázás és a cigányozás nem Tõled származik... 😊

Pain4U
McLaren lehet, hogy anyáztak Rád a szerveren ha MEC helivel lõtted a TV stationt de soha senki nem kickelt, nem bannolt és nem nevezett ezért baserapernek. Akik szándékosan a repülõ elé ugranak azok ki lesznek szintén bannolva ha megfogjuk õket. Egyébként a MEC heli csak akkor tudja TV toronynál szanaszét fragelni magát, ha minden usmc oda szület és ennek ellenére képtelenek lelõni. Azért ált. szokott ám nekik sikerülni... 😊 Egyébként ezért van a térfélcsere. Aki Sharqin MEC oldalon pronak érzi magát helivel az érezze magát pronak USMC oldalon is. Oldja meg, hogy fel tudjon szállni. (Vagy mivel ez egy csapatjáték segítsenek neki a többiek... bármilyen jó helis valaki azért 2 humvee a pályán elbújva eléggé meg tudja neki nehezítneni a dolgát.)

koschwarz
<#eljen>

monnyuk az is igaz, hogy a MEC helinek szinte mindig az elsõ útja az amcsi helipad felé vezet (tisztelet a kivételnek! kevés van...), és leszedi a meggyengülten visszatérõ amcsi helit, majd szanaszét kempeli magát, és nem engedi felszállni sem. persze bele lehet ülni a stingerbe, de elég csak a MEC helinek az épület mögött lebegnie...

szóval aki MEC helizik azon a pályán, ne attól érezze magát pro-nak, hogy milyen jól kempel. egyébként nem érdekel a dolog, én sarkin amcsiként általában elbújok az épületben...<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Cream78
De lesz!

Looserke
én voltam aki felháborodott...mert egyáltalán nem a zászlóra hajtottatok, hanem csak a hent ment...claymore-t raktatok, elloptátok a helinket...stb...stb...

eddig ahányszor henteltem a MEC helivel az amcsi bázist, mindig anyáztak és elküldtek a jó.... a szervereteken...