Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
á hagyd rá, abszolút dilettáns a csávó <#vigyor1>

SinClaiR
40-50 ért milyen joyt lehet kapni? Én vettem egyet 3 millió 513 ezerért, na az jó, az alatt nincs joystick, csak ilyen marokbot.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

schrank
huuuuh megvan a felirat <#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
tud valaki ehhez a the 9th company-hoz a 2 cd-hez magyar feliratot vagy vegyem elõ az orosz tankkönyveimet <#help>

schrank
de egy extra sikosítottal "csodákra" képes <#hehe>

schrank
hékás én is csak bf-ezek amióta van pc-m <#ejnye1><#vigyor3>

bakvarnyu
én 2800-FTért vettem Tescós kínait és elég szuper csak nem lehet rendesen körbetekerni mert a sarkoknál ugrik egyet<#vigyor1>

bakvarnyu
méghogy presztizskérdés b+.öcsém ennyire nem kéne belebuzulni egy játékba.

schrank
jóvammá szerényke <#puszis><#hehe>

Herold
Helit csak egérrel!

Herold
Szerintem még mindig Omanon tolja. <#hehe>

HTS s3rg1nh00
tegnap összeakadtam egy olyannal,aki kábé 800 pontja ellenére megpróbált egy F15öst vezetni...sajna beszálltam 2.nak...hát a gyerek alapjáraton elindult visszafelé a repcsivel,ráadásul sikerült a repcsi "életének" felét leamortizálni a hangár oldalával...és még fel sem szállt!(nem is tudott,kifutópálya végén elfelejtette felhúzni,és nekimentünk valami kis kiszögellésnek(Daquing,64-es map,USMC oldal)többet nem is jött repcsizni...az 1 dolog h.én sem tudok érvényesülni már egy közepesen erõs repcsis ellen sem(pláne ha PGZvel megtámogatják,akkor ember legyen a talpán aki fent marad...),de azért ha nagyon muszály,meg tudom keseríteni egy joyos életét is(billel-egérrel:D)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Fujiryu
Utálom az olyan heliseket, akik azért lámáznak le mert nem tudnak tvrakétázni de közelharcban lekennek...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Na mert akkora tapasztalatod van repülõzés meg joystickvásárlás terén...

Sztem megéri venni joystickot.Akiket én ismerek azoknak Saitek Cyborg Evo-juk van és én is azt használom.Az eddigi joystickjaim közül ez volt a legjobb(a logitech a trust és a többi kb 2 hónapot bír ki)

Helizésnél meg sztem az egér a nyerõ.Joystickal is lehet nyomni, de ha egyedül helizel akkor a joystick szóba se jön...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Tudod, igazi heli szervereken tiltott a gunner használata :) = vagyis pilota vezet, lö, és ki is kerül :)de ez bf dc :)

http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

schrank
az attól függ mire használod <#vigyor5>

atomboy
En ennek a tizedeert vettem egy jot, es nincs semmi gond. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sorry, itt valami félreértés lesz. Nekem az a bajom, hogy aki beszáll hozzám gunnernek az béna. Az, hogy elviszik elõlem a helit, vagy hogy a balfasz gunner másnál mit szerencsétlenkedik, az nem érdekel, de én presztizskérdést csinálok belõle, hogy ne szedjenek le a heliben ülve, úgyhogy, aki beül hozzám gunnernek az ne bénáskodjon.
A heligunner. Õ az a személy, akitõl adott esetben még lépni sem lehet.

Te nem így gondolod?
schrank
joy-ból csak a nagyon jót érdemes venni 40-50k-ért a többi szart sem ér

Ja várjál, ha pályát kérdezel, akkor: Gulf Of Oman meg Mashtuur.
jappy
miazhogy a legfontosabb katona???<#wilting><#nemtudom>

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

ToCsEk
Hozzáértõket és tapasztaltakat kérdezek...
Megéri venni joy-t helivezetéshez és repicszéshez?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Változó, de viszonlyag sokat vagyok a TV2 (azt hiszem 23)- Gulf Of Oman szerveren, de csak hétvégén nyomom.<#violent>
Én úgy gondolom, hogy pilóta feladata célra tartani a gunnerjét és kikerülni az ellenséges tüzet. A gunner feladta meg az, hogy gondolkodás nélkül szétlõjön mindent. A pilótának amúgy sincs hatékony fegyvere a gyilkolásra, ha neki kell lõnie az már régen rossz.

Én speciel szeretek szétlövetni mindent a gunneremmel, ha látom rajta, hogy tudja, mit csinál. Én egyetlen kill nélkül is simán végigjátszanék köröket is akár, ha a gunnerem olyan lenne, amilyennek én azt elvárnám.

