Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma láttam egy USMC anti-tankost aki láthatatlan autot vezetett.Sajnos nem csináltam róla képet mert gyorsan lelõttem.Furcsa látvány volt.Ült a levegõben és haladt elõre.

Köszi szépen a tanácsokat!<#worship>

koschwarz
ja, szinglit hanyagold, mert ott agyhalott botok ellen tucc jáccani, aztán meg fox lepõdni, ha felmész egy szerverre...

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ha érdekelnek a pontok, menj nem ranked szerverre, ismerkedj a játékkal és a térképekkel, és úgyis sokat fox szívni az elején, legtöbbször a spawnképernyõt nézed majd, aztán ha egy kicsit belejöttél, mehecc ranked-ra is. ha nem érdekelnek a pontok, menj rögtön ranked-ra <#nezze>

Yan
látom tanultál tölem vmit <#nyes>

&#165; xfire: kistekila

te nagy öreg! :DDD mond meg a tutit akkor te!!!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
hát persze, mert mikor meglett a pont, taktikai visszavonulás címén bemásztunk egy kocsmába :D
gáz? :D
há mind1, már a forradalmasdi se olyan mint régen :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

schrank
szingliben sose tanul meg semmit "most ugrik a majom a vízbe ..." módszerrel lehet megtanulni játszani ami a mi idõnkben a demo megjelenése volt de hát akkor ott mindenki kezdõ volt mindenki a nulláról egyesek feladták a harcot míg mások királyokká lettek <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

szingilben megtanulod a mapokat .. osztán mehet a netes lámulás .. igazából a mapismerete a legfontosabb

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
elég ideiglenesen lett szinezve az a zászló, mert 3 körül a szerveren beállították az autoteambalanszt.
a bézrépet meg nem kisérelték meg, félve az örökös ban-tól. ;)

&#165; xfire: kistekila

Szasztok.Hol érdemes probálkozni egy kezdõnek?Tanulni a játékot?Szingliben?

koschwarz
<#wilting>

Running
Fáj az igazság mi?

<#hehe><#hehe><#taps>

uHs Gerzson
Csak makiskodik :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

koschwarz
ne offolj b+<#hehe>

Running
Kicsit off a téma. Már van némi infó a POE2 peccsrõl, én ezt hívnám javításnak, nem azt a szart amit a DICE csinált.

javítás lista

Hírek és az új inf map

gyógyreggelt :))

koschwarz
nem értem ezt, tegnap nem is volt fradi meccs, akkor meg mi volt ez a randalírozás<#nemtudom><#ravasz1>

joebacsi
hát a frídom plészen émbot nélkül is csúnyán lepörögtek a rendõrök, miután pár õsbf42es arc befoglalta az oszlatókocsi pontot :)
hozzá se kell tennem, hogy a kiskötsögkör ebben az eseményben is szervesen kivette a részét...bár szerény személyem csak masszív hátsó koordinációs feladatokat látott el :D

még mielõtt páran nekemjönnének, hogy csinálhattam volna ehelyett értelmesebb dolgokat is, minek mentem ki, hiszen még csajozni se lehet egy ilyenen normálisan, azt leszögezném, hogy durván abból a motivációból mentem ki, hogy kinnt voltam huszadikán is, há ebbõl épp mé maradjak ki :D
meg nem mellékesen összejött egy spontán bf tali is :)

tanulságos volt azért minden esetre az biztos, lesz mit mesélni az unokáknak :)

a kk mozgalomhoz meg csak annyit, hogy ma az mtv székház, holnap a világ!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Templar75
Ha már politizálni nem lehet.... Azt hiszem pár embernek be kellene izzitani itt az ami-bothot (vagy hogy irjak englishül :) ), ozt par headshoot (had hulljon a fergese), és egyböl megtisztulna a freedom place.... :)

