Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Bár... Az is lehet, hogy elérted a tökéletes védelmet a gépeden! A hazaüzengetõs programok már egymásnak üzennek annyi van nálad!😄DDDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én 0-ról telepítettem mindent és a végén az 1.41 full-t raktam fel, simán ment.
lefagyogat telepítés közben a gép, hihetetlen lassan tolja fel a gépre, úgy 3/4 óra alatt 8%-ig jutott a telepítés...nem tudja valaki a megoldást?vagy erre jó megoldás a FAQ-ban a patch telepítésénél a 2 pont?
OFF:
(kurva .mkv file-t nem tudok átkonvertálni,hogy asztali DvD lejátsza)
HELP!
Egyébként meg tök jó, hogy újra van magyar szerver :-)
ha nodod van, az asszem már eleve nem engedi be a vírusokat, HA frissítve van, anélkül nem ér semmit. plusz nem csak a vírusok a gond, hanem a spyware-ek és a trojan-ok (a-square és az ad-aware nevû ingyenes progikat ajánlom ellenük).
lehet hogy most én mondok hülyeséget, de az ilyen változtatásoknál az is hasznos szokott lenni, ha áramtalanítod/kikapcsolod a modemet, és újraindítod.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Csak egy ötlet volt
Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2007. elsõ negyedévében a Magyar Telekom Nyrt. hálózatán fejlesztéseket hajt végre, így a jövõben gyorsabban, kényelmesebben és élménygazdagabban internetezhet!
Gyorsabb sebességbe kapcsoljuk!
A fejlesztések eredményeként díjmentesen és jelentõsen megnöveljük az Ön ADSL-hozzáférésének elérhetõ maximális sebességét a Magyar Telekom szolgáltatási területén. A sebességnövelés 2007. január 15-én, egyedi igénybejelentés nélkül kezdõdik, és az átállítási munkálatok várhatóan 2007. március elejéig befejezõdnek. Az átállítás a nap 24 órájában folyamatosan történik, amely az érintett hozzáféréseken néhány perces leállást okoz.
Az átállítást követõen az Ön jelenlegi sávszélességû szolgáltatása akár az alábbiak szerint alakulhat:
Jelenlegi sebesség: Új letöltési sebesség: Új feltöltési sebesség:
512/96 kbit/s akár 1 Mbit/s akár 128 kbit/s
1024/128 kbit/s akár 4 Mbit/s akár 256 kbit/s
2048/192 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s
3008/384 kbit/s akár 8 Mbit/s akár 512 kbit/s
6144/512 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
12288/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
18432/768 kbit/s akár 18 Mbit/s akár 1024 kbit/s
<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Persze az is lehet, hogy most vannak a t-online-nál az emelések és ez zavar be...
Egy kis segítség kellene.
Hogyan tudnám lecsökkenteni a pingemet? Kûlföldi 64-es szervereken játszom, és az utóbbi idõben 250-340 alá sosem megy a pingem és állandóan kiraknak. Ezt azóta csinálja mióta a hdsnet megemelte a sávszélességet 2048-asra. Szerintem így épphogy csökkenie kellene a pingnek. A gép: 6400 core duo 2, msi alaplap, 1 Gb ram, 7600 gs 256-os videókártya. Egyszerûen nem értem...
Várom a tanácsokat. Elõre is köszi.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
amúgy+ gyógyreggelt 😊)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
a belsõ szerverkeresõ se mûködik tisztán, magyar szervert nem talál, de ha szeretnék ip-címet beírni, akkor azt írja ki hogy ellenõrizzem a hálozatomat...tud valaki megoldást?
1. A hegyvidékek növezete övényzetes.
2. Addig hugyozlak, míg be nem csikálsz.
3. Ajándék lónak anyja szüli a tolvajt.
4. Ajándék lónak több nap, mint kolbász!
5. Aki a telet nem szereti, hóember nem lehet!
6. Asszed vágány vagy, s minden vonat beléd fut?!?
7. Asszem ma innen szeky, szebe.
8. Assziszed, hogy mithiszel?
9. Assziszi hogy mi vaaaan pedig dehogy!
10. Buzi-e vagy?
11. Csepp a kenyérben!
12. Én vagyok fenn te meg lent leszarni lehet felszarni nem!
13. Erõsségem a vers rím, a muter pitét süt.
14. És most lehullik a kebel
15. Esik a szél és fúj a hó...
16. Esküszöm, hogy ne röhögjetek.
17. Ezt sem a fúj szélte ide!
18. Fagypont alatti 0 fok van.
19. Fóhúvás van!
20. Font pordítva
21. Gyomrik a korgom.
22. Ha nem lennék hiányoznék magamnak!
23. Hagyd már be!
24. Hagyjál csöndben!
25. Hajtsátók ketté három felé!
26. Hangosd fel olvasan!
27. Hoooooooopá retikül!
28. Imbur gumbur (Reczy)
29. Itt vagyunk már több és fél órája
30. Jó vón nekem még egymercédeszisz.
31. Jobb félni mint soha.
32. Jobb ma mint holnap... de a holnapután jobban hangzik...
33. Jól tucc magyarni, sõt a ragzás is...
34. Kibokkant a csikám
35. Kifogyott a nyomta a tintatobol!
36. Kívül távolabb!
37. Kölcsért inálok a kezembõl.
38. Leszarta a király lövõjét!
39. Megszújni a fondát
40. Megyek mogat fosni!
41. Mi csodi?
42. Mindenki ugy szep ahogy vagy!
43. Mit te gondolsz ki te vagy, azt hiszed hogy kivel beszélsz?
44. Mit te gondolsz ki te vagy asziszed hogy mitakarsz?
45. Mit te gondolsz vagy te ki?! Elõkardom rántomat, Elnyakom a vágodat! Kivéred a bugy.
46. Mosmá fejezzétek eztetabba!
47. Na ha jól laktatok,akkor lakhatnátok már máshol...
48. Na öntsünk tiszta vizet anyílt kártyába!
49. Ne avatkozz bele más avatkozásába!
50. Nem figyelték figyelembe
valaki tudna segíteni?átolvastam a FAQ-ot is, de választ nem találtam a kérdéseimre...
az lenne a gondom, hogy a The ALL-seeing eye nevü szerverfigyelõvel nem tudom elindítani a játékot.tudom hogy az a baja, hogy a beállításoknál nincs megadva a felhasználónevem és a jelszavam, de nem is engedi beírni!szürke mezõ van a fehér helyett...két játék van installálva, az egyik a CS,ott meg van adva és el is indul, de a BF2nem...
valaki tud választ adni?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
(megjegyzem ez az elsõszámú antivérpistike fegyver, ha rakoncátlankodik rögtön meg kapja priviben, és egy darabig megáll a fejlõdésben garantáltan 😄)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Zárójelben megjegyezném, hogy az elöbb az utcán láttam Kiszel Tündét.Még most is a hatása alatt vagyok...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.