Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Én eladom neked az én DVD-m 15 ezerért dedikálva, blokkal együtt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

SigS
Vagy olyan sotet mint Zorro belsozsebe <#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

erre lett volna szükségem! köszi, köszi a segítséget.

Végül is megtaláltam egymagam.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

ColdFire
battlefieldnek nincs vmi gyujtõi kül. kiadás? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

atomboy
A dobozban van egy leiras, egy papirlap..
Ezzel kezdodik: Igy hasznalhatod a csomagban talalhato egyedi azonosito kodot...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ColdFire
ugysem megyek😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Emberek valaki mondja már el részletesebben, hogy hogyan tudom feltelepíteni a két kiegészítõt!!!

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Admiral Chris
!!!FIGYELEM!!!FIGYELEM!!!

Az egyik legnagyobb cybersport világbajnokságot szervezõ csapat a WCG(World Cyber Games) úgy döntött, hogy a játékosok véleményét is kikéri, hogy milyen játék is szerepeljen a 2007es repertoárban. Természetesen más is befolyásol(pl. a gyártó és a kiadó támogatása), de azt igérik, hogy a mi szavunk fog legnagyobb mértékben számítani.

Ehez nem kell mást tenni, mint a szavazásban az fps-ek közül a bf2-t elsõnek, vagy másodiknak jelölni(inkább elsõnek 😊 ), kiválasztani, hogy PC-re szánod, és miután az összes többire is bejelölsz valamit és kitöltöd azt a néhány sort, nyomsz egy submitot.

Ez nem csak azért jó, mert akár egy magyar csapat is részt vehet a rendevényen, hanem nagyban ösztönözheti az EA-t és a DICE-t, hogy mivel megvan rá az igény, többet törõdjön kedvenc játékunkal. Pláne ha még be is kerülne a game, mert akkor csaknem állna ki egy bughalmazzal a nagyérdemû elé.

forrás:
bfgeeks.com
És itt a szavazás:
a szavazás

Mindent bele! Tessék minnél többen szavazni! <#vigyor2>

Beers
Ez sajnos alap a bf2-ben 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

ha netrõl letöltöm a gamét és a gyári seriallal telepítem az jó lesz úgy?
csak mert megtaláltam a downloadert és hát nemtok accot reggelni mert nem jeleníti meg az ellenörzõ számsort!

Me0w
googlebol

Together we'll fly someday...

és hol tudom elérni a downloadert?

atomboy
EA Downloaderrel letoltod, es onnan inditod a telepitest.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

A minap megvettem az Euro Force és az Armored Fury kiegészítõket. Hogyan kell telepíteni, mivel csak letöltõ kód van? Honnan tudom letölteni?

Fujiryu
Azért azt hozzátenném, hogy karkand azért vort szoros mert a szerverükön nem lehetett lõni...A spawnponton álló embert nem lehetett lelõni, nemhogy azt amelyik ugrált.Skillben sztem jobbak voltunk csak a szerver volt szar amin játszottunk.Szóval ODIN jogosan nézte le õket mert ez a szoros eredmény csak annak a kurva szar cseh szervernek volt köszönhetõ.Ha lehetett volna lõni akkor simán pörögtek volna.(az volt a baj, hogy mire lelõttem két embert a harmadikra nem maradt golyóm ill csak nagyon ritkán...)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Robogo
Gratula!<#eljen><#taps>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

TS Zolly
Igy van, lényeg, hogy nyertetek! <#eljen><#eljen><#eljen>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Nem is vitatom. Ez így van, erõsek voltak nagyon. Ha elsõ körben nincs az a 248 ticket elöny akkor kétségtelen, hogy nagy szarban lettünk volna. De az is lehet, hogy akkor mi is jobban koncentrálunk a többi körre.
A lények hogy nyertünk. 😊

<#nyes>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Felhivnám a figyelmedet az #104876 post utolsó mondatára. Szerencsére van oda irva. Ha nincs az a szerencse, lehet, most ök örülnek. Postot nem én irtam, hanem te. Szal most volt szerencsére, vagy nem? De nem is ezt akartam irni, hanem a pr lámák teljesítményét firtattam. Mert ha nincs az a szerencsére, akkor egy pr láma banda, legyakja a rankedos Magyarokat. Neeem??? Plusz, KTC szerint, hollandok löhetöbbek voltak mint a csehek. Hiába pr szervereken vannak inkább, azért tudnak a csávok ezekszerint.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

uHs Gerzson
Hát igen amcsi oldalról: mec fõbéjz elött 4 tank várakozott 2 repcsi+ heli rapelt, nem kicsit voltunk ott 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
Elég jól játszottak az tény. De azért nem nevezném szerencsének, hogy nyertünk. Inkább Oman után kiengedtünk egy kicsit. Ha jobban odafigyelünk akkor Karkand elsõ köre is pöri lehetett volna... de nem lett. 😊

Ha megnézed Oman elsõ körében eléggé elcsaptuk szegényeket. Komolyan mondom abban a körben azért már sajnáltam õket egy kicsit. 😊

Running
Én nem fogok fejteni miért ez az eredmény, egyszerûen csak gratula hozzá, szép volt srácok, sok ilyen sikeres meccset kívánok nektek!

KáTéCé
Azért ezt a "marha nagy mázlitok volt" kijelentést kicsit erõsnek tartom. Tudnék mondani 3 indokot is, hogy az utolsó kör elõtti 155 pont elõnyünk miért csökkent le 13-ra, csak most lusta vagyok hozzá, de mindenképpen úgy gondolom, hogy ez rajunk múlt és nem rajtuk.

