Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Minden online játékban találkoztam már ezzel a számomra idegesítõ dologgal, a koldulással. Ezek általában olyan kezdõ játékosok, akik nem akarnak megszenvedni az indulás nehézségeivel és magasabb szintû játékosoktól próbálnak kunyerálni pénzt, illetve felszerelési tárgyakat.
A koldulók között vannak normálisak, de vannak olyanok is, akik nem hagynak békén és folyamatosan zaklatnak. Õket is vagy ignoráli kell, vagy ha nagyon idegesítõvé válnak, akkor nyugodtan lehet õket jelenteni.
Szerintem egy RPG-ben pont az a szép, hogy nulláról építed fel a karatered, ezért én nem szoktam tolerálni a koldulást, csak ha valaki nagyon alaposan meg tudja indokolni, hogy miért van égetõen szüksége erre a fajta segítségre. Egyébként mindenki saját maga dönti el, hogy ad-e pénzt, vagy nem.
Akár te is koldulhatsz, ilyenkor viszont próbálj meg nem tolakodó és udvarias lenni. Arra viszont számíts, hogy a nevedet megjegyzik, mint koldust." <#taps>#taps> EZEK ÁLLATOK <#hehe>#hehe>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
A Battlefield 2: Eve of Destruction 2 önmagában is futtatható, vagy fel kell tenni még még valamit, hogy elinduljon?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felsõ ágas 7. párharcok:
1. -
Alsó ágas 8. párharcok május 5.-ig:
1. JCSR_ODIN vs =HUN=-Kami
2. GBC_Csabika vs JCSR_Wolfguy
más: poe2-ben, ranked szerveren sem ad pontot? (dcon-on úgy tûnt, osztja)
(nem vagyok egy stat megszállott, csak kissé megbecsültebb rangra gyûjtök <#vigyor5>#vigyor5>)
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
bf2, bc2: sunyidiszno lfs, gtr2, lockon, cod4, tdu, swat4, arma2: Szuku steam, mw2: CorteZuma
Kitartás <#circling>#circling>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
-tRs-Landor
Ámen <#worship>#worship>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Hagyjuk már ezt a kurva életbe! Köszi hogy elõkerültél és csatlakoztál azokhoz a gyökerekhez akik ezt vágják állandón az NT fejéhez. Ha akkora kurva nagy playerek vagytok akkor miért nem éltetek nagyobb közösségi életett és miért nem csatlakoztatok az NT-hez. Nektek biztos jobban ment volna a világ élvonalához tartozó csapat ellen.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
mondj egy játékot amihez nincs csit ,amugy amit felsoroltál azok nem feltétlenül azok...
www.czekoart.hu
Az igaz,hogy anno a szerverünkön találkoztam egy arcátlan csítet használó egyénnel.Történetesen épp tankozott,és se TOW,se tank,se akna nem ártott neki.Az már csak hab volt a tortán,hogy egy lövéssel kiszedett bárkit...
Szal ilyen volt(igaz én csak 1szer találkoztam hasonlóval),de ez még senkit nem jogosít fel arra,hogy a 7th-t okolja,merthogy az õ szerverükön történt...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
<#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
7th csiterszerver volt ? <#taps>#taps>
Én ezért hanyagolom ezt a játékot!
Rég láttalak DC-zni 😊!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
NAhh Kedves Joebácsi : Ha már ennyire k*rva nagy pofád van akkor a kérdéseim : - Hogy lehetett az hogy a fal mögül lövöldöztetek ? Aztán mikor átdobott a szerver a másik oldalra egyszercsak azt vettem észre hogy valami házban szaladgálunk a Strike Of Karkandon ahova a mai napig nem tudtam bejutni sehogy sem pedig már átkutattam az egészet .
- 7 Rpg-vel sem füstölt a Striker de még csak fel sem robbant pedig ketten lõttük , és mikor Maschingunner voltam akkor egy fél tár után sem döglött meg az ellen mikor ott voltam felette és csak úgy porzott mikor lõttem , a célkereszt folyamatosan villogott hogy eltaláltam stb-stb és nem halt meg erre õ fogta és lelõtt mikor észrevett . SZerintem ekkora bug nem lehetett a játékban .
Lehet hogy ultragyökér vagyok de szerintem ez nem lámaságra vall . A Svédek és a Portugálok ellen kellett volna ekkora nagy mellénnyel lenni .
Most pá mindenkinek további jó BF2-zést .
-tRs-Landor

18 éves koromban szinte lefutottam. Most +30ékilóval és 15 évvel már egy bukfenc is halálos lenne!😄
Tereprendezés Schrank! Favágás,betonozás, stb!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha ennyire sok a felesleges energiád, szólj, adok én neked hasonló kaliberû munkát!😊