Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és én azt honnan a faszból tudjam ha most játszok a játékkal elõször mivel most vettem meg és még nem volt a kezemben unlockos fegyver?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nem látom a FAQ-ban a free xxx-t,na mindegy,láttam olyan képeket amin tps nézetben vannak.Lehet a játékban tps nézetet választani?

van battlerecorder a serveren kiváncsi lennék rá????????????

BF2es videom: http://horda.clanwar.hu/up/fragmovie.mpg xeTox.bf2

Me0w
Ne a hozza adott drivert tedd fel... 😊

Together we'll fly someday...

gbc csabika
Ja fogorvosnál voltam, úgyhogy nem lesz itten dajdaj mer kibannolok mindenkti a vérbe😊

azért a bannt leszedhetnéd mert még fel szeretnék menni.

TS Zolly
Mert te nem is jácco, máshol ratyizol te ribanc! 😄DDD

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Én csak egyszer mondtam, hogy nem megyek fel oda többé. Az eset óta.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

mesor
Csabika megmondja nap van vagy mi? 😄

(ne szívd mellre csak poén! mielött még félre értenéd. 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Kovács legény
nekem spec nemvolt még soha gondom 25th szerveren

www.czekoart.hu

TS Zolly
Nagyon remélem, saját csapattársad is bann sorsára jut, mert q ök a legnagyobb spawnkillezõk. De ha persze véletlenül zászló foglalás közben megszületik egy 25th-s, és lelövöm [ mondom foglalás közbe!!!!!!!!] akkor kibasz a szerverrõl mint macskát szarni. Ott van a Popej nevezetü játékosod. 3x lelött ugyanazon a spawn helyen, mire nagy nehezen, bánihoppingolva persze, letudtam löni. Karkand. Nem egyszer haltam meg amcsi oldalon a dombon 25th-s gránát által. Mondom ez még ok. De könyörgöm!!! Rögtön megszületés után g36e vagy rpk által!!!!

G36E FTW!!!!!! 😛

TS Zolly
M16 vs g36e??? M16

Mp5 vs dao? Faszom tudja. Nem szoktak antitank kasztal lenni.

Rpk vs pkm meg az a hogyishijják sf ánlok????

Továbbá. ak101 vs g36e???

gbc csabika
Aztán ti sem vagytok ám olyan ártatlan bárányok b+, ha tudjátok hogy ilyenek akkor minek mentek oda?
Hogy válaszoljak is sztem azért hogy utána mutogathassatok, hogy jajj a 25th-sok így kibannoltak meg úgy kibannoltak aztán folyhat mindenhonnan ez az mp3. Ha én tudok menni máshová akkor ti is. Nem mintha akárkit védeni akarnék, de azt megígérem hogy nem fogtok a közös téesen flémelni, mert kurvára nincs kedvem egy olyanhoz mint a múltkor, és nem is fogom hallgatni. A részleteket meg majd megbeszéljük ha érdekel...

aha mert a Fiji-bolha megmondja az okosat és mink meg isszuk szavait ... mi agyatlan droidok

köszi 😞( b+

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Bannolni könnyû, de az hogy lelõjön valakit az már nehezére esik,inkább az admin progit nézi és bannolja akit nem bír lelõni, mint hogy megpróbálja újra.

Miért nem bírunk lelõni?? azért kaptál rendessen!
Ja és azért nem írunk ebbe fórumba mert nem sok értelme van itt az megy amit ti akartok!! És csak azt hiszik el amit te mondasz.Többszor volt az hogy volt fikázzva a szerver itt esküdözött egy csomó ember aki azt mondta nem jön fel soha többet ,de azért minden napfenn van a szerveren és nyomja.

Running
Szerintem nem kell feljárni a 25th szerverére, és ennyi. Van elég szerver. Hülyének hiába magyarázod h hülye, nem fogja elhinni neked, mert ugye hülye.

HTS s3rg1nh00
mindenre van magyarázatotok,ezért nem megyek én má veletek játszani<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szathy
Egyértelmûen gyártási hibája van. Most azonnal vidd vissza! És hogy honnan jöttem rá? Nos a DPV sötétebb színû Omanon 😄

Szathy
Az a helyzet, hogy ez már egy ideje nem igazán GBC TS, csak nevében. Bár vannak elõnyei is.

Kösz, hogy Ukrajnára tippeltetek! Ezzel esélyem lehet egy zárt körû S.T.A.L.K.E.R. MP bétán való részvételre. <#nevetes2> Mint a BF2142-ben.<#mf1>

gecc
Sziasztok vettem egy GF7600gt azt lenne egy kis problémám.Akár hogy álligatom a felbontást ilyen érdekességeket csinál meg 20-25fps el fut<#help>

De ez már vicc amit ezek ccinálnak nem birnak lelöni erre inkább bannolnak minden féle indokkal D:
Komoyan ezeknek ranked szervert .

