172092
  • Bogdogege
    Hétvégén
  • Beers
    sajnos.......

nyilván én is visszateszem a bf2 modokat

pr-hez sok idő kell, de amúgy
  • bakvarnyu
    Milyen jó már, hogy ezeket még mindig fejlesztik 6 év elteltével is?? A Forgotten hope-hoz is javában készül a keleti front. Belegondolok a BF3-ból is miket ki lehetett volna hozni ha nem védik úgy le, koszos anyagiak miatt.
  • Bogdogege
  • Bogdogege
    Játszatok a Project Reality-el kicsit komolyabb mint ezek az új szar FPS-ek , csak tudni kell angolul vagy ha össze jönne egy Magyar squad akkor felraknám újra a bfbc2 meg a bf3 felejtsétek el semmire valóak.

• qtab986
    Tévedtem, 128-as szerver. Nem tudom, miért adtam össze a méretét azzal, aktuálisan hányan vannak rajta. Szóval nincsenek rajta kétszázan, csak 128-an.
    Nekem a Ranked, Same Version Only , Same Mod van beikszelve.
  • 5m0k3sh0w
    szerintem az nem ranked szerver. csak valamiért annak mutatja
  • qtab986
    az a baj hogy ez is elkurvult már

Ez igaz. Szinte kivétel nélkül ki van kapcsolva a friendly fire a szervereken. Ész nélkül dobálják a kézigránátot, mert nem kell a team kill-től félni.
    Viszont azon az orosz szerveren, ahol kétszázan is játszanak, ott ez nincs. Még az akna és a claymore is felrobbant, akkor is , ha te raktad le. Valami azzal a szerverrel nem tiszta, mert egyszerre több, mint 200 játékos van, egy squad-ba tizen is beférnek, nekem már majdnem az összes kitüntetés megvan, de ott állandóan újakat kapok. Ki érti az oroszokat?!
  • 5m0k3sh0w
    elhiszem. ahogy néztem kb ugyanaz a bc2 és a bf3 csak a bf3 kicsit tuningolt. szarakodik az origin, nem is tudom kipróbálni a bc2-t..:D azt írja indítsam rendszergazdaként miközben rendszergazdaként van indítva... mindjárt felrakom bf2-t aztán játszok azzal, leszarom a többit. az a baj hogy ez is elkurvult már, pár szerver van, azokon sincsenek már a régi alap szabályok se betartva, hogy uncap bázist nem támadunk meg ilyenek.. squad se divat, mindenki megy a saját feje után
  • Gyuszopapa
    Jól mondja Bogdogege,sajnos az eladások végett a nyomorékokat is rá kellett venni az újabb Bf-ek vásárlására és meg is lett az eredménye.
    Egy sokak álltal szeretett játéksorozatot tettek tönkre és arcúl köptek egy csomó olyan játékost akik még szerettek értelmesen magáért a játék élvezetéért játszani,nem statért meg buzi plecsnikért.
  • Bogdogege
    A bc2 még rosszabb , avval kezdődőt a battlefield név porba tiprása .
  • 5m0k3sh0w
    rám egyből 6an írtak :D a bf3 nem jött be, azthittem fasza játék :/ tiszta csöves miaz hogy beülök a helibe azt már rögtön emelkedik is, meg az egész játék faszság... az infantry rész tiszta cod.. a pályák se tetszenek. kipróbálom a bc2-t, hátha jobban tetszik.
  • Bogdogege
    Én ingyen se nagyon tudtam megszabadulni tőle most van a negyedik emberkénél .
  • Metalmilitiakid
    Szerintem úgy működik ha működik, hogy a software ében van egy rész ahol a gombokat be lelet állítani mit csináljon és pl beállítod a piros gombnak vagy az oldalsó gombnak, hogy ha megnyomod akkor csináljon 5 bal kattott. De mivel nem ismerem se az egeret se a progit fogalmam sincs.
  • 5m0k3sh0w
    érdekel valakit battlefield 3 csere bad company 2re? sajna én csak origin felhasználót tudok adni mert már be van váltva a kulcs. de akármikor le lehet tölteni az eredeti játékot onnan. az origin jelszót meg email címet át lehet írni sajátra. ha érdekel valakit írjon privátüzenetet. bad company 2 kulcsra cserélném vagy origin felhasználóra
  • qtab986
    És a működés hogyan van? Átkapcsolom és a bal egérgombbal lő sorozatot, vagy a piros gombbal?
  • Metalmilitiakid
    A software ben betudod állítani elviekben, hogy melyik gomb mit tegyen, utána már csak az egér szoftvere szab határt annak, hogy ténylegesen mire képes az egér. De első blikre azt mondanám, hogy ezzel nem lehet 1000 es kattintást csinálni.
  • qtab986
    Gondoltam, hogy túl egyszerű lenne. Ez az egér jó arra, hogy amíg nyomom a gombját, addig 1000 klikk/sec-al klikkeljen? Nekem a gyártó oldalából se derül ki. Az ára se olyan magas, mint más egereké.

