Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Sztem megéri venni joystickot.Akiket én ismerek azoknak Saitek Cyborg Evo-juk van és én is azt használom.Az eddigi joystickjaim közül ez volt a legjobb(a logitech a trust és a többi kb 2 hónapot bír ki)
Helizésnél meg sztem az egér a nyerõ.Joystickal is lehet nyomni, de ha egyedül helizel akkor a joystick szóba se jön...
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
http://zebra.nhely.hu/ Zebra Privát Szeméttelepe http://www.hulyesuttyok.nhely.hu/ Hülye Suttyók Szeméttelepe

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Te nem így gondolod?
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Megéri venni joy-t helivezetéshez és repicszéshez?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Én speciel szeretek szétlövetni mindent a gunneremmel, ha látom rajta, hogy tudja, mit csinál. Én egyetlen kill nélkül is simán végigjátszanék köröket is akár, ha a gunnerem olyan lenne, amilyennek én azt elvárnám.
Az elõbb említett esetben is 49 killje volt a gunnernek, nekem meg 7, de én ezt is sokalltam.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Áruld már el, ilyet mikor mondtam?!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vannak gunnerek, akik balfasz módon mindenkit eltalálnak, aki nem ellenség, amikor meg ellenséget lát, ráragad az ujja a gombra és felhevíti a fegyvert. általában nem a légvédelmet szedi ki elõször, hanem a amgányosan szaladó snipert.
ez van<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Az elõzõ körben nyilván kezdõk ellen nyomtátok, azért nem tudtak titeket lelõni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Tegnap sikerült ugyan egy értelmesebbet is kifognom(majdnem 50 killt szedett össze anélkül, hogy egyszer is megfingtunk volna), de hamar rá kellett döbbenem, hogy ezekbõl van kevesebb, sokkal kevesebb. Következõ körben "tanult kollégával" ugyanúgy repültem, mint az elõzõvel, erre az fél perc után beírja már nekem, hogy "noob".<#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Ha én nem tudnék úszni, tudnám magamról, hogy nem tudok, ezért nem is mennék a mély vízbe. Akkor ezek a szerencsétlen gunnerek mi a túrónak szállnak be a helibe, ha fingjuk nincs az egészrõl?<#szomoru2>#szomoru2>
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Egyébként rólad most ez jutott eszembe: