Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(érdeklõdõkek:lámi csapat ellen wake-eztünk...én hülye lespawnoltam sniperrel,befeküdtem az út közepére egy bokorba,az ellen csak jött...egymás után hármat késeltem le<#hehe>#hehe>)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
mellesleg jegyzem meg, hogy még átülni sem tudtam a heliben... nem akartál kipusztulni belõle annak ellenére, hogy már rég a hibaüzit olvastad fel nekem... <#vigyor>#vigyor>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Azon csodalkztam hogy lehet ilyen "vicces" hibauzenetet kiirni
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Ha valós, akkor elsõnek lefuttathatnál egy memtestet ( www.memtest.org ). Illetve elég swapfile van beállítva az XP-nek (és fix méret, vagy változó)?
Hide and fear, Cobra Commander is here !

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Pl. én is azzal nyomom, bár néha rámjön a Dconoz6nék <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
AZ AL ALAMEIN FUN TÉRKÉP MÓDOSULT 0.2-ES VERZIÓRA, TÖLTSÉTEK LE ÚJRA:
http://huncup.clanwar.hu/el_alamein_fun1.rar
RACE AT KARKAND 0.1, LETÖLTHETÕ INNEN:
http://huncup.clanwar.hu/karkand_racing_01.rar
Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.
Tervezett versenyek:
- Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a fõbázisra.
- Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelõbb szerzi meg a zászlót az nyer.)
- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
- Két csapattal zászlórablás tankkal.
- Két csapattal zászlórablás helikopterral.
- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.
Felsõ ágas 7. párharcok:
1. -
Alsó ágas 9. párharcok május 9.-ig:
1. JCSR_ODIN vs HEG_atwe
2. GBC_Csabika vs HEG_Matt
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Természetes érdemes belevágni, mert mindig vannak új játékosok és az itteni kemperek is elég lámák. :D
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Magyar Infantry Kupát szervezünk, várjuk minden új és régi klán jelentkezését! A verseny helyezettjei elõreláthatólag díjakban részesülnek (szponzorálás ténye még kérdéses).
Szabályok:
- Tiszta klánok jöhetnek csak, vegyes páros nem
- A klánok névsorát a kupa kezdete elõtt le adni kötelezõ (A kupa elindulta után maximum ifjoncok esetén bõvthetõ a névsor)
- Olyan ember aki a kupában más klánhoz lett bejelentve, de távozott a másik csapatban a kupán már nem játszhat.
- A csapatokban Maximum 1 Idegen játszhat meccsenként (Õ cserélhetõ)
- A meccsre bírót kérni lehet (4 állandó bíró lesz, lefizetés = KIZÁRÁS)
- A meccsekvégeredményét az adott héten lekell adni, print screen az eredményrõl szintén (4 fõ).
- Amint a meccs a kiírt idõpont után 30 percel nem kezdõdik el valamelyik fél hibájából, úgy az adott meccset bukja a csapat.
- A meccs kezdete elõtt 1 órával a meccs idõpontja megváltoztatható, de a másik csapatot és a szervezõket is értesíteni kell, valamint megindokolni a meccs elmaradását.
Meccs szabályok:
Ticket: 200 , FF : on , Timelimit: 20 perc
Mivel INF: no commander, global unlock alapból nincs, de ha a két klán megegyezik benne, akkor lehet.
Nevezési Határidõ: Május 18.
A csapatok össze sorsolása Május 19. és 20. történik meg.
A kezdés pedig utána Május 21. (innetõl heti 1 meccs a kötelezõ, hogy le tudjon hamar zajlani a kupa.
Jelentkezés és további info: battlefield.drklan.hu
www.battlefield.hu
Dual a kiraly
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Itt osztod az észt mikor a csapatnak meccse van!?<#ejnye1>#ejnye1>
S még TS-re se dugod be az arcod?<#mf2>#mf2>
42
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
faszt kell fosni tõle tök laza az egész tudni kell nem tanulni;)
www.czekoart.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?