Amúgy hogyan működnek az ilyen egerek? Az a piros gomb egy kapcsoló, és ha be van kapcsolva, akkor a bal egérgomb sorozatot lő, ha nincs bekapcsolva akkor meg normálisan működik a bal egérgomb? Vagy a piros gomb maga a gyorstüzelő gomb?
  • Metalmilitiakid
    Nem minden egér macrozható be 1000 clickre, a legtöbb annyit tud csak, hogy beállítod az egyik oldalsó gombra, hogy ha megnyomod akkor azt pl 5 kattintásnak érzékelje. Ez egerenként és szoftverenként különbözik.
  • qtab986
    Ennek a gombnak az a neve 3x fire button. Ez most azt jelenti, hogy minden gombnyomásra 3x lő, vagy amíg nyomva van lő 1000 klikk/sec gyorsasággal?
  • 5m0k3sh0w
    komoly cucc csak nem lesz akkora népszerűsége mint a battlefieldeknek és cod-nak (csak a grafika miatt) mert a sok kis noobnak nehéz lesz
  • Bogdogege
    Meglehet , el is tolták 2013-ra.
  • bakvarnyu
    minimum szükségletek : 8 magos proci + 128 giga RAM
  • Metalmilitiakid
    Nem fegyvernél használják, hanem TV rakétánál, ott olyan mintha nem is kellene kattintani, csak mozgatod az egeret és sokkal gyorsabban reagál mint ahogy te tudnád irányítani akármilyen gyorsan kattingatsz is. Valamint ha valakinek jó a makrója akkor ami feltűnhet az az automata M16 a medicnél ,mert olyan gyorsan küldi vele a sorozatokat, hogy automatának tűnik.
  • qtab986
    Még nem találkoztam olyan játékossal, akinek a fegyvere percenként 1000-et lő, pedig elég sokat játszottam. Más játékokban jár valami büntetés érte, vagy máshogy oldják meg?
  • Metalmilitiakid
    Ahogy mondani szokás az nem cheat, ha macroval másodpercenként 1000 et kattintasz, de viszont bizony a kurva anyád ha használod is :D (ez nem személyeskedés és nem is neked szól kifejezetten, sztem az öreg bf esek még tudják kinek :D ) Szóval használhatod, maga a pb nem fog kivágni érte tudtommal, de barátokat nem fogsz szerezni az tuti vele, illetve az admintól is függ, hogy kivág e érte, ha nagyon feltűnő, hogy nem pont úgy működik mint másoknak.
  • qtab986
    Kap büntetést az, aki olyan egeret használ, amin gyorstüzelő gomb van?
  • Bogdogege
  • qtab986
    Ezek csinálják: gamering.ru
  • SigS
    Biztos WoW szerverre mentél
  • qtab986
    Van 1 szerver, amin összesen több, mint 200-an játszanak egy pályán. Régen ilyen nem volt.
  • 5m0k3sh0w
    tegnap fújtam ki
  • HTS s3rg1nh00
    fújd ki belőle az ipari mennyiségű port mert szvsz túlmelegszik valami
  • 5m0k3sh0w
    most jöttem rá hogy más játékoknál is ezt csinálja.. nemtudom mi lehet a gépemmel
  • Metalmilitiakid
    http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/cat/shooters/categoryID.8882800 azt gondoltam ezt vagy kitalálod vagy ki google ezed. (innen már szerintem észreveszed, hogy van e benne bf2) Aztán letöltöd az orogint és abból leszeded a játékot, ez olyan mint a steam, csak EA.
  • 5m0k3sh0w
    azt hogy nézzem meg?
  • Metalmilitiakid
    az lehet, de am nézd meg, hogy Origin ről le lehet e a bf2 őt szedni kulcs ellenében és akkor meg van oldva ez a probléma.
  • 5m0k3sh0w
    az lehet baj hogy tört játékkal játszok eredeti cd kulccsal? mert nincs most dvd író a gépben és nem tudtam telepíteni az eredeti játékot
  • 5m0k3sh0w
    drivert tegnapelőtt raktam fel, és rendszergazdaként futtatom.
  • Metalmilitiakid
    akkor így hirtelen passz, rakj rá rendszergazda módot, meg esetleg nézd meg mennyire frissek a drivereid, de ezek csak ilyen alap dolgok.