Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Visszhangzol <#lama> ?

<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

gyertek EA HU-ra baszki mert unatkozok

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fujiryu
Király ez a windóz...
Úgy is rég volt munkája a fõmakinak😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Azért van a fakk ott, mert mindennap bejön egy ilyen gyökér és felteszi a warezos kérdéseit.Ezt meg lett unva hamar, és mivel valaki kurváranagyon rendes volt csinált egy FAQ-ot nektek.Nem azért lett a FAQ megcsinálva, mert szeretjük olvasni a hülye kérdéseiteket...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Azért van a fakk ott, mert mindennap bejön egy ilyen gyökér és felteszi a warezos kérdéseit.Ezt meg lett unva hamar, és mivel valaki kurváranagyon rendes volt csinált egy FAQ-ot nektek.Nem azért lett a FAQ megcsinálva, mert szeretjük olvasni a hülye kérdéseiteket...

Fujiryu

Találó nevet választottál magadnak. DEBIL de mostantól nevezd át magad Gyökérré<#eplus2>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

schrank
ugye nem akarsz aradi vértanú lenni <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Boxer HUN
Mert itt semmiképp sem akarunk foglalkozni ilyen dolgokkal... koprende?? <#felkialtas>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Nem baj az, grat srácok<#eljen><#taps>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Aradebil2
sztem ez nem warez kérdés,de ha az akkor miért van róla szó a nagybetûkkel reklámozott bf FAQ-ban?<#crazya>

gbc csabika
Ja, bár kétes a hír értéke, mer' csak azért áll a 3. helyen mert a TLR hibernálta magát😊

Robogo
A |H|EG a 3. helyen áll az infranty ladderen.😊

<#taps><#wink>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

DonC
kész

Herold
Azzal nem fog menni, 5700 a minimum.

norBOSS
gyógyír sorry

norBOSS
sziasztok!!szeretnék kérni 1 kis segítséget!!mikor belépnék 1 szerverre mindíg kidob asztalra!!ez a genya!!tud valaki valami gyógy írt erre??

Fujiryu
AZ EA HU szerveren a nem városi mapokat vegyétek 32-esre kéne tenni mivel 16 emberrel unalmas 64-es mapon játszani(oilfilds meg Kubra Dam maradhat 64-es mert ott nincs különbség nagyon, de Dragon, Fushee, Cleensweep,meg Zatar kicsit nagy 64-es méretben ennyi embernek)

Cream78
Ránézek majd! De ma nem mert megyek cég ivászatra! <#pias>

schrank
van már magyar EA HU gyere oda <#wave>

Cream78
Ha kitiltanak egy szerverrõl az örök?
Valszeg lepunisoltam az admint... Csk azért mert én érek elõször a repülõhöz mé kell elgázolni dzsippel? Kicsit berágtam oszt nyomtam a punist.... Erre 10 mp és kick...(csak annyit ír hogy kitiltottak, nem ír idõtartamot...)<#nemtudom>

Mind1 "Van másik!"

schrank
fasza a szerver "... csak sok a köcsög" <#hehe>

Boxer HUN
<#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szathy
Te mégis adtál neki.

Fujiryu

Értsd úgy, hogy mivel már nincs karácsony nem kapsz választ a warezos kérdésedre...

Aradebil2
cd-kulcs átírásánál csak magát a kulcsot kell beírni?mert eredetileg jóval hosszabb cucc volt a registry-ben.és ha csak magát a kulcsot írom be,sosem fogadja el(your cd key is not valid :S)

én eddig is tudtam, hogy nagyon szerettek, na de ennyire! pláne miután deq-et leTK-ztam véletlenül tegnap elõtt és egy új bugot fedeztem fel: az AK golyója átlõ a hangár betonján😊

<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

TS Zolly
Ááááááárúúúúúúlóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! Ütni!!!! 😛

