Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boroskólás jóreggelt (TM)!

HBD serginhoo!

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Friss fogás:

PsB:2150 V008F0632 Szilaj alias 81.0.82.42 AIMBOT #59012
73754637

MBL feldolgozó es publikáló bot vagyok.

A Bohoc
Te kölök majd ha megtanulsz viselkedni.És mindenkihez normálissan szólni majd az övét is beirom!Majd néha mesélj arrol mitképzelszmagadrol A nagy transzportkirály

Bohoc the wild king!

uHs Gerzson
<#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
<#eljen>

www.czekoart.hu

Beers
Magyar nincs és ha rajtunk múlik, nem is lesz!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hi!
Tudtok tört POE szervereket? Én eddig csak egy németet találtam.

Kovács legény
BSZN Pajti!

www.czekoart.hu

Danee
jajjgec, HBD, lemaradtam kicsit 😊

Danee
emlékszem DC-ben azt lestük mikor halott volt és ment fel a pontja 😊))
bf2-ben lenullázták a pontjait, mikor statpaddoltak állandóan (emlékszem mindenki max tizedes volt õ meg gunnery sergeant vagy 100k ponttal)

HTS s3rg1nh00
hábédé...ja nem,most az egyszer htx jön...olyan szórakozott vagyok ma,felszavakat a cserélem<#wow3><#zavart1>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

TS Zolly
Miva b+! Te minden uj fórumozoba bele kötsz?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ajaj! Talán sikerült neki olyan progit találni, mit a pb nem fog meg? Furcsa dolgokat mívelt? Ez nem kétséges. BF42 pb-t már nem nagyon frissitették mikor hirtelen a kis esetlen játékososok közül pro gémer lett. Mindenkki tudta, valami illegális progit használ, de bizonyíték ellene pb megnem fogása miatt nem volt. Igy csak a bc/br miatt tudtuk bannolni örökre a CoR szerverrõl. Volt is miatta flém elég rendesen. Volot, hogy Bashra edge mappon egyszerre 4-en löttük öt. Dugós puskával mind a négyünket leszedett. Pedig én pkmel voltam. Nem vagyok, és nem voltam pro gémer soha, de akire ráemeltem a pkm csövét, az halott volt. Iga Schrank? 😛
Na mindegy. Ez a Krisz, csak egy fiatal, q tehetséges játékos, ki még fejlõdésben van. Nem csaló, csak ügyes. Nagyon is ügyes. Magyar hon legjobb, leg szkilesebb játékosa. Aki kiváncsi rá, megnézhet a statját. K/D ratio figyelemre méltó, fõleg a dugos puska miatt. Mivel nem volt klánjelzése, ajánlom valamelyik klánba, ö egymaga megnyer egy wart. Persze ha felmeritek venni. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
jános az életkornál a sajátodat kell beírni nem a faterodét <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A Bohoc
Aranyos emberke lehetsz!<#nevetes2>

Bohoc the wild king!

Kovács legény
nah jó8!
minnyá kapok asszonytol mert felébresztem<#szomoru1>

www.czekoart.hu

Fsensei
Úgy látszik van itt valami hozzászólás zabáló szörny😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
lehúzódott a wc-n...nemkell vele foglalkozni...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fsensei
Hova tünt a gyerek hsz-e?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Nah igen.Ez a szöveg amit állandóan lenyomnak hogy szemtõl szembe így meg úgy...egyszerûen nevetséges...

Fsensei
TÉK😄

joebacsi
nemtom, de bftalira valahogy egyik se tolja el a zarcát, pedig tuti feldobnák a bulit egy kicsit a jelenlétükkel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fsensei
Hát kezd egyre ötlettelenebb lenni ha ez Janek.Régen még egész poénos nickeket csinált😄

Fsensei
Meg azt sem értem hogy amikor jön egy új arc, miért hiszi mindig azt, hogy okosabb, jobb, és még mindenebb az itt régebbóta fórumozóknál???

Kovács legény
janek jancsik vegas freddy ... piedone is volt?

www.czekoart.hu

schrank
értem már jancsibohóc <#taps>

Fsensei
szerintem te nem transzportkirály vagy hanem jeeppel a gyalogosokat kempelõ láma 😄

joebacsi
nemtom, de valahogy bftalira már nemnagyon tolja el az arcát egyikse...pedig tuti feldobnák egy kissé a bulit 😊

A Bohoc
Ami pedig a régi nevem illeti oSACoDrPeidone volt itt

Bohoc the wild king!

A Bohoc
joebácsi ilyen erös emberktöl zengenek a forumok mint ami te vagy!Te is közéjük tartozol..Most aztán jól megmondtad nekem..A következö most aztán elküldesz a kurva anyába mint hasonló társaid meg hogy jaj de megvernélek kitapsonám a beled stb stb..Itt mindenki erös és bátor szemtöl szembe meg menne a hüppögés!

Bohoc the wild king!

Kovács legény
ott bassza el mindig hogy egy ujreg ,nemkezd el itt pofázni egybõl ,mintha már mindenkit ismerne.

www.czekoart.hu

joebacsi
ésszel fórumozz okostojás, ha nemakarod kib@szatni magad a topikból...újregeknek ez nem cset...

Kovács legény
hát nem édes?
kezd nõni a kicsi agya😊

www.czekoart.hu

joebacsi
pedig most körültekintõen megváltoztatta regnél az életkorát is 😄

Kovács legény
a Janek csoportba illik bele

www.czekoart.hu

schrank
nesze avatar

schrank
pedig valamelyik csoportba kell hogy beletartozzál ha csak nem teremtesz saját imidzset <#hehe>

A Bohoc
Kedves Schrank=szekrény csak forditottam.Bf2 arc vagyok immáron 1 éve.Több Acountom is volt már és klánom is.Ami pedig azt illeti inkabb maradnék Bohóc névnél.Grat a transzport kinevezésedhez<#hehe>

Bohoc the wild king!

schrank
mert hogy te aktív BF2-es arc vagyol ? <#ticking>
elsõ szabály én vagyok a transzportkirály de az alábbi beosztásokra lehet még pályázni:
- delfinkirály
- bunnykirály
- G36E noob medickirály
- gunnerkempkirály
- és végül de nem utolsó sorban a faszlámakirály
a fentebb nyilvánosságra hozott cyber társadalmi pozíciók részletesebb taglalására kérném meg a még ébren lévõ aktív fórumozókat <#whatever>

A Bohoc
Egy próba volt!Tudok e már irni a foumba..

Bohoc the wild king!

A Bohoc
Ja és mindig jól jön a frissités <#wave>

Bohoc the wild king!

A Bohoc
Sziasztok!Bereggeltem hozzátok ha beférek közétek forumoznák veletek én is!Birom az irásaitok!

Bohoc the wild king!

Na talán!<#felkialtas>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

schrank
ez fiatalabb mint az albertó <#nezze>

A Bohoc
Na talán!

Bohoc the wild king!

joebacsi
höbödö!

Fsensei
BSZNád s3rG1nH00(hú de hülye neved van😄DD)

bsznd s3tirhj0! <#idiota>

-tRs-Landor

uHs Gerzson
HBD!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

HBD s3rg1nh00!!!<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"