Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
hogyé van a 6600gt kilója?? 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
2.én firefox-t használok nálam kilóg a számsor vége a monitorról is 😄 ie-n nemtom hogy láccódik<#hehe>#hehe>
2. IE motorral is lelógna?<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Kossi: jah valahol a nullák messze lelógnak mindeféle papír legislegvégirõl is 😊)
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ennek esélye: 1: 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
eccervoltholnemvolt: "a gát túl közel van" pájján kicsi noobocska beült f15-be hogy megmutassa mekkora ásza is õ a légtérnek 😉 akadt mellé lövész is .. szal így kettecskén berepülték õk az egész pájját (azaz messze nem jutottak 😄) mígnem egy 90fokos+utánégetõs fordulónál buksin találták m95-el .. vattafakk szólt a kicsi noob és kihull(a) a pilótaszékbõl vala 😄D
vannak itt tékomos kecsegek akik már fénysebességgel töltenek mától ? <#ticking>#ticking>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
indíthatnánk egy fregmúvi készítõ versenyt<#heureka>#heureka>
-tRs-Landor
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
-tRs-Landor
jött foglalni, leszállt, csávó beült gépfegyóhoz, lebombázták a helit repcsivel, én meg pont akkor hátulról késeltem, és a bomba és a késem egyszerre ért bele a helibe, és én kaptam a pontot muhahaaa 😄DD
persze bombátol énis jól szétszátam utánna xDDD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
<#vigyor>#vigyor> Lelõttem egy helit AK-val<#violent>#violent>
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Ha videót akarok nézni elég sötét a kép!
Ilyen gondom még nem volt mi lehet a baj?
Ace Megacodec pack van fent, de ha nincs akkor is fennáll a probléma...
Tipp?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)