Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
tenk lyú...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Boxer HUN
Asszem erre gondoltál...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

HTS s3rg1nh00
Boxi a tegnapi képem megvan?<#hehe>
(érdeklõdõkek:lámi csapat ellen wake-eztünk...én hülye lespawnoltam sniperrel,befeküdtem az út közepére egy bokorba,az ellen csak jött...egymás után hármat késeltem le<#hehe>)

Boxer HUN
...mondtam én neked, hogy nem lesz jó... mondtam én... <#hehe>

mellesleg jegyzem meg, hogy még átülni sem tudtam a heliben... nem akartál kipusztulni belõle annak ellenére, hogy már rég a hibaüzit olvastad fel nekem... <#vigyor>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

SigS
Ez teljesen valos, nalam torten par napja. Most atallitottam a lapozofajlt hogy a win kezelje, hatha jobb lesz...
Azon csodalkztam hogy lehet ilyen "vicces" hibauzenetet kiirni

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Cobra.
Ez valós hibaüzenet, vagy shoppolt?
Ha valós, akkor elsõnek lefuttathatnál egy memtestet ( www.memtest.org ). Illetve elég swapfile van beállítva az XP-nek (és fix méret, vagy változó)?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SigS
Anyak napjara szeretettel...mi a szar lehet ez?? <#nemtudom>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Yan
esetleg még a PoE

&#165; xfire: kistekila

Sztm sokan játszanak az alappal.
Pl. én is azzal nyomom, bár néha rámjön a Dconoz6nék <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Running
Hétfõn MÁJUS 7-én funolás a Horda szerveren 20:15-kor. Autókázás, tankozás, helizés tömegesen. Mindenki jöhet aki rendelkezik DCONNAL és a TÉRKÉPPEL. Szerver jelszót nálam lehet kérni. HUNTS-re mindenkit várunk.

AZ AL ALAMEIN FUN TÉRKÉP MÓDOSULT 0.2-ES VERZIÓRA, TÖLTSÉTEK LE ÚJRA:
http://huncup.clanwar.hu/el_alamein_fun1.rar

RACE AT KARKAND 0.1, LETÖLTHETÕ INNEN:
http://huncup.clanwar.hu/karkand_racing_01.rar

Telepítése: program files/bf2/mods/DCON/levels könyvtárában kell elhelyezni hogy a térkép neve alatt máris az info könyvtár és a két zip fájl legyen.

Tervezett versenyek:
- Homokfutóval meghatározott zászlóérintés, majd visszatérés a fõbázisra.
- Homokfutóval zászlószerzés. (Aki legelõbb szerzi meg a zászlót az nyer.)

- Két csapattal zászlórablás homokfutóval.
- Két csapattal zászlórablás tankkal.
- Két csapattal zászlórablás helikopterral.

Running
2007.05.05. Running:

- Akinek a párja nem jelenik meg, akkor a jelenlévõ fél viszi a meccset 1-0-val. Ha egyik pár sem jelenik meg, vagy le se szervezték meccsüket, akkor sorsolás útján beírom az egyik játékost.
Részletek az 1v1 Nagytáblázatban az 1v1 Bajnokság menüpont alatt.

Felsõ ágas 7. párharcok:
1. -

Alsó ágas 9. párharcok május 9.-ig:
1. JCSR_ODIN vs HEG_atwe
2. GBC_Csabika vs HEG_Matt

Hi. Vettem egy bf2-t 4000Ft-ért. Most töltöm a patchet. Végre itthon is tudok játszani majd vele. Amúgy játszotok még az alapjátékkal, vagy csak moddal?
Vannak erõsebb meg gyengébb szerverek, ha túl gyakran és gyorsan halsz akkor keress egy gyengébb szervert amíg bele nem jössz a játékba <#wink>

HTS s3rg1nh00
azt hittem te 0-99 vagy,de úgy néz ki tévedtem<#wilting>

schrank
vigyázzá meee ha nagyon akarom még beleférhetsz a korhatárba <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Kovács legény
kárikittyom

www.czekoart.hu

0Fritz0
alap :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
a fiatalabb fiuk a gyengei <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

atomboy
Hat te hulye vagy. :D

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

gbc csabika
Ijesztõen barátságos vagy, csak nem ettél vmi rosszat?

gbc csabika
Hát nem tom, sztem elég sokan mennek mást játszani lassacskán, quake wars meg fuel of war meg ilyesmik.