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Ez elnyerte még anno az egész bf2 scene tetszését, bezzeg ha jöttetek volna a GBC TS-re, ilyen jókat tudnátok ti is röhögni😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Valaki kérdezte, hogy miért nem ajánlják a rádiós egeret játékhoz:
...nos valaki megvette az überpro Logi G7-et és jó ideig k*rva magas pingje volt az elsõ naptól...zavarta a WLAN routert az egér...oly annyira, hogy számtalan kick-et kapitt HIG PING miatt mire rájótt mi a gond...most a WLAN router le van takarva egy fémbügrével---az árnyékol!

Bocsi---H****r nem bírtam megállni...k*rva jót röhögtem a sztorin!!
Hát nem tudom, ha engem lecsítereztek, miközben nem is játszok olyan jól, mint egyesek...

szép és jó demiaza 20 sec csönd a végén????? vártam valami pojjént de csak nemjötttt 😞

😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

és ti is be foglyátok tartani a szabályokat?

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Ukrajnában van!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

<#mf2><#hehe>

a faszért lõttök ilyen jól bu** lámák, nem hiszem el hogy így játszotok kis sz@rhäzi@³<#boxer><#violent>

(mehet a flém)

<#integet2><#pias><#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

ukrajna

😊)

Azért kaptátok a bann-t mert nem figyel senki a sabályokra Tp-peti folyamat spawnkempelt veled együt a háztetõn, többször lett szólva nem fejeztétek be csak ment a szövegelés utánna commandert használtatok szóval ezért kaptátok és ezentúl mindenki bann-t kap aki nem tartja be a szabályokat és visszabeszél!!!

Szathy
OFF: NAGYON GYORS VÁLASZT KÉREK: HOL FEKSZIK CSERNOBIL? UKRAJNÁBAN VAGY OROSZORSZÁGBAN???
/OFF

te menjél vissza az ágyadba agonizálni, úgyis "annyira" beteg vagy<#eplus2>

Noobs😊

Fujiryu
Csak az a baj hogy a 25thsok nem sgznek😄 Fõleg nem ilyenkor amikor a szerverükön "játszanak"...Szóval ma se lesz komolyabb flém a 200kért😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Miért núb az unlokos? <#fejvakaras>

Fujiryu
Nincs is benne annyi hiba, mint amennyi a horda belsõ fórumon szokott lenni😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Most hallom csak, hogy sebi meg atwe is bannolva lett😄

25th brigád ma is alkotot D:😄D

Kicsit rontotuk a kd-jukat erre 5 perc után banoltak minket 🤣

Iq figter(25th) banda avval az indokal hogy spawkempelünk mikor(zászló mellet voltunk😄) csak fuji(peti)+dávid+én lötük öket halomra D😄 erre bann
No comment .:.

Másik 25th gyerekek oktatják a battlefield.hu fórumokon hogy (menyire királyak) kibannolták öket valami noname szerveren itt meg nem birtak vesziteni de ök a nagyok.

Ezek roszabak mint a Férgek ...

nyelvtan powa

Fujiryu
Na mesélek egy jó történetet...

Ma délután megérkezek Petiékhez, nézem hogy játszik a 25th szerveren, kicsit megtetszik hogy a brutál gépével szinte minden golyó betalál, szóval kitúrnom a géptõl és leülök oda játszani.A TS-en hárman vagyunk, én atw, meg sebi.A szerveren szépen nyomulunk én meg atwe amcsi, sebi mec oldalon...A 25thsok a spawnkemp õsi teknikáját használva és kickelve az oldalunkon az embereket behúzzák a hotelt...Átáll sebi usmcnek, csinálunk egy squadot.Megindulunk hotelnek hárman a 25thsok is 4-en a másik oldalon(van még pár überskilles unlockláma rajtuk kívül de a mi oldalunkon nem sokáig, mert kickelik hamar commanderkedésért, jogosan) Square-t behúzzuk könnyedén megyünk marketre...Na itt becsatlakozik szárdzsentkelli a játékba.Beáll a 25thsokhoz.A 25thsok az elsõ támadásunk kivédték(leszedték atwe-t meg sebit) én meg taktikusan menekülök és távoli lövésekkel irtom õket, a foglalási zónán kívülrõl, az erõsítés megérkezéséig.Szóval szedegetem lefele a 25thsokat, jönnek a fregek rendesen egymás után, egyszer csak 3 búúúúmhedsát(kicsit engem is meglepett hogy hogy sikerült, Peti meg majd meghalt mögöttem a röhögéstõl), a 4. 25th-st atwe küldi a túlvilágra...Mennék foglalni a zászlót de nem érek oda mert látom kiírva, BANNING Flash! Tp.Peti SPAWNCEMPING 😄
Szóval köszönöm a 25ths adminnak a játékot és kívánok neki eredményekben gazdag alsó tagozatot...

