Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#10528 -> + (70) -
<14:03:07>14:03:07> <a_tesz> mi lekvár helyett is pálinkát fõzünk
<14:03:18>14:03:18> <a_tesz> kicsit fura vele elõször a palacsinta, de meg lehet szokni
Gondolom valamelyik coRDHA-s ott is jelen van!<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Amugy: Dögöljön meg, ki kitalálta a reggelt.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.czekoart.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
a vége igencsak jó volt😊
THX!!
GL HF
Team GIGABYTE
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Team GIGABYTE
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Aznap este Joe tûkön ült. Bevette a Viagráját, és egy óra múlva kiosont a tehénistállóba. Mire odaért, már kõkeményen felállt neki. Gyorsan bedugta a csõ végébe, és bekapcsolta a fejõgépet, hogy megtudja milyen érzés.
Két óra múlva a barátja felébredt a fejõgép zajára. Kirohant az istállóba, ott találta a Joe-t a földön fetrengve, nyöszörögve, kifordult szemmel.
- Az ég szerelmére - rimánkodott Joe. - Kapcsold ki, kapcsold ki ezt a rohadt fejõgépet!
- Mi a jó fenét csinálsz itt? - érdeklõdött döbbenten a barátja.
- Bevettem a Viagrát, aztán bedugtam a farkamat a gépedbe, mert kíváncsi voltam, milyen érzés. Most mentem el hatvanadszor, és nem tudom kikapcsolni!
Barátja a vállát vonogatta:
- Én sem tudom kikapcsolni.
- Hogyhogy nem? - kérdezte Joe, és hatvanegyedszerre is elélvezett.
- Automata - felelte a barátja. - De ne izgulj, csak húsz literre van beállítva!<#hehe>#hehe>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem kell valakinek erededi cdkey? 1 db van, nekem már nem kell.
😮N:
steam, origin: ACE_hun
- Papa! Emlékszel, hogy pont 50 évvel ezelõtt mire gondoltál?
- Emlékszem.
- És mi volt az???
- Arra, hogy hülyére baszlak, és löttyedtre szopom a csöcsöd.
- És most mire gondolsz?
- Hát, hogy sikerült...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
isten szeme néha nem látja az orra elõtt levõ dolgokat mert amaz meg túl nagy...
<#hehe>#hehe>
aut viam inveniam aut faciam
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
lesz találkozó? mikor? mrt mintha ezt vettem volna le valamiért...
<#buck>#buck>
aut viam inveniam aut faciam