Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
csak akkor válaszolnak, ha legalább még két hétig napi háromszor prezentálod a digitális termosztát képét!😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄:

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
különben is most jut eszembe milyen csapatjátékról ír az aki egyedül viszi el a harci heliket <#kocsog><#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
az még mindíg frankóbb mint egymás seggét gyógyítgatni ez a kezdeti blekhókos noobságra hasonlít <#nezze>
amúgy meg gyertek a színtévesztõ topikba leoltani a színtévesztõ gyereket <#hehe>

😄DDD Ez jo ez tetszik! 😊
transz(vesztita)király 😄DDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

mohus
skacok hi

van már 1.4 es ranked magyar szerver?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Danee
bazzeg te meg egyedül játszol csapatjátékot az jobb?

Crem
az tényleg igaz, hogy nem sûrûn hallani. Valószínû nem gombnyomásra történik, mert akkor az egész játék úgy nézne ki, mintha mindenki join elött elszívott volna egy vicces cigit!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

dicehater
Úgy néz ki transz(vesztita)király újra osztja az észt, te nem Janekkel jársz egy oviba?

Crem
az a baj, hogy "mi" is csak halljuk, de kiadni még nem tudjuk!😄😄😄

Én nem ilyen röhögésrõl írtam.Nem tudom Jalalabadon vagy Karkandon volt ma utoljára.Éppen commander voltam.Nézem a pöttyõket a képernyõn aztán hallom ezt a röhögést.Olyan kísérteties.Nem haltam meg.Nem halt meg a közelemben senki és biztos nem a rádiót használta egy squadvezetõ.Kiszámíthatatlan mikor jön de nem gyakran.Mondjuk 20 játékkal töltött órára jut egy.

schrank
a bf azért bf mert nagy mapok jármûvek ha nem tetszik akkor húzzatok a ...cibe cod-ozni moházni csézni mert bf -ben csak annyit tudtok hogy medic kaszt aztán szkvadban egymásra születgettek meg élesztgetitek gyógyítgatjátok egymást ez marhára nem hiányzott a bf-bõl <#szomoru2>

dicehater
"Csõben mozgás/Frontline mód": nem újkeletû a dolog, legutóbb a Project Realityben sütötték el a fejlesztõk, célja:

- koncentrált tûzharc, nincs az hogy 2 percig nem találkozol senkivel
- mivel gyakran a 2 csapat teljes serege egy ponton ütközik meg TÉNYLEG szükség lesz csapatmunkára, ha eljutsz is egy hátsó ponthoz nem tudod lehúzni 😊

Ha valaki akar hasonlót kipróbálni tényleg a pr-t ajánlom elég mókás amikor 1 zászló köré 20-25 ember csoportosul hosszú perceken keresztül... Szvsz jobb dolog mint a cleansweep/zatar/stb véget nem érõ pampái amikor annak is örülsz hogy ha már lelõnek, nem véletlenül menekül el a szerverekrõl a játékosok 60-70% amikor meglátja hogy mi is lesz a következõ map...

joebacsi
inkább sztem elkezdem szokni a cseh nyelvet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
én már hallottam ijen "marddel" féle röhögést az új mapon pedig nem is regeltem sehová <#miaz>

Crem
mindenféle plusz hangok!😄 egy darab röhögés van benne, de még mi sem jöttünk rá, hogy hogy lehet!😄DDD Egyszer lelõttek és a fejemen állva röhögött a sz@rházi...

schrank
most mit okoskodsz elég ránézni a sorszámozott helyekre meg a térkép felosztására stb én nem szó szerint értettem a csõpályát de olyan lineáris fos mapok lesznek mint karkand vagy egy single fps hiába linkelsz képet a mapról ha nem mehetsz bármelyik irányba bármeddig a tékép határain belül legyél kvékes kecseg aztán majd meglátod <#mf2>

mesor
Schrank itt egy map az ETQW-ból!

Tényleg úgy néz ki, hogy csak egy "csõben"fogunk tudni mozogni...
<#banplz>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Danee
másodjára már nem leszel nyugodt 😊))

Yan
ide nyugodtan beirhatom a pass.t, bankártya sz. pinkodot, stb ???

&#165; xfire: kistekila

Na arra még várhatunk <#hehe>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Fsensei
Lehetne már magyar szerver...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Csak Crem itt dumál mindenféle plusz hangokról.Arra vagyok egyedül kíváncsi, nem a 2142-re 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

de mostméris érdekel titeket az új bf2-mod? majdmindenki aztmodogatya hogy igy szar meg úgy nemveszi meg, akkor mért kéne eza reg?? Fuji mit akarsz ettõl a dicos szarságtól? nem csapatnak készült valszeg egy klán sem fog indulni benne 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bocs ez utóbbi névre azt írja, hogy túl hosszú...

aut viam inveniam aut faciam

nekem se engedte se az OculusDei-t se OculusDei-t. azt mondta ezeket már valaki használja...
<#wilting>

aut viam inveniam aut faciam

Én nem voltam. Amúgy mi ez az oldal, mért jó ha beregelsz ide?

Danee
lehet h Gucpid angol haverjai a ludasak 😊

schrank
49-es villamos kösza segítséget <#mf2>

kBagyula
Jó, de a passwordot honnan a mákból tudná? (mármint a tiéteket?)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fsensei
Nekem is ez volt az elsõ gondolatom 😄
Csak aztán rájöttem hogy ahoz jelszó is kell, azt meg hogy deríti ki?Hiszen még a címem se tudja megmondani😄

Me0w
Biztos a majomfasz-arcu janek reggelte a neveket 😉

Together we'll fly someday...

Fsensei
Hát nemtudom nekem azt írja hogy használják.Ami elég érdekes mert ilyen nevet csak én használok...

Me0w
En beirtam, hogy frx|meow, erre asszondta invalid screen name... mondom az jo bazmeg anyad, mert en evvel jatszom 1 eve... 😉

Together we'll fly someday...

kBagyula
Nekem sikerált. <#whatever>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fsensei
Hát én feladom.Amikor meg egy másik nickemmel próbálom meg akkor a jelszó nem jó neki.

VAN OLYAN DOLOG, AMI HASZNÁLHATÓ ÉS KÖZE VAN AZ EA-HEZ?(nincs...)

BEAST
nekem is ezt irta a -tRs-Beast-re meg az egyeb verziokra szal inkabb hagytam a fenebe 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kBagyula
Tán mégy a Klapkához aranyér? <#hehe><#hehe><#hehe>

Fsensei
BF2 Soldier Name already used by another player

Fsensei
Valami gyökér regelte a Fujiryu|JCSR nevet is...

Francnak erdekel az teged? Biztos, hogy nincs rajta geppuska.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
kelenföldrõl melyik vallamos megy a vámház körúti vásárcsarnokhoz ?

Fsensei
Én erre azért nem regisztráltam mert valami gyökér lenyúlta a Fujiryu nevet...

schrank
ha gyalogolni akarok órákon át akkor wowoznék <#hehe>

Es? Felsz a sotetben, vagy mi?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
b+ amíg elgyalogol a pléjer egyik zászlótól a másik -ig lemegy a nap <#oooo>

kBagyula
Ha már nincs játék moszkvics akkor már nem is jó? <#hehe>

alma2
Meg olvasni se kell tudni hozza, hogy kiszurd nem igy szoktak kinezni az oldalak.
Azert igy mar megy, nem ? 😊

szerintem

schrank
a keresõben nem lehet kiszûrni az infantry servereket mert azok nagyon szarok <#levele>

schrank
ebben mi a pojén mert nem mindenki najmanjános <#vigyor5>

izsook
Ma is megyek a cor arena szerverre, mert nagy õlés van készülõben...<#vigyor1>