Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Jáj, lot of izom inszájd. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

mesor
cöcöcö...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

felpillanto
jaj takarogy mán a fosba te senki paraszt! ezt mensd el szépen jogeci és majd linkeld be egyszer meg jelezd a modinak hogy adjon nekem örök bant megmittomén .ne hozd fel hogy a bf talin kellen nagyszáju köcsögnek lennem ne kivánd hogy ott legyünk nem tenne jot az neked.

ZoltanZen
Ezt a statot gondolom a 12. érzékével készítette. Meg a United Kingdom fizetésével.

A noob-ok támogatója az MSX.

jappy
Dr.Sallala jelentkezz.Az msn az nem valami disz.Tessék felépni rá!!<#email>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

schrank
rajtad kívül <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TS Zolly
Melyikötõk használ netscape böngészõt?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

schrank
ha már lúd legyen kövér <#miaz>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

jappy
Remélem ki is folyik egyszer a szemed<#mf1><#mf2><#mf1>

Boxer HUN
...tényleg. Miért is nem vagy aktív? <#fejvakaras>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

vsly
Ha aktív tag lennék,nem szúrná semmi sem a szemedet....<#whatever>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Running
mindenki elkezdi valahogy....<#hehe>

joebacsi
nem magam miatt raktam be, hanem mert van a hszban egy szép többes szám is...amúgy nem vagyok egy haragtartó, te azért szemilis se igazán...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Boxer HUN
Én is szeretlek... <#law>
... ez pedig a ti dolgotok... nem értek én a lovakhoz... <#vigyor>

JAG1
Az a kis "p" ? :-)

Amúgy meg, kurvából lesz a legjobb feleség...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

KáTéCé
Mi? 😉

BEAST
LoL 😄😄D😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

joebacsi
én csatolnék egy kiegészítést a képhez, úgy fél év távlatából, mer valami szúrja a szememet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
b+<#ticking><#gonosz3>

én csak azt nem értem, hogy ENNYIRE pofátlanul hogy lehet ezt csinálni. arra nincs esze, hogy egy elfogadható határon belül maradjon, amirõl nem ennyire egyértelmû, hogy csal. tehát tényleg vagy egy klános, akit ez nem érdekel, vagy egy síkhülye barom ez a testong.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

JCSR ODIN
Direkt nem spawnoltam le és csak néztem a gyereket külsõ nézetbõl. Wallhack az tutti, + valószínûleg egy kis aimbot és becsúszik nála.

Egyébként meg le merem fogadni, hogy vmelyik külföldi nagynevû csicska klános próbálgatja a csítjeit álnéven.

Szar ügy <#whatever>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Ja igen ilyenek vannak de én tankokra meg támadó helikre, repcsikre gondoltam, jó lenne pl. napalmot szórni =)
Nekem ez így felejtõs lesz ha csak gyalogsági harc van.
Boxer HUN
Csak igazolás képpen:

JCSR ODIN
gagyi honlapokból épp eleget ismerek, de azért köszi a linket <#hehe><#vigyor5>

Running
http://huncup.clanwar.hu

koschwarz
mindig is a könnyû gyõzelemre törekedtél<#ejnye1><#hehe><#hehe><#hehe>

JCSR ODIN
Atwe-nak vki meg tudná mondani az msn címét?

írok neki, hátha nem reagál és mégis én jutok tovább 1v1-be <#vigyor5>

JAG1
Én már találkoztam teherautóval, APC, meg jeep szerû izével.
Amúgy tök jó mod lenne, csak némelyik pályán az a mortar, vagy mi a rák agyonbassza az egészet. Viszont van egy pálya, a Tower Hill vagy valami hasonló nevû.
Az kurvajó. Egy bazi nagy domb, amit minden irányból meg lehet közelíteni és azt kell bevenni, védeni. Hát az mindent visz.

Illetve van még egy baszott jó pálya. Hosszú csík szerû és az amcsi bázisról csak helivel lehet eljutni a pálya másik végébe, ahol több elfoglalható pont van. A lényeg, hogy nincs ejtõernyõ, tehát a helivel le kell szállni. Ott 3 kurvajó pilóta kell, aki hozza a népet.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Running
2007.04.10. Running:

Ahol már kialakultak az új párok, azok máris nekiállhatnak leszervezni maguknak a meccseket, ugyanis a 4. felsõág és 5. alsóág párharcok lejátszási határideje április 15.
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.

