Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#banplz>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Sztem a G-pont Erzsi jobban hangzik😊

Joe, nem gondoltam volna rólad, hogy ilyen kicsi és tehetséges vagy<#hehe>

JAG1
Azért egy-két egyed már annyira hasonult a gémmel, hogy ilyen eltünõs, ide-oda teleportálós mutáns lett. Bal oldalt, autó pözepe.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Kovács legény
pedig meglepetésnek szántam

www.czekoart.hu

ehh sok ratyi kimegy a minuszokba a boltba,tiszta szégyen😊
legalább én elõrendeltem,nehogymá én menjek ki:|

ui:amugy Chris is ott volt valamelyik bolt elõtt a tömegben😄

Team GIGABYTE

ehhh vázze Kossi 😞(((

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Archie2048
Amindent taroló kártya "Dropped to Desktop"
simán lehetne tolni 8 vs 8 warokat kártya szinten, kell 12 alap map, class kártyák, jármû kártyák, és az apróságok bunnyhoping skill kártya, lag kártya, cp kártyák, capture cp, defend cp bla bla,

Nem is lenne rossz, eladom mindjárt a DICE-nak csak, szerintem itt ez s lefagyna játék közben... <#ravasz1>

Joe bácsi kösz

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

koschwarz
ne kérdezzétek erre hogy találtam rá

<#miaz>

<#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
izzik a wow topic is:

"én odamentem cd galaxishoz a bcmmel, és mutattam nekik, hogy na ezt beszoptátok gecik😄"

<#wilting><#hehe>

koschwarz
"you have a connection problem so be prepared to a CTD!"

ez egy jó kártya lenne<#vigyor2>

uHs Gerzson
Csak arra a 2 gyerekre gondoltam akikrõl meséltél 😊 és a helyes kártya nekem:
"You have been kicked! Reason: Beeing a bit*hing around" 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Archie2048
Gerzson kártyáját elküldöm a temetõbe egy "You have been kicked! Reason: Ping to high" kártyával... <#bee1>

joebacsi
sztem g.Erzsi nem neked szánta, csak a 2 hülegyerekre reagált jól 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

neeem G.Erzsi csak félreértette amit írtál 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Archie2048
Simán. Miért ne lenne? Ma reggel még lelgeztem 😊
Én nem WOW-ozni járok kocsmába hanem munka után letolni két sõrt, nõkrõl politikáról stb beszélgetni.
Vagy ez most így roszz? <#wow2>

uHs Gerzson
"-Do you have a life?" <#wow3>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Archie2048
Tegnap voltam a kedvenc kocsmámban (kis reklám Révay u. Révay sörözõ)
Két csákó lejött mindegyiknél ott figyelt a WOW Burning Crusade.
Nagy áhitattal kicsomagolták adtak neki leltári számot.
Utána mindkettõ alõkapta a WOW Cardgame Starter packot (szintén szûz) és elkezdtek kártyázni. Közbe WOW volt a téma ilyen szint olyan varázslat bla bla...
Mikor lesz BF2 Card game. Lehetne klánokat építeni, és lenne benne Spawnblock, Base Arty meg Kick from Server kártya....

Néha nem értem az embereket... 😊

joebacsi
úgy annyira nem vagyok oda a whiskeyért, de múltkor haverokkal becsókoltunk úgy 3 üveg chivas-t, aztán meg leöblitettük egy kis johnnie blackel (megy a szekér, na 😄)...hát itatja magát rendesen, ég és föld a különbség a kommersz viszkikhez képest 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

JCSR ODIN
Nem vagyok ratyi, csak xbox szervereken képviselem a jeepcsicskákat <#gun>
De egyébként azt kell mondjam, hogy a 360-as bf verzió, a Modern Combat, még a pc-snél is gyatrább lett <#vigyor5>

Úgyhogy lehet, hogy felnézek a közeljövõben TS-re, úgyis fogyóban van már a fehérje, ha érted a célzást <#nevetes1><#vigyor5>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

jahh mindég elámulok amikor mutatják a tv-ben ho a sok marha egész északa sorban-áll-ül-fekszik a bolt elõtt ahol valami b*zi konzolt fognak árulni 😞( ehh inkább egy jó sörözés ...

hehe a mútkor Yan lebaszot a ts-en keresztül hogy nincs otthon nálam tekkila 😄D igaz volt csivas de állítólag az nemszámít 😄D (??!!)

