Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösszi mindenkitõl
akkor lessz majd eggy újj láma Kary névvel ! 😊
Kary vagy Karykeksz
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
meg viszont itt is elmondhattyuk, hogy a 2142 egy fostalicska.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
lol
kössz
Gyere akkor Bf1942-be és nézzük mit tudsz <#beka2>#beka2>
Kary vagy Karykeksz
mások szerint ?
Kary vagy Karykeksz
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kary vagy Karykeksz
😄
Dehogy remeg! Hidd el nekem bejött....
Vagy csak jó napom volt.. 😊
Nem ám egész nap a gép elõtt kockuni! Elpunnyad a nép!
(persze nem 60 kilós emberkéknek ajánlom...) <#vigyor>#vigyor>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Mennyen a nép ki az erdõbe oszt hajigáljon egész nap félmázsás rönköket....
Én ma azt csináltam, oszt este ment az ellen aprítás rendesen....
Szal klánosok erdõre fel!
( Nem klánosok is kipróbálhatják!)
Megjegyzés, Bp. iek, és más városi népek lehetõleg ne a parkokat írtsák ki.... 😄
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nf7be bizony max AGP-s kártyát fogsz rakni...max egy 7600GT-t,de feltételezem a procid nem éppen hajtaná ki...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
<glacial> I love school
<glacial> Today our term paper due date's set
<glacial> Our instructor says that we WILL hand in the paper on time, and she'll accept no excuses except illness, with a note from our doctor, or a death in the immediate family, with a note from the dead member.
<glacial> So this wiseass pipes up: "What about extreme sexual exhaustion?"
<glacial> "Well, I guess you'll have to learn to write with your other hand"
<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
na lássuk a medvét...én a lvl2t nem bírom megcsinálni xDDDDDDDDD
Jean:hát a 7800GS nem olcsó...asszem a legolcsóbb is 70k környékén van,a GW 7800GS+ amirõl valszeg beszéltél is 7900 maggal van szerelve,kb.egy 7900GT teljesítményét hozza,de ~35kval drágább agpben...szóval én szóltam h.7600GT😊😉
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"