Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem tudom, jó gyakorlati példa, de megkérdezem becses személyedtõl, megfelelõen értelmeztem-e a mondanivalódat:
"Noob kartárs (tárgy) magyar nyelvre való (okhatározó-féle) okítása tilos (állítmány)" mondat egyenértékû a "Noob kartárs mindeféle okítása tilos" mondattal.
kossi neked+ csak úgy <#mf2>#mf2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Ad 2. Nagyjából 5 perce voltam fent a szerveren. Sajnálatos módon a betöltõ képernyõn, illetve a szerver oldali üzenetben csak annyi van kiírva, hogy zászló védelme claymore-ral tilos. Az én bárdolatlan agyam ezt úgy fogta fel, hogy akkor a zászlótól messzebb már lehetséges a kis sumákok lerakása. Tanulatal mivoltom gondolom nem ment fel tettem súlya alól...
Ad 3. Noob kollégától sokat tudok még tanulni, erre rájöttem. Az a keresetlen, már-már Móriczi magasságokba ívelõ szókincs, amivel tudomásomra adta enyhe felháborodását a claymore iránt, nekem sajnos nincs meg. De igyekszem tanulni, hidd el<#vigyor5>#vigyor5>
Ad 4. Majd elfelejtettem megköszönni neked a nevelõ célzatú tk-t. Fél éjszaka álmatlanul forgolódtam az ágyban, hideglelés váltogatta a hõhullámokat... De valahogy majd kiheverem, remélem nem okoz maradandó lelki sérüléseket csiszolatlan személyiségemben....
tényleg meg lettem tévesztve!!! becsszóra esküszöm!<#miaz>#miaz>
(és az az igazság, hogy VALÓBAN a csapattársan klémórjai között rohangáltam és nem haltam meg<#nemtudom>#nemtudom>)
teis ijjen láma vagyol aki csak telfossa karkandot a kéjjel aszt hátul kuncog a káromkodások hallatán 😉)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-tRs-Landor
szerencsére gyorsan meg is beszéltük, hogy tévedés volt és hogy részemrõl bocs<#miaz>#miaz>
BSZN Fuji-Maki! <#felkialtas>#felkialtas><#kocsog>#kocsog><#puszi>#puszi>
[Bf2 80e hsz téker]
HBD Fuji!<#pias>#pias>
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
és így folytatódik:
<#hehe>#hehe><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
legalábbis a másik 3 magyar szerver nekem mindig piros<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
na ez az a játékstílus amit én nem értek. foglalás közben lelõni a megszületõket: teljesen normális szerintem, de az geciség, amikor a foglalás legcsekélyebb szándéka nélkül öldökölnek, rohangálva a spawnpontok környékén.<#szomoru2>#szomoru2>
bódog 15. szülinapot Fiji-fõabbé 😄DD
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Tényleg, mi továbbjutottunk? <#vigyor>#vigyor>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Javaslom hogy mindegyik squadleader kérdezze meg a kis csapatát és adjon abból egy választ Aus kérdéseire <#heureka>#heureka>
-tRs-Landor
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Azóta én sem járok oda...Inkább megyek a németekhez, ot legalább lehet normális szervereket találni...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Spawncamp...mert megérdemlem! <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A 25th-soknak meg üzenem, hogy én nem spawnkempeltem, de tõlük többen is amíg mi ott voltunk(de persze ha foglalják a 25thsok a zászlót akkor mehet a spawnkemp...)Ha az öcsém spawnkempelt, akkor nem értem miért akkor bannoltátok ki amikor már 15 perce én játszottam...A másik meg az az hogy ne hazudjatok legalább.A múltkor is az a szöveg, hogy egy ts bug miatt került át a HEG szobába 8 25th-s sztem kicsit meredek volt...Vagy legalábbis számomra nehezen hihetõ.De ez télleg nem ide tartozik szóval errõl ennyit...és én is szeretnék majd játszani még azon a szerveren, mert a legtöbb magyarral ott fut össze az ember...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
8k-ba ezt tudtam kihozni. :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...