Az emberi hülyeség határtalan
Erre még pár példa:

Egy tajvani pokrócon - "Nem használható tornádó elleni védekezésre!"
Egy amerikai visszapillantó tükörrel egybeépített biciklis siakon - "Ne feledje, a tükörben látható objektumok Ön mögött találhatók!"
Tajvani samponon - "Ismételt használata károsodást okoz!"
Brit ízesített tejesdoboz tetején - "Felbontás után a talpára állítva tárolja!"
Egy új-zélandi rovarirtón - "Ezt a terméket nem tesztelték állatokon!"
Egy amerikai számítógép installálási útmutatóján - "A párásodás elkerülésére a dobozt kibontás elõtt engedje szobahõmérsékletre melegedni!" (Csak éppen az útmutatót a doboz BELSEJÉBEN helyezték el...)
Néhány országban a Coca Cola üvegek alján - "A másik oldalon nyílik!"
Egy Dial márkájú szappanon - "Használata megegyezik a normál szappanokéval."
Egy Marks & Spencer süteményen - "Melegítés után a termék forró!"
Egy kínai karácsonyfa lámpasoron - "Kizárólag beltéri és kültéri használatra!"
Egy japán konyhagépen - "Egyéb használatra nem alkalmas!" (Például külszíni szénbányászatra? )
Egy Sainsbury sósmogyorós csomagon - "Vigyázat, mogyorót tartalmaz!"
Egy American Airlines zacskós mogyorón - "Használati útmutató: Nyissa ki a csomagot, majd egye meg a mogyorót."
Néhány fagyasztott ételen - "Elkészítési javaslat: olvassza ki."
Egy Nytol márkájú altatón - "Figyelem! Használata álmosságot okozhat!"

A bíróság komoly hely. Mégis néha elhangzanak mulatságos párbeszédek is a tárgyalóteremben.... Az itt következõ dialógusok szó szerinti idézetek bírósági jegyzõkönyvekbõl.

- Maga szexuálisan aktív?
- Nem, én csak ott fekszem.

- Mikor van a születésnapja?
- Július tizenöt.
- Melyik évben?
- Minden évben.

- Ez a myasthenia gravis befolyásolja a memóriáját?
- Igen.
- És milyen módon befolyásolja a memóriáját?
- Nem emlékszem.
- Szóval elfelejtette. Mégis, tudna egy példát mondani valamirõl, amit elfelejtett?

- Hány éves a fia, amelyik mag&aacu! te;val lakik?
- Harmincöt vagy harmincnyolc, nem tudom pontosan.
- Hány éve lakik magával?
- Negyvenöt.

- Maga a helyszínen volt, amikor ezt a képet készítették magáról?

- Szóval a teherbe esése napja augusztus 8?
- Igen.
- És maga mit tett ez alatt?

- Szóval van három gyermeke, igaz?
- Igaz.
- Hány fiú?
- Egy sem.
- Hány lány?

- Hogy végzõdött az elsõ házassága?
- Halállal.
- Kinek a halálával?

- Tudna egy személyleírást adni az alanyról?
- Közepes magasságú, szakállas.
- Nõ vagy férfi?

- Tehát azt mondja, hogy a lépcsõ lefelé vezetett! a pincébe?
- Igen.
- Lehetséges hog! y ugyane z a lépcsõ felfelé is vezetett?

- Doktor úr, hány boncolást végzett hullákon?
- Minden boncolást hullákon végzek.

- Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?
- Orális.

- Emlékszik hogy mikor vizsgálta meg a holttestet?
- A boncolás kb. este 8: 30-kor kezdõdött.
- És Kovács úr halott volt ebben az idõpontban?
- Nem, ott ült az asztalon és csodálkozott, hogy miért boncolom.
-Doktor úr, mielõtt elkezdte a boncolást, ellenõrizte az egyén pulzusát?
- Nem.
- Ellenõrizte a vérnyomását?
- Nem.
- Ellenõrizte a légzését?
- Nem.
- Tehát lehetséges, hogy az egyén &ea! cute;letben volt, amikor elkezdte a boncolást?
- Nem.
- Miért olyan biztos ebben, Doktor úr?
- Mert az egyén agya az asztalomon volt egy üvegtartályban.
- Mindennek ellenére, mégis lehetséges az, hogy az egyén életben volt?
- Igen, lehetséges, hogy az egyén életben volt és ügyvédként praktizált valahol

DAO nélkül az AT kaszt nekem játszhatatlan :/

Kovács legény
én meg nemhasználok lámi unlockokat meg csodafegyokat...<#mf2>

www.czekoart.hu

meow barátunk ezt ugy gondolta, hogy aki unlockal tolja az nub😄😄
csak nem fogalmazta meg ilyen szaftosan

Team GIGABYTE

M16A2 vs. G36E
Az M16-nál minden jobb 😛

MP5 vs. DAO(!!!)
Asszem egyértelmû 😊