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

én mindjárt megyek wowozni😊

TS Zolly
Tegnap felmentem egy ruszki inf szerverre. No vehicle a szerveren belõve. Karkandra értem fel, majd két kör jalalabad. Jól elszórakozott 64 ember. Majd tölt a wake. Hm. Mondom magamba, fõ a változatosság, néha beraknak egy normál pályát is. Leszületek mint kinai, futok a reptérre, látom csak a heli padnál állnak emberkék, várok akkor a köv repülõre, mert lehet elvitték az elsõt. Csöppet vártam, majd minimapp kinagyítva, látom ám, sehol egy baráti jármû. Akkor esett le, ez is egy no vehicle pálya. 😄 Egyedül amcsi csónakok voltak. Wake infranty pálya. 😄DD Nagyon jó volt, ja és mindkét kört el is vesztettük, tehát nem olyan rossz ott amcsinak. 😄

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

finnyás😊

HTS s3rg1nh00
cipõre már nem futotta?😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nah 64es dragonon se játszottam még 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nemkõ girosz

joebacsi
nem, gyári 'nálidzs...
végre próbálok pöttyet kedveskedni az újakkal, erre levagyok ugatva...

joebacsi
f@szt, csak flémelnek...

HTS s3rg1nh00
ti is itt meresztitek a seggeteket ahelyett h.jönnétek játszani a magyar szerverre<#bdead><#crazya><#lama>

HTS s3rg1nh00
én nem látok olyat,amibe belekötnivaló lenne(sok volt a jéger?<#vigyor5>)
mondjuk ez még mindig semmi a chance kiejtéséhez képest(jó fransziásan,saaansz<#eplus2>meg is kérdezte az angoltanár,h.franciás vagyok-e,vagy csak franciázom?<#taps>)

Nem baj sergike, majd legközelebb helyesebben leírod...<#hehe>
Ahhoz képest, amit atwe írkál magyarul, a te angolod perfekt😊

Ilyen gyakran szoktad olvasni a Gamestar reggeli nyitóhírét?😊

Szathy
Reggeli gyors:

Székely szekérrel megy az országúton. Egy diák megszólítja:
- Messze van Kolozsvár?
A székely:
- Nem.
A diák:
- Elvinne?
Székely:
- El.
Mennek, mennek, már több óra eltelik, mire megkérdi a diák:
- Messze van még Kolozsvár?
Székely:
- Most már messze.

Fujiryu
Belõled is jó kõmûves-segéd lesz😄

HTS s3rg1nh00
huhúúú...errõl most eszembe jutott a biológitanárom,ilyen 50-60 közötti õsz hajú nõ...kérdezett vmit az osztálytól magyarul,utána "Thomas,what are your opinion about it?"lesett mindenki,meg se tudtunk szólalni<#zavart1><#hehe>

BEAST
pff , atneztem a 2142 topikba es meglepodtem hogy mennyi sok osbfeskocsog is jatszik 😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fujiryu
A szerver nagyon faszányos, csak az elején legyen kis idõ míg lehet joinolni.Fél perc sztem elég.Ezt csak azért mondom, mert tegnap Dragonon ez nagyon kiütött.A Kínai oldalról én töltöttem be elsõnek, de már a másik oldalon 5-en benntvoltak.Fél perc múlva az állás 5v15 volt és buktuk a repülõs bázist.Plusz még egy J-10-et is elloptak.Aztán mirer bespawnoltak a többiek már csak 5 pontunk maradt és nekünk volt 1 helink nekik meg 3 vadász, 2 heli.Kicsit esélytelen volt...Szóval egy fél perc késleltetést az elejére a körnek ha lehet kérni, az sokat segítene😄

Amúgy elmegy a szerver, de mégjobb lenne ha kilõnétek a 2142-szervert 😄

Fujiryu
Beiratkoztál angoltanfolyamra, vagy miafasz?

Asszem ilyenkor teljesen le kell törölni a bf-et de még az összes elmentett beállítást és miegyebet is, aztán újra tedd fel a játékot a peccsel együtt.

Jobbulást kis alkesz<#hehe>