Felsõ ágas 4. párharcok április 15.-ig:
1.JCSR_Matt vs JCSR_David2006 / JCSR_Matt WIN /7-6
2.GBC_Emu vs JCSR_TP.Peti / JCSR_TP.Peti WIN /9-6
3.GBC_HardcoresHUN vs GBC_Gaboca
4.JCSR_ODIN vs Horda_atwe

Alsó ágas 5. párharcok április 15.-ig:
1. linkinmikey93 vs Horda_Magyar
2. <Dragon>$niper vs Horda_Bari
3. coRDHA AGE-T vs Horda_Gundark
4. frx_mesor vs =HUN=-Kami
5. Horda_Hundani vs GBC_Csabika
6. Dr.Sallala vs ArpiCsotany
7. GBC_Tyborc vs JCSR_Wolfguy
8. Horda_Ace_DP vs =25th=Mbalint

koschwarz
pontosan. korábban ugyanilyen hallhatatlan arc annyira pofátlan volt hogy egy szál késsel rohangált az usa spawnponton karkandon, és úgy gyilkolászta a népet. mindenki lõtte, persze nem halt meg. mondanom se kell nem lehetett kiszavazni.

vagy az un. "nem vagyok csíter" glitch-kihasználók <#ravasz1>. simán elbújik karkand hotelnél az egyik garázsajtónál úgy hogy nem lehet látni és lelõni se (nem mondom melyikbe mer még valaki vérszemet kap) és büntetlenül lelõ mindenkit. beírom, hogy "anyád, tök egyértelmû mit csinálsz" persze neki áll feljebb, hogy neeeeem, én nem. valahogy csak sikerül elfoglalni a hotelt, továbbvonul a front, én maradok, és elhelyezek egy c4-et a zászlónál, egyszercsak elõbújik a faszfej, szépen megvárom míg felsunnyog a zászlóhoz és bumm. kis kielégülés.<#hehe>

Hja, egyre több csíter van. 😞

Régebben is volt egy-két furcsa élményem de semmi játékromboló viszont ma már olyan pofátlanul csinálják hogy az nemigaz...

koschwarz
olyan csalásokat látok nap mint nap, hogy az ember már nem is ideges tõle, a másik meg hogy ha megfeszülök, akkor sem lehet az ilyet kiszavaztatni, legfeljebb ha az admin is észreveszi, kibassza. tegnapelõtt egy mec-es usa-egyenruhában irtott mindenkit úgy hogy nem lehetett megölni. csak a neve volt piros. rálõttem egy m203-as gránátot, ami hatására mindössze annyit csinált, hogy hasalva felrepült a levegõben, majd folytatta...<#fejvakaras><#falbav><#nemtudom>

uHs Gerzson
Azt tedd még hozzá hogy 30 percet vártunk rájuk hogy egyáltalán 8 ember össze tudjanak szedni és még a végén õk rinyáltak, hogy milyen szar a pingjük...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

hát ezekszerint mink vagyunk 😄 de lehecc még teis 😉)

amúgy köszi Erdõs a gratulációt .. sajnos az OLÉ! nem volt a hejjzet magaslatán 😞 80-200 pingel jáccottak szegények mert nem tudtak szervert felmutatni így mind a két kör nálunk volt .. karkand mec oldalon az elsõ 5percben nem is láttam az ellent

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

erdos
gratula <#worship>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Ebben a vietnamos modban nincsennek jármûvek ? Eddig még nem nagyon találkoztam olyan mappal.
mNzJean
Ezzel a testong gyerekkel összefutottunk mi is , õ tuti használ valami okosságot ,mert többen rááltunk és csak õt figyeltük , svd vel úgy lõtt mint mi AK-val , egy körben csinált 50-6 os k/D -t úgy ,hogy végig a legnagyobb zúzdában volt egy svd-vel , hozzátenném ,minden lövése fejes és 1 kill , egy idõ után már nem is játszottunk csak õt néztük ,remélem nemsokára ott világit majd a neve a PB oldalán.<#levele>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
LoL ,asszittem én vagyok az ORTÓ😄
de ako má ti😄

www.czekoart.hu

elsõ ópenkáppos mecsünk az OLE! spanyol csapat ellen:
DAQING OILFIELDS

coRDHA - USMC
140 - 10
coRDHA - CHINA
167 - 0

STRIKE AT KARKAND
coRDHA - MEC
130 - 0
coRDHA - USMC
178 - 0

össz.: 615 - 10 = 605

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
Az semmi.Mi is beleszaladtunk egy srácba aki vagy csíter vagy kurva jó.Testong a neve.Megkell nézni játék közben.Megnézném micsinál mondjuk egy atwe ellen.

mirk

-tRs-Landor

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

rekettyes
tudnám honnan szeded ezeket a gusztustalan képeidet majdnem kiköptem a pogácsát<#vigyor1>

schrank
te sem panaszkodhatpl <#hehe> McGyver style
<#duma>

Nem is tudtam, hogy fested a lábkörmödet<#mf2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

schrank
yes,OK

uHs Gerzson
Harump?

Running
ma 20:00-tól Dcon Tikrit Scud factory mapteszt, akinek van kedve jöjjön:

map:
http://huncup.clanwar.hu/temp/scud_factory01.rar

Szerver: horda, ip: 87.229.14.39:17000 /pass:maki

schrank
ott nem fürggyé le szokott történni lavorba <#miaz>