Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
én mindig azt mondom,hagyjuk felszállni a másik helit,induljunk egyenlõ esélyekkel,és akkor nincs baj,ha õk lõnek le minket sem...ez esetben harcoltunk egy jót,és jöhet a következõ csata,de amúgy ez a seggkempelés amit mondjuk eddie csinál cram0-val,az néha úgy fel tud baszni,hogy hihetetlen,pláne,hogy mi ezt nem csináltuk velük sosem😞
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Amúgy boroskólás jóreggelt (TM)!
Legyél fer, mert elég gyerekes, hogy amikor visszakapod a bunkóságot, akkor rögtön kezdesz hivatkozni a "védett bázis" lejárt szövegre!!!!
http://legalja.hu/_media.php?media=20051118_ginomajalis.wmv
Together we'll fly someday...
Egyre több külföldi serveren elfogadott álláspont, hogy :" Ez háború nem babazsúr...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Amugy most, hogy mindenki Poe lázba ég, vennék q ocsón, monjuk ingyé 😄 SF cédét. Na jó, postakölcséget álom. 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Amugy pont az ilyen vérpisik miatt szokott kialakulni pont a sarki péniszkulán egy vicces kezdõ jelenet. Sok hüjén csak röhögni szoktam. Igaz ugy hivták rá a figyelmem, ha röhögni akarok, akkor az amcsi oldalon a kezdésnél szülessek a tévétorny teteére. Kezdõdik a kör. egy 32 fõs szerveren volt, hogy 10 ami született a helihez. Egymás taposás, tk-zás a heliért ment szemet gyönyörködtetõ látvány. Még a helibõl is ki tk-ák azokat, kik elöbb érnek oda. Felszáll a feli. A tetõn maradt játékosok ernyõznek sorba lefelé a tankért. Ott is megy a tk, versenyfutás. Marad kb 4-6 játékos, kik inkább gyalog elindulnak az ütközõ zona felé, mintsem elvinnék a hemvit. És ezt én mind végignéztem egyszer a torny teteérõl. Szét röhögtem magam. De nem sokáig, mert az iraki heli lefregelt. 😄
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Én is ezt mondom amit Prothor mond.Nem értem miért jó ennek a sok 10-éves lámának ha egy egyhelyben álló helit leszed???Azzal semmit nem bizonyít.Már nem egy olyan szerveren voltam ahol az adminok kikickelték az ilyen embereket és valahogy az tetszett.Én meg ezzel a visszakempelés dologgal azért nem értek egyet(alapvetõen hülyeségnek tartom ezt a szemet-szemért...dolgot) mert az a két láma aki kempeli a tetejét a TV-nek, azok ált öt ember játékát cseszik el minimum.Viszont a "visszavágónál" az a kettõ lehet hogy megszívja aki kempelt elötte, de emellett még megszívják azok is akik véletlenül a tetején vannak a tv-nek...És így aki visszavág elcseszi még 3 ártatlan ember játékát...Igen.Úgy érzem ez télleg tök jó megoldás és nem az a jobb az ha az ilyen nyomorékokat kikickeljük... és ezáltal megelõzzük az egészet, nem fog annyi ember mérgelõdni és anyázni...Mondjuk a ti szerveretek és azt csináltok rajta amit ti akartok, de szerintem ha az ilyeneket kickelnétek akkor színvonalasabb és több ember számára élvezhetõ játékot lehetne játszani.
Jah és még valami.Ma este játszottunk a Dr. szerverén és 30+ játékosnál a szerveren nem lehetett játszani.37 játékosnál már a helikopter tv rakétája irányíthatatlan volt(ezt az irányíthatatlant értsd úgy hogy amint átváltottál TV rakétázni egy kezdõ-bfezõ-szellem megtámadta a géped és õ irányította a TV rakétádat és nem te.) én csak néztem és röhögtem hogy mit csinál a rakéta😄DDÉs a másik helivel is ilyen gondok lehettek mert a TV-vel õ se sûrûn talált be😄
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem tudom mi a fenéért kell a felszálló helit lelõni, ezzel nem tanul se gunnerkedést, se vezetést. Akkor legalább várja meg míg felszállunk és lehet , hogy egy-két izgalmas csatát is nyomtunk volna.
Mindegy, felõlem csinálja aki akarja , többet Sharqin USMC oldalon nem repülök)
(Az anyázás nem tudom kitõl származhat, ugyanis nem tartom illendõ dolognak, hogy valakinek a felmenõit szidjuk, ha mégis én mondtam volna, elnézést kérek, de a többit nem vonom vissza.)
No, megvolt az ész osztás, jóccakát!
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
monnyuk az is igaz, hogy a MEC helinek szinte mindig az elsõ útja az amcsi helipad felé vezet (tisztelet a kivételnek! kevés van...), és leszedi a meggyengülten visszatérõ amcsi helit, majd szanaszét kempeli magát, és nem engedi felszállni sem. persze bele lehet ülni a stingerbe, de elég csak a MEC helinek az épület mögött lebegnie...
szóval aki MEC helizik azon a pályán, ne attól érezze magát pro-nak, hogy milyen jól kempel. egyébként nem érdekel a dolog, én sarkin amcsiként általában elbújok az épületben...<#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"