schrank
"kicsit szomorkás a hangulatd máma ... " <#mf2>

akár most rögtön

-tRs-Landor

schrank
jó nektek jártatok isibe én meg innen mhetek nyugdíjba is B+ <#hehe>

Kovács legény
nem KKK a körünk ,csak KK
amugy a Zrínyibe jártam

www.czekoart.hu

Running
Átkot csak a moziba érdemes megnézni. Elsõ részét ott toltuk a plázába, barátnõm a pulcsimba bújt és néha kinézett mikor épp nem történt semmi, engem meg ivás közben úgy megijesztett az egyik jelenet h majdnem lenyeltem a szívószálat.

TS Zolly
csubákká

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

HTS s3rg1nh00
akkor most mi vagyunk a lázadók a birodalom ellen?én ki lesz lúúúk,meg védeeeer?:DDD

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
nemérdemes szót fecsérelni a renccer ellenségeire...majd akkor, és ott csapunk le, ahol a legjobban fáj, zéró toleranciával...persze teljesen titokban, mert a végsõ gyõzelem csakis a nép megnyerésével érhetõ el....

mesor
Na elég lesz már a "parasztlázadásból" :P, mert még a végén kénytelenek leszünk bezáratni pár napra a topicot!<#eplus2>
(Aki nem tudná Kandurex is KisKöcsög tag )<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Piedon
Ja, aztán nem sokára jön az a faszi aki mindig valami gumibotot emleget és szétcseszi a topikot azzal, hogy összevissza törölget...<#hehe>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Danee
ha már politizálni nem lehet, nanehogymá :)))))

HTS s3rg1nh00
jól elcsetelgetünk itt mi mindenrõl,ki nem szarja le h.ez milyen topic?<#hehe>

Danee
én meg 8.ban :P
5 évig egy jo angol tanár sokat jelent!

hát nem
HTS s3rg1nh00
annyira már énsem:D má a 6. évet húzom,és kezd elég lenni belõle...van még 3,de lehet máshol folytatom...

Fsensei
Te ugye nem a szent margitba jársz?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

merrefelé??:))
mohus
mert pl felvettek az elsõ félévre 200 hallgatót (az volt az elsõ kreditrendszeres évfolyam), de második féléves ÁSZ (ált és szervetlen kémia) laborba csak 50 hely volt:)

olyan volt a szervetlen kémia vizsga mint az orosz rulett:) sok nálam jóval okosabb gyerek vérzett el ott mert rossz napon ment rossz sorszámmal:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Fsensei
Nem tom én msot találkoztam egy nagyobb kupac ilyennel és voltak jó csajok nagyszámban:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

tartozok, de má nem sokáig:))
Hát az megeshet, de mivel katolikus suli, ezért önmegtartóztatás kell, különben sergi mehet gyónni<#hehe>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

HTS s3rg1nh00
csak nem ilyen szerencsések közé tartozol/tartoztál?<#hehe>

lófaszt... örülök ha sikerül menekülnöm
HTS s3rg1nh00
te is észrevetted?én is<#hehe>

kBagyula
nem szeretem az ilyeneket. hasonlóan akkor szoktam beparázni, amikor valamlik szakasztársam mellém spawnol a PoE2-ben - volt akit le is lõttem már véletlenül :P

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Miért szopás?

Frequency
Grudge 2,olyan mint a kör...csak kicsit durvább.Magyar címe:Átok.

kBagyula
hu bazz, a hideg futkos a hátamon. mijjez? :DD

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mohus
gimi lol:)

én a szentlaciba jártam olasz kéttannyelvû....mindenkinek kívánom szívbõl ,hogy ne az anyanyelvén tanulja a matekot fizikát törit mûvtörit vagy az olasz irodalmat:)

aztán BME vegyészkar...szerintem ezt nem kell senkinek bemutatni mekkora szopás:)

levezetésként meló mellett MBA-zés, hogy ne csak fakaerekes mérnök legyél:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]