Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
BF2es videom: http://horda.clanwar.hu/up/fragmovie.mpg xeTox.bf2
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(ne szívd mellre csak poén! mielött még félre értenéd. 😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Mp5 vs dao? Faszom tudja. Nem szoktak antitank kasztal lenni.
Rpk vs pkm meg az a hogyishijják sf ánlok????
Továbbá. ak101 vs g36e???
Hogy válaszoljak is sztem azért hogy utána mutogathassatok, hogy jajj a 25th-sok így kibannoltak meg úgy kibannoltak aztán folyhat mindenhonnan ez az mp3. Ha én tudok menni máshová akkor ti is. Nem mintha akárkit védeni akarnék, de azt megígérem hogy nem fogtok a közös téesen flémelni, mert kurvára nincs kedvem egy olyanhoz mint a múltkor, és nem is fogom hallgatni. A részleteket meg majd megbeszéljük ha érdekel...
köszi 😞( b+
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ja és azért nem írunk ebbe fórumba mert nem sok értelme van itt az megy amit ti akartok!! És csak azt hiszik el amit te mondasz.Többszor volt az hogy volt fikázzva a szerver itt esküdözött egy csomó ember aki azt mondta nem jön fel soha többet ,de azért minden napfenn van a szerveren és nyomja.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kösz, hogy Ukrajnára tippeltetek! Ezzel esélyem lehet egy zárt körû S.T.A.L.K.E.R. MP bétán való részvételre. <#nevetes2>#nevetes2> Mint a BF2142-ben.<#mf1>#mf1>
Komoyan ezeknek ranked szervert .
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
...nos valaki megvette az überpro Logi G7-et és jó ideig k*rva magas pingje volt az elsõ naptól...zavarta a WLAN routert az egér...oly annyira, hogy számtalan kick-et kapitt HIG PING miatt mire rájótt mi a gond...most a WLAN router le van takarva egy fémbügrével---az árnyékol!
Bocsi---H****r nem bírtam megállni...k*rva jót röhögtem a sztorin!!
😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(mehet a flém)
<#integet2>#integet2><#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
/OFF
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Kicsit rontotuk a kd-jukat erre 5 perc után banoltak minket 🤣
Iq figter(25th) banda avval az indokal hogy spawkempelünk mikor(zászló mellet voltunk😄) csak fuji(peti)+dávid+én lötük öket halomra D😄 erre bann
No comment .:.
Másik 25th gyerekek oktatják a battlefield.hu fórumokon hogy (menyire királyak) kibannolták öket valami noname szerveren itt meg nem birtak vesziteni de ök a nagyok.
Ezek roszabak mint a Férgek ...
nyelvtan powa
Ma délután megérkezek Petiékhez, nézem hogy játszik a 25th szerveren, kicsit megtetszik hogy a brutál gépével szinte minden golyó betalál, szóval kitúrnom a géptõl és leülök oda játszani.A TS-en hárman vagyunk, én atw, meg sebi.A szerveren szépen nyomulunk én meg atwe amcsi, sebi mec oldalon...A 25thsok a spawnkemp õsi teknikáját használva és kickelve az oldalunkon az embereket behúzzák a hotelt...Átáll sebi usmcnek, csinálunk egy squadot.Megindulunk hotelnek hárman a 25thsok is 4-en a másik oldalon(van még pár überskilles unlockláma rajtuk kívül de a mi oldalunkon nem sokáig, mert kickelik hamar commanderkedésért, jogosan) Square-t behúzzuk könnyedén megyünk marketre...Na itt becsatlakozik szárdzsentkelli a játékba.Beáll a 25thsokhoz.A 25thsok az elsõ támadásunk kivédték(leszedték atwe-t meg sebit) én meg taktikusan menekülök és távoli lövésekkel irtom õket, a foglalási zónán kívülrõl, az erõsítés megérkezéséig.Szóval szedegetem lefele a 25thsokat, jönnek a fregek rendesen egymás után, egyszer csak 3 búúúúmhedsát(kicsit engem is meglepett hogy hogy sikerült, Peti meg majd meghalt mögöttem a röhögéstõl), a 4. 25th-st atwe küldi a túlvilágra...Mennék foglalni a zászlót de nem érek oda mert látom kiírva, BANNING Flash! Tp.Peti SPAWNCEMPING 😄
Szóval köszönöm a 25ths adminnak a játékot és kívánok neki eredményekben gazdag alsó tagozatot...