TS Zolly
Ök azok, kiket pár honapja Odin kúrvára lenézett. Tudjátok, semmi szkil, semmi mecs rutin meg bla bla bla. Privat Rankedes arcok. Fõleg a Biások meg a másik b betüvel kezdödõk. Biások asszem, de nem vagyok benne biztos, benne vannak nyakig ráadásul az pr rendszer krehálásában. Szal ha jól veszem ki az irásokból, marha nagy mázlitok volt, hogy 13 azaz tízenhárom pontol tudtátok hozni a wart. Ezért meg gratula is nektek!

Én inkább poéba szoktam velük találkozni, ott ismertem meg pár biást, q jó arcok. Ha megszoktam lenni szerveren, mindig egybõl kaptam valamelyiktõl szakaszba meghívást, ha meg én csinyátam elösszõr egyet, felkérés nélkül jöttek hozzám. Volt, hogy cseh játékost rúgtak ki a szakaszból, csak azért, hogy beférjek oda. Jó volt velük egyoldalon játszani, hááát... ellenük már nem nagyon. 😄

tudsz adni egy használálatban lévõ szerver címet?amin játszanak is

Admiral Chris
gratula

KáTéCé
Sok mindent tudnék mondani rájuk de, hogy nyomik voltak azt nem. A hollandok számomra sokalta lõhetõbbek voltak.

Cobra.
Használatban lévõ magyar BF2 szerver sajnos nincs jelenleg, mivel nincs ranked szerver. Kiegészítõkbõl max a SF-fel játszanak még emberek, a 2 kisebb kiegészítõ elég hamar eltûnt a süllyesztõben, ahogy én látom.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mesor
Szoros meccs volt nagyon fõleg amikor utolsó körben 2 perccel a vége elött nem volt zászlónk karkandon. Szerencsére egy squadunk kijutott és betudta húzni squaret.

Jó meccs volt...<#violent>

KáTéCé
Kimaradt, hogy a 2. map az Karkand volt

Grat a cseh nyomik elleni gyõzelemhez !<#eljen>
Cobra.
Grat, jó szoros volt a pontok alapján.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gondolkodok a játék megvásárlásán,mert így generált kulccsal nekem egy szerverre sem sikerült felmennem. amúgy az ase miért nem mûxik hozzá? a sima bf-hez olyan nagyszerûen lehetett mazsolázgatni a szerverek között

a kérdés az hogy érdemes e a kiegészítõket, armored fury, euro forces, specforces is megvenni hozzá, vagy magyar szervereken nincsenek úgysem használva. amúgy a specforceson kívül, aminek amúgy is külön indítófájlja van, és nem találkoztam változással az af és ef -ban, azt sem tudom mit változtatna

szóval ha játszani szeretnék magyar szervereken, akkor mit tegyek?

uHs Gerzson
Te klánkúva te 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mNzJean
Hoppá ,és az adu ászunk kimaradt , Gerzson is osztotta az ellent rendesen <#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fujiryu
Szóval nyertünk.A lengyelek ellenni meccs végeredményétõl függetlenül, továbbjutottunk a csoportunkból😄

mNzJean
Uraim örömmel tudatom,hogy a magyar válogatott bekerült az elõdöntõben 12vs12 -ben csoportelsõk vagyunk ,vereség bnélkül.Ma a Csehszlovák válogatottal játszottunk nagyon kemény meccset ,rendesen megizadt mindenki.

OMAN:
455-207 usmc HUN
334-482 mec CZ

389-334 usmc HUN
290-432 mec CZ
------------------
1468-1455 hun

Lineup : -Atwe , Fuji ,Drang,Sturm,Hardcores,KTC,Mesor,Tp.Peti,Csabika,Chrisliebing,Deqwator,Jean. Szép volt fiuk.<#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

😄
Fujiryu
Megint nagy hír jön😄

Mi is köszi a gyakot, sajnos BC/BR meg van opencupon, mi is most kezdünk ehhez hozzászokni... azért jó kis war volt.
Jaja!
Jól tologatjátok a tankot apc mindig ott voltatok ahogy kellet téleg Jo volt GratT.
Csak Bc/ rape hagytam volna ki.De igyis egész jo lecke volt .

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

badsec
Köszi a VÉNY-nek a gyakot! Rajtunk látszott, hogy kb. 1 éve játszottunk utoljára Conquest 12vs12-öt! Grat VÉNY!<#eljen>

Horda Maki!:D

ColdFire
vérzõ pöcslövõ mod xD

ColdFire
ezt hamachin vagy hogy?

gecc
ColdFire
kelkelkel!!!! 😄
honnan? 😄DD

gecc
EASY RIDER ÖCSÉM<#eplus2>

TS Zolly
Amugy egyszer meghalgattam pár th számot, mert egyik ismerõsöm lányának kellett, és letöltöttem. Nem rossz maga a zene, de egy médennel nem ér fel. Csak azt tudnám, miért vannak annyira oda értük, és mi ez a gyülölködés.

Zs0lt1
van ott egy komment:
Antychrist
Feltûnt, hogy mind 12-13 éves ronda dagadt kemény kurva? Lehet, hogy nõket verni nem szép dolog de a szart kivertem volna belõlük a fiúk helyében... gyûrûs kézzel pofánbaszni dögöljön meg mind (böiler- rendõrök) Egyébként õk azok akiket nem ért meg a világ...

Nna ezzel totál egyetértek 😄DD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

ColdFire
2. ^^
Johnni:
www.bfstats.info