Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
legalább én elõrendeltem,nehogymá én menjek ki:|
ui:amugy Chris is ott volt valamelyik bolt elõtt a tömegben😄
Team GIGABYTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
simán lehetne tolni 8 vs 8 warokat kártya szinten, kell 12 alap map, class kártyák, jármû kártyák, és az apróságok bunnyhoping skill kártya, lag kártya, cp kártyák, capture cp, defend cp bla bla,
Nem is lenne rossz, eladom mindjárt a DICE-nak csak, szerintem itt ez s lefagyna játék közben... <#ravasz1>#ravasz1>
Joe bácsi kösz
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
<#miaz>#miaz>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"én odamentem cd galaxishoz a bcmmel, és mutattam nekik, hogy na ezt beszoptátok gecik😄"
<#wilting>#wilting><#hehe>#hehe>
ez egy jó kártya lenne<#vigyor2>#vigyor2>
"You have been kicked! Reason: Beeing a bit*hing around" 😄DD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Én nem WOW-ozni járok kocsmába hanem munka után letolni két sõrt, nõkrõl politikáról stb beszélgetni.
Vagy ez most így roszz? <#wow2>#wow2>
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Két csákó lejött mindegyiknél ott figyelt a WOW Burning Crusade.
Nagy áhitattal kicsomagolták adtak neki leltári számot.
Utána mindkettõ alõkapta a WOW Cardgame Starter packot (szintén szûz) és elkezdtek kártyázni. Közbe WOW volt a téma ilyen szint olyan varázslat bla bla...
Mikor lesz BF2 Card game. Lehetne klánokat építeni, és lenne benne Spawnblock, Base Arty meg Kick from Server kártya....
Néha nem értem az embereket... 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
De egyébként azt kell mondjam, hogy a 360-as bf verzió, a Modern Combat, még a pc-snél is gyatrább lett <#vigyor5>#vigyor5>
Úgyhogy lehet, hogy felnézek a közeljövõben TS-re, úgyis fogyóban van már a fehérje, ha érted a célzást <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
hehe a mútkor Yan lebaszot a ts-en keresztül hogy nincs otthon nálam tekkila 😄D igaz volt csivas de állítólag az nemszámít 😄D (??!!)
gyakorlatilag nem vagyok benne biztos, hogy kijött linux ds 1.41re (lehet ezis még csak 1.4)...bár minket nem érintett a dolog, mert ez a szutyok bf2 nem nagyon szereti alapból sem a linuxot, így még anno át lett lõve vinnyózra a szerver...
Eddig csak winsuxxal találkoztam.
kis érdekesség:
Az orvostudomány rövid története:
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyöker pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixirt!
Kr.u. 1940: Az az elixir kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2001: Az antibiotikum nem természetes! Vedd be ezt a gyökeret
Vaszárnap kisz.ptunk mint az állat de nem kedvetlenedtünk el <#idiota>#idiota>
Nem tudom hol állunk a ladderen meg a ratyi Odin is mostanában annyit fiúzik hogy meccsekre se jár, Fuji még mindig Ufó a Klegény meg babát vár <#vigyor>#vigyor>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
A tegnapi napon a cb infantry ladderén lejátszottuk az 50. meccsünket. Igazán szép kerek szám. Köszönöm a csapatnak és mindenkinek aki segítette eljutni idáig a csapatot, elsõsorban természetesen a JCSR-nek.
A Horda jelenleg a 7. helyen áll 38 gyõzelemmel, 12 vereséggel, ami igazából nem számít. Ami a lényeg h rengeteg jó meccsen vettünk eddig részt és sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk.
Üdv.
<#nevetes1>#nevetes1>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
de a ticket miatt is lehet gond volt mert az volt vagy 2700 😄DD
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
meg amikor waron a GBC-sek Kubrán 3 körön keresztül nem tudták a korda hol húzza vissza folyton az alsó zászlót<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D