Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Körbeérdeklõdtem, és itt mindenki azt mondja, hogy a TBF2-õs modi információi teljesen hamisak. Attól még, hogy a jövõben a játékaink útjai elválnak a Gamespy-tól, a megjelent játékokat a továbbiakban is támogatják."
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
a faszi az alábbit írja:
mint tudjátok,szeretek az itt terjengõ dolgoknak utánanézni,ezért "személyes mail-ben"(lol,egy ímél hogy lehet személyes...)megkérdeztem egy régen a terméktámogatáson dolgozó embert,aki az alábbit válaszolta:
körbekérdeztem mindenkit,és azt mondták,ezek a találgatások abszolút alaptalanok...lehetséges,hogy nem a GameSpy fogja adni a jövõbeni címekhez a támogatást,de a JELENLEGIEKHEZ(márpedig szvsz a bf2 ez a kategória...)folyamatos lesz a támogatásuk...
dióhéjban ennyi,hát legalább a GS támogatása folyamatos legyen,ha már a fasz dice/ea(nem is érdemlik meg a nagy betût se...) nem képes...12k amit itt mindenki kiadott,ne az ablak bizonyos külsõ oldalán landoljon már..(dzsótata nem köt bele,õ legalább megúszta olcsóbban😊)pláne h. vannak olyanok,akiket több mint 25 rugóval akasztottak le,nem is veszek többet ea játékot,az már fix<#falbav>#falbav><#levele>#levele>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
¥ xfire: kistekila
Pl spec én sem vagyok überfaja inglisül, nekem is köll néhány perc, mire felfogom az irás tartalmi lényegét.
Köszike.
As you know I like to look out for all the good people here........I contacted one of the senior support people by personal email and was given this response.
"I asked around and everyone here said that these responses from the mod at TBF2 are totally false. We may not go with Gamespy for future titles but they will be doing continual support for our current titles"
akkor ennyi...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
sry csak beindult a fantáziám
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ui: Remélem nem számlázól minden egyes leütésért 2 forintot!😛PPPPPPP
'szameg megelõztek...nembaj,a gyakorlást megérte😄DD
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
várjuk meg,még több hivatalos infót kapunk a változásokról...
asszem a következõ valami oylasmi lehet,h.utánanézünk a dolgoknak Dp-vel,mert ez az infó aggodalomra késztet...
Frissítés:
A pletykák amiket hallottunk minden bizonnyal tévesek és az 1.4 tartalmazni fogja a GamsSpy logint és megtartja a statrendszertma 2142re is valószínû õk fogják ezt készíteni...valószínû folytatódik az EA-GmaeSpy ismeretség-szerzõdés,kinek hogy tetszik.
Írok még ha többet megtudok a dologról.
😛😄DD
ha lesz, tolja a további infókat is
Jött az egyik "super moderator" -tól (talus) a válasz!
Re: The death of Battlefield 2
--------------------------------------------------------------------------------
Let's wait and see until we get some more 'official' info.
Me and DP go a way back though so this info has me a little worried...
UPDATE:
So far, the officially 'unofficial' word I'm hearing is that these rumours are false and that v1.4 will mostly certainly include the usual GameSpy login and stats system and that GameSpy will even be handling the stats system for BF2142...therefore indicating that the relationship between GS and EA will continue.
I'll post more if I receive more info.
Koschwarz lefordítod?😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Elõnyök:
mittomén
Hátrány:
nincs eredeti bf2
mikrofon
hülye vagy
Akit érdekel a dolog az keressen meg a molnarg@vipmail-es msn címen.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.