Erre még pár példa:
Egy tajvani pokrócon - "Nem használható tornádó elleni védekezésre!"
Egy amerikai visszapillantó tükörrel egybeépített biciklis siakon - "Ne feledje, a tükörben látható objektumok Ön mögött találhatók!"
Tajvani samponon - "Ismételt használata károsodást okoz!"
Brit ízesített tejesdoboz tetején - "Felbontás után a talpára állítva tárolja!"
Egy új-zélandi rovarirtón - "Ezt a terméket nem tesztelték állatokon!"
Egy amerikai számítógép installálási útmutatóján - "A párásodás elkerülésére a dobozt kibontás elõtt engedje szobahõmérsékletre melegedni!" (Csak éppen az útmutatót a doboz BELSEJÉBEN helyezték el...)
Néhány országban a Coca Cola üvegek alján - "A másik oldalon nyílik!"
Egy Dial márkájú szappanon - "Használata megegyezik a normál szappanokéval."
Egy Marks & Spencer süteményen - "Melegítés után a termék forró!"
Egy kínai karácsonyfa lámpasoron - "Kizárólag beltéri és kültéri használatra!"
Egy japán konyhagépen - "Egyéb használatra nem alkalmas!" (Például külszíni szénbányászatra? )
Egy Sainsbury sósmogyorós csomagon - "Vigyázat, mogyorót tartalmaz!"
Egy American Airlines zacskós mogyorón - "Használati útmutató: Nyissa ki a csomagot, majd egye meg a mogyorót."
Néhány fagyasztott ételen - "Elkészítési javaslat: olvassza ki."
Egy Nytol márkájú altatón - "Figyelem! Használata álmosságot okozhat!"
A bíróság komoly hely. Mégis néha elhangzanak mulatságos párbeszédek is a tárgyalóteremben.... Az itt következõ dialógusok szó szerinti idézetek bírósági jegyzõkönyvekbõl.
- Maga szexuálisan aktív?
- Nem, én csak ott fekszem.
- Mikor van a születésnapja?
- Július tizenöt.
- Melyik évben?
- Minden évben.
- Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
- Igen.
- És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
- Nem emlékszem.
- Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirõl, amit elfelejtett?
- Hány éves a fia, amelyik mag&aacu! te;val lakik?
- Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
- Hány éve lakik magával?
- Negyvenöt.
- Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet készítették magáról?
- Szóval a teherbe esése napja augusztus 8?
- Igen.
- És maga mit tett ez alatt?
- Szóval van három gyermeke, igaz?
- Igaz.
- Hány fiú?
- Egy sem.
- Hány lány?
- Hogy végzõdött az elsõ házassága?
- Halállal.
- Kinek a halálával?
- Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
- Közepes magasságú, szakállas.
- Nõ vagy férfi?
- Tehát azt mondja, hogy a lépcsõ lefelé vezetett! a pincébe?
- Igen.
- Lehetséges hog! y ugyane z a lépcsõ felfelé is vezetett?
- Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
- Minden boncolást hullákon végzek.
- Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
- Orális.
- Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
- A boncolás kb. este 8: 30-kor kezdõdött.
- És Kovács úr halott volt ebben az idõpontban?
- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom.
-Doktor úr, mielõtt elkezdte a boncolást, ellenõrizte az egyén pulzusát?
- Nem.
- Ellenõrizte a vérnyomását?
- Nem.
- Ellenõrizte a légzését?
- Nem.
- Tehát lehetséges, hogy az egyén &ea! cute;letben volt, amikor elkezdte a boncolást?
- Nem.
- Miért olyan biztos ebben, Doktor úr?
- Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
- Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
- Igen, lehetséges, hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol
csak nem fogalmazta meg ilyen szaftosan
Team GIGABYTE
Az M16-nál minden jobb 😛
MP5 vs. DAO(!!!)
Asszem egyértelmû 😊