Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Boxer valszeg arra célzott, hogy még egy olyan láma pilóta is meg tudja csinálni mint én (kemény 2 órás repülõs múlttal rendelkezem)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
xD
FRX-el ezért hanyagoljuk mostanában azt a laddert.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
eza 4v4 nekem mármár cs-nek tûnik :DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
csak nem fregmúvi lesz hanem dájmúvi :DD
emberek amúgy a screenshot-ot a dok mappába rakja mert tegnap egy kicsit bementem páblikolni de valahogy nemtalálom a képeket :(( amit frx-s waron csináltam az megvan .. szerver függõ lenne hogy lehet-e shot-ot csinálni??????
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Pedig neki aztán tényleg odanõtt a tank a seggéhez... <#eplus2>#eplus2>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Team GIGABYTE
azé szépvót :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
amugy meg:Jó Reggelt!
Team GIGABYTE
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
*Feléd jön a |H|EG,te leszel a freg!:D
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Feléd jön a HEG, tiéd lesz a freg !!
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Clanbase Infantry
4v4
Mastuur:
174-0/|H|EG
184-0/|H|EG
Karkand:
172-0/|H|EG
168-0/|H|EG
698-0/|H|EG
Egy kis shock pad:D
Ezzel a gyõzelemmel a |H|EG Clanbase Infantry Ladder #2-ak azaz második helyére került,amit még magyar csapatnak nem sikerült elérnie:)
Lineup:Gaboca,Emu,Atwe,David2006
Team GIGABYTE
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Azzal, hogy nem a te zenéd választottam, csak azt akartam megmutatni a világnak, hogy a KK nem ural engem:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

najo, azé a rámstájn se olyan rossz :)
jameg wmv, 8perc - 180 mega, zany*d! :D
bármondjuk az azért vigasztal, hogy leginkább te sz*pattad be saját magad a feltöltésével :P
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
:DDD
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ez tényleg a te írásod <#miaz>#miaz>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
proba vót csak, hogy szaggat, nállam nem szaggat, jútúbon meg igne :\