Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Jaj és akkor te most mi vagy? ez?
<#kocsog>#kocsog>
Ha anno nem játszottál anno a 7th serveren, akkor miért szólod le.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Egyébként meg nem szoktam helivel gyalogosokra lõni.<#nezze>#nezze>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy a családdal voltam(3 férfi, 1 nõ), de senkinek sem tetszett... Pedig még az ízlésvilágunk is eléggé eltérõ, de ez valahogy senkiébe sem fért bele. Ettõl persze neked még tetszhet, nincs is ezzel semmi baj, csak szerintem a következtetésed hibás.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kérdésem. A JCSR mindig ilyen nyugott egy waron, még akkor is ha minden veszve látszik, vagy megvoltatok illetõdve, hogy a nagy Zolly felment hozzátok gémelni. :DDD
meg 60 fölött is bõven kokszolt még mindenki a görögöknél, ahogy elnéztem :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
bár akikkel eddig jáccottunk az kilépett a kupából remélem ti nm fogjátok ezt tenni <#hehe>#hehe>
jójó csak nagy a pofám...<#eplus2>#eplus2>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Pedig én már csak szeretem a kaszálós filmeket, de ez a valahogy nagyon nem jött be.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
638-0-ra hoztuk és igy ki is jutottunk a csoportból
Team GIGABYTE
OC-ban nem akarták elfogadni az idõpontot álladóan olyan idõpontba rakták, hogy nekünk ne legyen jó. (péntek, vasárnap 19h-t erõltették :) De aztán a cb admin megoldotta a problémát. Meccsen nem volt velük gond egyébként. GROFfal kell vigyázni nagyon mert a serverükre átlagban 180-as pingunk volt és nem akarták semleges(HEG) serveren játszani a meccset.
Csütörtökre készüljetek, mert úgy néz ki csoport döntõ fog következni!<#vigyor2>#vigyor2>
Úgy látom még cikkezni is fognak a meccsünkrõl cb-n! :)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-tRs-Landor