Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Végül is megtaláltam egymagam.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Ezzel kezdodik: Igy hasznalhatod a csomagban talalhato egyedi azonosito kodot...
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Az egyik legnagyobb cybersport világbajnokságot szervezõ csapat a WCG(World Cyber Games) úgy döntött, hogy a játékosok véleményét is kikéri, hogy milyen játék is szerepeljen a 2007es repertoárban. Természetesen más is befolyásol(pl. a gyártó és a kiadó támogatása), de azt igérik, hogy a mi szavunk fog legnagyobb mértékben számítani.
Ehez nem kell mást tenni, mint a szavazásban az fps-ek közül a bf2-t elsõnek, vagy másodiknak jelölni(inkább elsõnek 😊 ), kiválasztani, hogy PC-re szánod, és miután az összes többire is bejelölsz valamit és kitöltöd azt a néhány sort, nyomsz egy submitot.
Ez nem csak azért jó, mert akár egy magyar csapat is részt vehet a rendevényen, hanem nagyban ösztönözheti az EA-t és a DICE-t, hogy mivel megvan rá az igény, többet törõdjön kedvenc játékunkal. Pláne ha még be is kerülne a game, mert akkor csaknem állna ki egy bughalmazzal a nagyérdemû elé.
forrás:
bfgeeks.com
És itt a szavazás:
a szavazás
Mindent bele! Tessék minnél többen szavazni! <#vigyor2>#vigyor2>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
csak mert megtaláltam a downloadert és hát nemtok accot reggelni mert nem jeleníti meg az ellenörzõ számsort!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A lények hogy nyertünk. 😊
<#nyes>#nyes>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ha megnézed Oman elsõ körében eléggé elcsaptuk szegényeket. Komolyan mondom abban a körben azért már sajnáltam õket egy kicsit. 😊
Én inkább poéba szoktam velük találkozni, ott ismertem meg pár biást, q jó arcok. Ha megszoktam lenni szerveren, mindig egybõl kaptam valamelyiktõl szakaszba meghívást, ha meg én csinyátam elösszõr egyet, felkérés nélkül jöttek hozzám. Volt, hogy cseh játékost rúgtak ki a szakaszból, csak azért, hogy beférjek oda. Jó volt velük egyoldalon játszani, hááát... ellenük már nem nagyon. 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Jó meccs volt...<#violent>#violent>
a kérdés az hogy érdemes e a kiegészítõket, armored fury, euro forces, specforces is megvenni hozzá, vagy magyar szervereken nincsenek úgysem használva. amúgy a specforceson kívül, aminek amúgy is külön indítófájlja van, és nem találkoztam változással az af és ef -ban, azt sem tudom mit változtatna
szóval ha játszani szeretnék magyar szervereken, akkor mit tegyek?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
OMAN:
455-207 usmc HUN
334-482 mec CZ
389-334 usmc HUN
290-432 mec CZ
------------------
1468-1455 hun
Lineup : -Atwe , Fuji ,Drang,Sturm,Hardcores,KTC,Mesor,Tp.Peti,Csabika,Chrisliebing,Deqwator,Jean. Szép volt fiuk.<#eljen>#eljen>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Jól tologatjátok a tankot apc mindig ott voltatok ahogy kellet téleg Jo volt GratT.
Csak Bc/ rape hagytam volna ki.De igyis egész jo lecke volt .
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Horda Maki!:D

honnan? 😄DD
Antychrist
Feltûnt, hogy mind 12-13 éves ronda dagadt kemény kurva? Lehet, hogy nõket verni nem szép dolog de a szart kivertem volna belõlük a fiúk helyében... gyûrûs kézzel pofánbaszni dögöljön meg mind (böiler- rendõrök) Egyébként õk azok akiket nem ért meg a világ...
Nna ezzel totál egyetértek 😄DD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_