schrank
ha nem vagy az a fajta cod-os láma aki gránáttal akar kinyírni egy páncélost és snájperrel egy helikoptert akkor ugyan annyi sanszod van mint bárkinek hiába vagy nagy más fps-ekben itt bármikor bebaszhat egy bomba vagy rakéta azt annyi úgy hogy nincs akkora különbség a régi játékosok javára mint más jármût nélkülözõ fps-ekben <#papakacsint>

0Fritz0
Nem fognak lehervasztani, ha elõbb találod meg a "suicide"-gombot, mint õk téged. :)
Természetes érdemes belevágni, mert mindig vannak új játékosok és az itteni kemperek is elég lámák. :D

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kovács legény
ez csak tõled függ ,de érdemes én azt mondom

www.czekoart.hu

Sziasztok.Egy prózai kérdés:érdemes még újoncként belevágni ebbe a játékba?Ahogy olvasom itt,azon emberek nagy része,akik nyomják,már rutinos,öreg róka.Szval ha ujoncként felmegyek egy szerverre,lehet hamar lehervasztják a lelkesedésem.....

Kovács legény
ááá:D

www.czekoart.hu

schrank
elképzelem úgy játszana egy ilyennel két férfi mint ha csocsóznának <#hehe>

schrank
eljönnek még azok az idõk amikor ilyen "házikedvenceket" fognak tenyészteni a genetikusok <#vigyor5>

0Fritz0

coRDHA Krieger
Ennyire nem lehet sima, csak ha még erõsn büntethetõ...mármint a megrontó pl: Joe<#eplus2>

schrank
nem ondd hogy elcsrélnél egy kopasz barackot két mandarinra <#hehe>

atomboy
Es a felso fele hol van?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

joebacsi
hmm, igazán nem bántásként, de nagy okosság ám opencup közben magyar kupát szervezni :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
<#ejnye1><#kuss>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
extrasima<#finom>

schrank
nnna most megyek azt jól megmondalak <#papakacsint><#eljen>

Hali Mindenki!
Magyar Infantry Kupát szervezünk, várjuk minden új és régi klán jelentkezését! A verseny helyezettjei elõreláthatólag díjakban részesülnek (szponzorálás ténye még kérdéses).

Szabályok:
- Tiszta klánok jöhetnek csak, vegyes páros nem
- A klánok névsorát a kupa kezdete elõtt le adni kötelezõ (A kupa elindulta után maximum ifjoncok esetén bõvthetõ a névsor)
- Olyan ember aki a kupában más klánhoz lett bejelentve, de távozott a másik csapatban a kupán már nem játszhat.
- A csapatokban Maximum 1 Idegen játszhat meccsenként (Õ cserélhetõ)
- A meccsre bírót kérni lehet (4 állandó bíró lesz, lefizetés = KIZÁRÁS)
- A meccsekvégeredményét az adott héten lekell adni, print screen az eredményrõl szintén (4 fõ).
- Amint a meccs a kiírt idõpont után 30 percel nem kezdõdik el valamelyik fél hibájából, úgy az adott meccset bukja a csapat.
- A meccs kezdete elõtt 1 órával a meccs idõpontja megváltoztatható, de a másik csapatot és a szervezõket is értesíteni kell, valamint megindokolni a meccs elmaradását.

Meccs szabályok:
Ticket: 200 , FF : on , Timelimit: 20 perc
Mivel INF: no commander, global unlock alapból nincs, de ha a két klán megegyezik benne, akkor lehet.

Nevezési Határidõ: Május 18.
A csapatok össze sorsolása Május 19. és 20. történik meg.
A kezdés pedig utána Május 21. (innetõl heti 1 meccs a kötelezõ, hogy le tudjon hamar zajlani a kupa.
Jelentkezés és további info: battlefield.drklan.hu

www.battlefield.hu

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

coRDHA Krieger
Na, vége a ballagásoknak, akkor jön az érettségi pupákok<#hehe>

Igazi Rambo <#violent>
Dual a kiraly

koschwarz

Szathy
<#buck><#vigyor2>

hülék vagytok <#hehe><#taps><#taps>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Szép is lenne az, csak 2 emelt szintem van, azok meg szépen odab*sznak...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

MIvanIsten
Háde JoeyBácsi!
Itt osztod az észt mikor a csapatnak meccse van!?<#ejnye1>
S még TS-re se dugod be az arcod?<#mf2>

42

uHs Gerzson
kész xDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

0Fritz0

Kovács legény
amugy mijafax volt az elmult 130hszben
összefoglalot pls:D

www.czekoart.hu

Kovács legény
mazsola<#mf1>
faszt kell fosni tõle tök laza az egész tudni kell nem tanulni;)

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Ez mehetet volna alá mint zene :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?