Az elõbb említett esetben is 49 killje volt a gunnernek, nekem meg 7, de én ezt is sokalltam.
schrank
melyik a kedvenc pályáid <#ticking>

BEAST
"Tanuljon meg singleplyayerben lõni, vagy nézzen helis oktatófilmeket(van belõlük bõven), de ne egy fullos szerveren akarja már teljesen hozzánemértõként felvállalni a játékban lévõ legfontosabb katona szerepét."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"az hogy neked faj ha publicon elviszik eloled, az mar a te bajod"

Áruld már el, ilyet mikor mondtam?!
Nem, szó sem volt erõs ellenségrõl, még semmi bajunk nem volt, csak neki nem tetszett, hogy felmentem jó magasra és látszólag értelmetlenül bolyongtam odafent - miközben persze az ellenség helijét kerestem.
BEAST
Singleben vagy "oktatofilmeken" mit tanuljon... a public serverek pont arra valok hogy az ember ott sajatitsa el a jatek reszleteit, majd termeszetesen ha elegge tehetseges felveszik egy klanba akikkel elmegy warokra, es ott ha nem jo pilota, nem viszi el a helikoptert ... az hogy neked faj ha publicon elviszik eloled, az mar a te bajod :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

schrank
túl sokat nyomtad a demóval azt el vagy száva magattó <#mf2>

Nekem nem az a problémám, hogy beszáll, hiszen neki is ugyanannyi joga van a helihez, mint nekem vagy bárki másnak. Nekem az a problémán, hogy béna. Tanuljon meg singleplyayerben lõni, vagy nézzen helis oktatófilmeket(van belõlük bõven), de ne egy fullos szerveren akarja már teljesen hozzánemértõként felvállalni a játékban lévõ legfontosabb katona szerepét.

schrank
az száll be abba amelyikbe amikor akar majd ha a következõ bf-ben lesz valami rang rendszer amiszerint egy lvl 20-as pilótának van elsõbbsége elvinni a kávédarálót akkor nem lesznek ilyen problémák úgy hogy nyilvánossan kijelentem keresztezzék a bf-et a wow-wal <#taps>

koschwarz
vannak pilóták akik, balfasz módon elszáguldanak minden célpont felett, és azt várják, hogy a gunner mindenkit kiszedjen egyszerre tv-vel meg gépágyúval, plusz arra nem képes, hogy legalább a saját védelmérõl gondoskodjon (mittomén az AA gunokat hagyja már kilövetni a gunnerral)

vannak gunnerek, akik balfasz módon mindenkit eltalálnak, aki nem ellenség, amikor meg ellenséget lát, ráragad az ujja a gombra és felhevíti a fegyvert. általában nem a légvédelmet szedi ki elõször, hanem a amgányosan szaladó snipert.

ez van<#nemtudom>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

atomboy
Az se mindegy, hogy kivel. Vannak pilotak, akik inkabb ok lonek, nem biznak a gunnerekben. Eleg keves pilotat ismerek, akivel egyutt tudok dolgozni.

ToCsEk
Hm... találtam egy "érdekes" szervert...
1kép
2kép

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

havercsotány
nekem tériszonyom van azért nem vagyok alkalmas helisnek

Herold
Senki nem születik tökéletes lövészként. Valahol gyakorolni is kell.

Lehet, hogy nem a gunnerben volt a hiba, hanem az ellenfél csapatában egy igazi pilótával találkoztatok.
Az elõzõ körben nyilván kezdõk ellen nyomtátok, azért nem tudtak titeket lelõni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Egy kérdés: Miért van ennyi balfasz gunner?

Tegnap sikerült ugyan egy értelmesebbet is kifognom(majdnem 50 killt szedett össze anélkül, hogy egyszer is megfingtunk volna), de hamar rá kellett döbbenem, hogy ezekbõl van kevesebb, sokkal kevesebb. Következõ körben "tanult kollégával" ugyanúgy repültem, mint az elõzõvel, erre az fél perc után beírja már nekem, hogy "noob".<#wilting><#zavart2>

Ha én nem tudnék úszni, tudnám magamról, hogy nem tudok, ezért nem is mennék a mély vízbe. Akkor ezek a szerencsétlen gunnerek mi a túrónak szállnak be a helibe, ha fingjuk nincs az egészrõl?<#szomoru2>
atomboy
DCon.

Herold
Ez milyen mod, amiben Karkandon heli is van?

Fujiryu
Mondom hogy warezról szedd le és úgy installáld fel...

havercsotány
sztem nem .

szal akkor ti sem tudtok választ adni? :)

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

schrank
én télen is sokat iszok nem a meleg miatt kell sokat inni hanem a sok kajára sokat kell inni <#papakacsint>

jah jó ki sorozat és van benne valami! van mikor letekerem a 30 km egy namp, de van mikor 5 után kidölök. ez csak a gyógyszertõl függ, hogy hogyan idõzíted õket.

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Fujiryu
Azért csak okosan a gyógyszerekkel, mert kicsinálják azok is a vesét, meg a májat.

Egyébként rólad most ez jutott eszembe:

havercsotány
figyu ha az ea downloade azt irja ki hogy levan töltve akkor levan és ha az alapjáték jönbe akkor az is jo mert az euronak és az armorednek nincs külön dizájnos kezelöfelülete csak a pályák jönnek be(azt hiszem nekem is megvannak de nem játszok velük soha)

mire vagy kiváncsi?