Archie2048
EA + BF2 + WIN = OMFG

koschwarz
<#worship><#worship><#worship><#taps>

de õk legalább kimozdultak a gép elõl 😄

joebacsi
elvileg ez az...(310 mb)

gyakorlatilag nem vagyok benne biztos, hogy kijött linux ds 1.41re (lehet ezis még csak 1.4)...bár minket nem érintett a dolog, mert ez a szutyok bf2 nem nagyon szereti alapból sem a linuxot, így még anno át lett lõve vinnyózra a szerver...

koschwarz
normális az aki éjszaka egy játék miatt a bolt elõtt dekkol? akkor már inkább futár<#fejvakaras>

Archie2048
Helló, valaki valamit tud 1.41-es linux szerver klinsrõl?
Eddig csak winsuxxal találkoztam.

ezek még a normálisabbja .. ezek nem futárral rendelték 😄D

koschwarz
miva, megjelent valami kieg?<#fejvakaras><#hehe><#ravasz1>

koschwarz
jaja, tegnap csekkoltam<#hehe>

Na a sok zombi, biztos jó kis beszélgetések voltak ott: "gecc én 60-as vagyok " "és nekem meg világit a sapkámon a bojt vazze" 😄

kis érdekesség:
Az orvostudomány rövid története:
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyöker pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixirt!
Kr.u. 1940: Az az elixir kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2001: Az antibiotikum nem természetes! Vedd be ezt a gyökeret
joebacsi

joebacsi
ehh...wowratyik...látom muszáj nekik hasonlítani a japó majmokhoz...

Running
láma<#mf2>

erdos
JCSR helyzetjelentés:

Vaszárnap kisz.ptunk mint az állat de nem kedvetlenedtünk el <#idiota>
Nem tudom hol állunk a ladderen meg a ratyi Odin is mostanában annyit fiúzik hogy meccsekre se jár, Fuji még mindig Ufó a Klegény meg babát vár <#vigyor>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Horda helyzetjelentés:

A tegnapi napon a cb infantry ladderén lejátszottuk az 50. meccsünket. Igazán szép kerek szám. Köszönöm a csapatnak és mindenkinek aki segítette eljutni idáig a csapatot, elsõsorban természetesen a JCSR-nek.

A Horda jelenleg a 7. helyen áll 38 gyõzelemmel, 12 vereséggel, ami igazából nem számít. Ami a lényeg h rengeteg jó meccsen vettünk eddig részt és sok felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk.

Üdv.

koschwarz
idióták?
<#nevetes1>

gecc
<#taps>

Beers
Igazán kellemes hely lehet 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

gbc csabika
3 körön keresztül<#idiota>

<#banplz>

-tRs-Landor

TS Zolly
Beleirhatták volna még, tartozkodás a mértéktelen vodka fogyasztástól.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ColdFire
na megcsinaltunk hamachin a 70 pinget, ugy hogy squadba szóba nem beszelunk.
de a ticket miatt is lehet gond volt mert az volt vagy 2700 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Cream78
Hops félre ment... Heroldnak szántam...

HTS s3rg1nh00
sok ember,jó repülni/helizni tudás->sok freg,ez ilyen egyszerû<#idiota>
meg amikor waron a GBC-sek Kubrán 3 körön keresztül nem tudták a korda hol húzza vissza folyton az alsó zászlót<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Cream78
Kubra Dam-on a gát alatti alagutat, Daqingen meg a sok magas kéményt...<#idiota>

Á csak Goodspeedtõl akadt ki schranky-monkey kártyája😊

Herold
Fejtse ki nekem valaki, hogy Kubra Damon és Daqingen mit lehet szeretni. Mert egyébként utálom a sötét v. félhomályos mapokat.

Kovács legény
amugy nagycsiter vagy bazzeg ,játékban csillagkapun közlekedsz zászlótól zászlóig<#alien2>

www.czekoart.hu