172102
  • atomboy
    Bombazoknal bemeros van, nem? :)
  • Sanko
    hali

egy kis segítség kéne....hosszú idő után települt újra a BF2.
    letöltöm az 1.41-et fel is kúszik de mintha a game maradt volna 1.1.xxxx verzióban...mit ronthattam el vagy hol látom az aktuális ver. számot?
    próbáltam a fennt megadott linken magyar serverre csatlakozni, nem sikerült...sima online megy a game.
    amugy a régi accountom meg nem jegyezte meg amit addig elértem...egy idő után törlik?
  • schrank
    az irányítós bombával vagy nem értem
  • SigS
    Engem azert bannoltak valami ratyi szerverrol, mert nem hasznaltam a repulo AA-raketa modjat hanem bombazo moddal lottem le az admint 2x-3x egymas utan a helikopterebol...
  • Me0w
    Mindig ez van ha tizenevesek kerulnek a szamitogep ele.
  • Axl Rose
    Most jövök az egc klán szerveréről, ott minden egc nevű ember admin.
    Én az ellen csapatban voltam, Wake, első meccs hülyére lőttek minket.
    Főleg a helivel. Ők nyertek...

Második meccs, mi usa. Jött hozzánk egy jó repcsis szétkapta a repülőiket, heli sem tudott kibontakozni.

Én meg tudtam a földön tevékenykedni.

Annyira jól ment, hogy bannoltak, miután le merészeltem lőni 2 EGC-t és egy meg a vaktába elhajított gránátomba is beleszaladt egyikük...

Erre kiírja hogy BANNED Axl CHEATING...
    Pedig vezettünk mint atom...

Komolyan mondom milyen emberek vannak. Amikor jól megy minden hepi, amikor meg szopnak, kirúgják a jobb embereket az ellenféltől.

Remélem szoptak mint állat...
  • wardogzombie
    brúsz vilisz? személyesen? looool
  • wardogzombie
    hüha ez meg ki?
  • HTS s3rg1nh00
    Csipkés Zolit várják az információs pultnál...
    a.k.a.küldj PMet:)
  • HUNMarcus
    kösz nekem is az van a másik gépemben. de ezzel a konfigurációval már ment a BF és semmi baja nem volt, most feltettem és állandóan fekete a képernyő initáskor!!!
  • Platypus16
    Punk's Not Dead (The Exploited)
  • mNzJean

U Cant touch this
  • uHs Gerzson
    RAMMSTIEN!!! xDDD
  • joebacsi
    inkább lökj egy kis fánkit :D
  • mNzJean
    Mi ez a halálhörgés ,siralom itt a fórumon? Nem vagyok egy hétvégén és máris átmentünk vészhelyzet topic-ba
  • item
    jah lehet, thx...
  • JAG1
    Az nekem nem kő. :-)
  • mesor
    Lehet, hogy war lesz rajta.
  • Freddy AK
    Battlefield 2 ikonon jobb egérkattintás, kompatibilítás, kipipálod a futtatás a következő kompatibilítási üzemmódban: windows xp(service pack 2) és a program futtatása rendszergaztakéntet is kipipálod.
  • Freddy AK
    Hát nem :p
  • joebacsi
    én meg pcie-s 6600gt-t adnék el ócsóé :)
  • uHs Gerzson
    Így van, de a kövire már felkészülök xD
  • item
    Fakk, hol vannak a pléjerek ??
    Meg lusta vagyok de valaki dobjon már meg egy ea hu-s pass al. THX!

Mióta is pass os az EA HU-s szerver
  • JAG1
    AGP-s VGA-t keresek ocsóért', ha valakinek lenne eladó.
    9600xt körülit.
  • Kovács legény
    Akkor nem lepődtél meg
  • JAG1
    FAQ
    "Windows Vista vs PunkBuster
    Alapból a punkbuster kidob a játékból ha nem állítjuk át a rendszert hogy Windows Xp (service Pack 2) kompatibilis módban indítsa a játékot.
    Ez a következő képpen történik:
    Játék könyvtárában BF2.exe-re jobb klikk/ Properties / Compatibility. itt Run this program in compatibility mode kipipál
    és a legördülő ablakban kiválasztjuk a Windows Xp (Service Pack 2) módot, valamint lejjebb a "Run this program as an administrator" elé ís pipát teszünk.
    Apply és indulhat a game."
  • Redokee
    Help me lécci!

ma tettem fel a BF2 -met (1év után elöször) Vista vana gépemen és semmi más játék. Feltettem rá az 1.41 es patchet, de egy szerverre sem enged be, mert punkbuster kidob valami O/S miatt!!! HELP VALAKI PLSS UJRA SZERETNÉK BF2 ZNI!
  • dragon11
    Elhiszem vannak még a mai világban is rendes nem csaló emberek csak annyi a gond vele elég kevés.
  • dragon11
    Hát ahogy visszaolvastam.....Nem sok.Nem kapott még büntipontot?Mert má ezért kellett volna.Meg a topciot tele szemeteli.
  • schrank
    te nem ismered fujy-t amikor el volt törve a lába akkor sem nyávogott nem nyúlt a csítek felé
  • Fujiryu
    Szerinted mennyi köze van annak amit itt mond magáról, a valósághoz?
  • dragon11
    Ez kurva vicces azthisezd?Má bocs az ilyen embert nem kéne kicsúfolnod emiatt.Elhisezm dühösek vagytok rá hogy cheat progit keres megértem de akkor sem kéne ilyet írni neki.
  • Freddy AK
    Kár hogy ennyire kiszámítható vagy, tudtam hogy ezt fogod írni. Már párszor lelőttétek ezt.
  • Fujiryu
    Jóreggelt:D

Willis te meg cseréld le a vesédet egy művesére, és akkor nem kell csítelned:D
  • willis
    jah és nembeszéltem onlány játékról
  • item
  • item
    Most mé? Én még szoktam főleg POE2-t Igaz mostanában azt veszem észre a game-monitoron hogy elég kihaltak a magyar szerverek, vagy csak a game-monitor buggyant meg?!
  • SigS
  • schrank
    most úgy teszel mint ha még játszana valaki a bf-fel leszámítva az infantry-t is unó bohóckodókat
  • item
    Üdvözlet az uraknak TM!

Willis: Ehh barátom,nem gondoltam volna hogy ilyeneket irkálsz,ha valóban vesebeteg vagy az sajnálatos dolog,de ezt akkor sem értem miért kellett ilyen módon előadni?! Igen ezek a srácok ugranak az ilyen és ehhez hasonló commentekre ezzel nem vagy egyedül, aki ilyent kérdez itt az eleve halálra van ítélve. Joebá "csítprogramját" valóban nem ismeri fel mindenki aki csak böngészik meg emailezik na és ész nélkül elindít minden parancsikont. Bevallom letöltöttem én is és miután kicsomagoltam egyből látszódott,legalább is számomra hogy mi a turpisság. De ugye a használata egyáltalán nem vonzott mert mint tudjuk a PB mindenkit előbb utóbb lebuktat és hát akkor bye bye renomé a társak elött! Aki csítel az nem tiszteli a játéktársát ergó szóra sem érdemes és kirekesztetté válik, ami valjuk be nem egy vonzó életforma.

Azt kívánom hogy alaposan rágd meg a témát és gondolkozz el, valóban szükséged van erre?? Nemhinném, élvezd az életed amíg tudod,és próbálj ki olyan dolgokat amikről eddig nem is álmodtál, persze a mások kárára elkövetett csalás pl eleve döglött ötlet.

Sorry fiuk a regényért..

Peace...