Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
-tRs-Landor
De attól ez se lesz gyorsabb, nem lesz jobb menetteljesítménye, hogy egyszerre három üzemanyag betöltõnyíláson töltöd neki a benyát!
😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mit venne egy Forma-1-es versenyzõnek karácsonyra? Egy új, méretre szabott overallt, netán egy pár kesztyût a vezetéshez? Nos, a Mercedes-Benz hálából a bajnoki címért egy dupla motoros A-osztályt adott az idei világbajnok Mika Hakkinennek, amelyet A190 Twin névre keresztelt. Persze Coulthard se maradjon ki a jóból, hát neki is csináltak egyet Stuttgartban. A kis Baby-Benz motorházteteje alatt egy 1,9 literes négyhengeres dolgozik, s egy ugyanilyen található hátul, a padló alatt. Ez utóbbi a hátsó kerekeket hajtja. A két aggregát 250 lóerõt teljesít, miközben 230km/órás végsebesség eléréséhez segíti az A190 Twin modellt. Az 5,7 másodperces gyorsulás elérésére képes kiskocsi 225/35 R18-as Bridgestone abroncsokon gördül. A saját tömeg 150 kg-mal nõtt, így a fogyasztás 8,5 - 12,6 liter között mozog 100 kilométerenként. A féktárcsák az E-osztály E55 AMG tuningolt változatából vannak, így 100 km/órás sebességrõl mindössze 37 méter kell a teljes megálláshoz. Az ESP stabilitás-ellenõrzõ és a BAS fékasszisztens garancia a stabil útfekvésre és a biztos megállásra. Továbbá a felszereltség része a légkondicionálás, a CD-lejátszó és az elektronikus lopásgátló.
Bár nyilván nincs két üzemanyagbetöltõ nyílása <#vigyor4>#vigyor4>
-tRs-Landor
Ezt én is olvastam és ezzel meg akart magyarázni valamit, egy hasonló képességünek.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
"Ha a kocsidba három betöltõ nyíláson át töltöd az üzemanyagot, akkor 3-szor olyan nagy teljesítmény leadására lesz képes az autód, 3-szor olyan jó menetteljesítményekkel!"
Szerintem simán Nobel díjat érdemelne ha ezt bebízonyítja...
Ezek után nem álltam le vitatkozni a sráccal.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Keresem azt a youtube videót amit valamelyikõtök linkelt ide korábban: Egy kölök hisztizik a monitor elõtt amikor valami játékkal játszik, vagy valami ilyesmi. <#confused>#confused> Nem találtam meg azt a hsz-t, pedig majdnem egész du. keresgéltem...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
párat szösszenetet közûlük én is láttam múlt héten <#hehe>#hehe><#eljen>#eljen>
-tRs-Landor
schrank <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2007.01.30. 17:00 Adta: Borg
Ne ugass bele más topikjába ilyen stílusban.
Borg bá' szigorú lett😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
faternál meg 20😄
Team GIGABYTE
Azért gondoltam, hogy xarabb lesz, mert a sok csíra ezerrel rászabadul az emelés utána a hálózatra...
Bix-et nézve, lehet kevés lesz a sávszéle. :-)
Jól lehet játszani vele mindíg.