Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

felpillanto
juuj ez ban öcsím

felpillanto
csabika az árpika

joebacsi
csabikának és gyurikának üzenem, hogy mikor azt mondtam, ez nem cset retardált hülyegyerekek részére, akkor nem a levegõbe beszéltem...ha akarnak még sg-n fórumozni, akkor hanyagolják ezt a topikot...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DummyBoy
Vagy kettõt? Vagy eza kettõ egy? Vagy valamelyik régi reinkarnációja?

Esküszöm ez jobb mint a Barátok közt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

tudtam hogy vannak hülye emberek ,de ennyire<#zavart2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi

felpillanto
na ez hülyeség

DummyBoy
Lámpák 😊

Megint nyertünk egyet?

te mirõl beszélsz?minden droid idejön és elkezdi verni a mellét hogy õ milyen jó!erre kapja tõlünk a szelíd válaszokat és akkor jön az hogy persze 4szem közt nem lenne ilyen nagy arcunk!(de egyik se jön el 1bf talira)

TS Zolly
Nagy az isten álatkerje tudod.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

felpillanto
az a tidumatok

mesor
De most komolyan mi a faszért arcoskodsz itt?
Nem rég elintéztuk Goodspeedet egy ideig nyugtunk lesz tõle, Janek is talán kezdi felfogni, hogy rossz topicot választott magának erre jössz te és viszed tovább a vérvonalukat. Hihetetlen hogy sohasem fogyunk ki az ilyen hülyékbõl.

Persze majd jön az, hogy találkozzunk élõben stb...
<#unalmas>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

felpillanto
kircsi az aláírásod

<#banplz>

jappy
Azért, hogy megérsd.Kutyákkal csak ugatni lehet.Vili?

jobb ma egy sör mint holnap kettő

mesor
"Inkább daloljátok el, hogy a picsuba lehet pörgõvetödni?"

ALT+F4-el!

"Mi a fukingot ugat ez a joe?Ha kérdeznek válaszolsz!"
Ez kurvára nem a tudakozó és nem is a máltai szeretetszolgálat!

Errõl jut eszembe te mi a faszt ugatsz b+?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

jappy
Mi a fukingot ugat ez a joe?Ha kérdeznek válaszolsz!Hisztizel itt egyfojtába te hoki.
Inkább daloljátok el, hogy a picsuba lehet pörgõvetödni?

jobb ma egy sör mint holnap kettő

arty
aki egy játékban csalt, az csal a másikban is... ez nem játék kérdése, hanem a mentalitásé 😊

Forza.

DummyBoy
Hoppp ... Hát HBD Szerdzsi!!! 😊

Fsensei
Na ezeket a statot nézdmeg ha egy olyan ember statját akarod látni aki eldönt egy meccset.
ezt

150-es pinggel olyan fejeseket oszt, hogy az már hihetetlen.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

gyógyreggelt 😊

búúldog szülinapot Szerdzsinnyó 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fsensei
Hát én már játszottam ellene és nem az az über-pro játékos, aki egymaga eldönt egy meccset.Nem tudom hogy a korábbi BF részekben mien volt, de BF2-ben nem valami jó játékos...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
jah, de sztem laccoo nem menne át gyökér álnevezésekbe sztem...aztán francse tudja 😊

Yan
BSZN Szerdzsi! <#pias>

Joe: ez inkább lacco-s, mint janekos 😊

&#165; xfire: kistekila

TS Zolly
Ezért is irtam, nem csaló, csak q ügyes a srác. 😛

Cod-be viszont elkapták, igaz nem a pb fogta meg, amit ugyan tagadott. Egy jóarc klánjába volt, az apjával együtt. Szal, tuti ö volt az. De mint tudjuk, ez nem cod, hanem bf. Itt nem csalt, nem csal és nem is fog soha. Soha nem csinyát ollant, befordult a sarkon, és egybõl lött. Nem látott át a falon. Rengetegszer néztem, hogyan is üzi az ipart a szerveren.

Dzsotata! Te meg kérdezd inkább Szekrény kolleginát, mit is mível a kölök a bf2-es tankal.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

SigS
BSZN Sergi

<#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

HTS s3rg1nh00
RIP<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

felpillanto
veletlen az lettem

Kovács legény
öngyilkos leszel?<#nemtudom>

www.czekoart.hu

Kovács legény
hát jah amugy ,itt neveljük a kicsiket az életre ,tudod ez olyan mint a diákmunka ,ott tanulja meg elösször a gyerek hogy a fönök egy hatalommániás köcsög ,de azért jopofizni kell vele.

www.czekoart.hu

felpillanto
😊 nem kol a balhe nem akarok okoskodni meg ilyenek megyek jatszani a gs vagy a dr re ot megtanalsz oszt szetloheted az agyam

Kovács legény
mien burok? és mien racia?

www.czekoart.hu

felpillanto
bocs hogy nem irtam egybe tenyleg bocs .az lemaradt hogy micsoda burokracia van itt

Ez csak álca, már anevébõl is látszik, hogy alakváltó. Élettelen tárgyaknakká is tud változni, ezek után nem lehet gond gynge hálózati kapcsolatot szinlelni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

felpillanto
velem meg egy par emberrel nyugodtan jopofizhat .ennyi

joebacsi
nyah mégegy janek klón...mind1 kivételesen erre válaszolok:
nem lett volna hozzánk egy rossz szavunk se, ha nem úgy jön ide, hogy "énvagyok a basszájba, és most jól megmondom itt a tutit mindenkinek, meg énmár jópofizok mindenkivel az elején"
remélem a csöpp agyatokkal értitek mi a problémám...

joebacsi
nemhiszem, akkor nem a csellós netjével szívna, hanem az ultraterrabájtos gondolatátvitelével lerántaná a másodperc tört része alatt a poe-t 😊

Lehet hogy igazából földön kívüli<#ijedt>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

joebacsi
63 órájából 54 tankban, kedvenc pálya karkand...tipikus elbandika féle tanklámulás infantry mappon...innen az ekkora kd, ehhez nemkell akkora nagy tudás...
mennyi idõs?

felpillanto
ne foglalkozz jobacsival meg majd jon meg egy gyerek oszt az meg hulyeb az ki is irtana a csaladod mert ide irsz

KáTéCé
Tudod ezzel csak az a baj, hogy amig ti vádoltátok lelkesen addig én megtettem, hogy elmentem hozzájuk és leültem mellé egy órára és néztem hogyan játszik. Nem használt semmiféle segédprogit, hanem nemes egyszerûséggel csak egy mértani kocka a srác, bf2-ben meg faszán tudja bekempelni a spawn pontokat. Ennyi.

joebacsi
nemtom, én azt pl még ki is nézném belõle, van annyira elvetemült 😄

ERykk
Nemtom,kb. akkora hülyeség, mint hogy tanár<#wink>
(különbenis, tegnap megjött a g-11es billem<#vigyor>)

joebacsi
ezt a szakértelmébõl, vagy a kétszáz forintos billentyûzetébõl következtetted ki? 😄

ERykk
Sztem meg valami computerboltban dolgozik<#vigyor4>

De nem biztos mert folyton hazudik.

Õ egy tanár és csípõs humora van.

HTS s3rg1nh00
Tenksz csemp<#zavart1><#vigyor2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

ERykk
HBD😊)