Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
gáz? :D
há mind1, már a forradalmasdi se olyan mint régen :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a bézrépet meg nem kisérelték meg, félve az örökös ban-tól. ;)
¥ xfire: kistekila
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
javítás lista
Hírek és az új inf map
hozzá se kell tennem, hogy a kiskötsögkör ebben az eseményben is szervesen kivette a részét...bár szerény személyem csak masszív hátsó koordinációs feladatokat látott el :D
még mielõtt páran nekemjönnének, hogy csinálhattam volna ehelyett értelmesebb dolgokat is, minek mentem ki, hiszen még csajozni se lehet egy ilyenen normálisan, azt leszögezném, hogy durván abból a motivációból mentem ki, hogy kinnt voltam huszadikán is, há ebbõl épp mé maradjak ki :D
meg nem mellékesen összejött egy spontán bf tali is :)
tanulságos volt azért minden esetre az biztos, lesz mit mesélni az unokáknak :)
a kk mozgalomhoz meg csak annyit, hogy ma az mtv székház, holnap a világ!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-tRs-Landor

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
(Aki nem tudná Kandurex is KisKöcsög tag )<#ravasz1>#ravasz1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
olyan volt a szervetlen kémia vizsga mint az orosz rulett:) sok nálam jóval okosabb gyerek vérzett el ott mert rossz napon ment rossz sorszámmal:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
én a szentlaciba jártam olasz kéttannyelvû....mindenkinek kívánom szívbõl ,hogy ne az anyanyelvén tanulja a matekot fizikát törit mûvtörit vagy az olasz irodalmat:)
aztán BME vegyészkar...szerintem ezt nem kell senkinek bemutatni mekkora szopás:)
levezetésként meló mellett MBA-zés, hogy ne csak fakaerekes mérnök legyél:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]