Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ad1) Nagyon sokan írtak érdekes dolgokról (lásd pl:Fuji 117616-os hsz-át RuFiO-ról, aki -gondolom- elég kompetens a témában)
ad2) "Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
ad3) Azok akik, arról számolnak be, hogy mûködik, azok miért hazudnának?
És légy szíves ne köss már csak azért bele az irományomba, mert most ez a divat. Te leírtad a véleményedet a témáról, amit tiszteletben tartok. Engedelmeddel én is leírtam az enyémet. Tény hogy infantryban sokkal kompetensebb vagy nálam, így valószínûleg Te közelebb állsz az igazsághoz, ennek ellenére nekem változatlanul az a véleményem, amit írtam. Mindamellett akkor érdekelne, hogy mivel cáfolnál rá a fenti 3 érvre.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"Szóval ettõl még nem lesz valaki jobb játékos, mert célozni ugyan úgy kell, csak ott látod az ellenfelet ahol valójában van... "
Ezzel viszont abszolút nem értek egyet. Már hogy ne lenne jobb játékos ettõl? Lõhetek én akármilyen jól, ha nem oda lövök, ahol a célpont valójában van. Szvsz nagyon nem mindegy, hogy oda lõsz ahol látod az ellenséget és ahol nincs, vagy oda lõsz ahol látod és ahol valójában van.
Én is csak azt nem értem, mint itt még páran, hogy ez miért nincs benne alapból a játékban, vagy miért nem titkosították, hogy senki se tudja megbuherálni(legalább is ne ilyen könnyen), vagy miért nem teszik bele ezt egy patch-be.<#nemtudom>#nemtudom>
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.czekoart.hu
Tudtok olyan pályát mondani, ahol repülõvel si lehet menni?(Sp)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Elastic An-usZ Boys
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
szerintem interpolationtime-ot 30-50, de nagyobb pingû szervernél nagyobbra. az extrapolationtime-ról meg inkább ne beszéljünk.
Szerintem addig nincs ezzel gond, amíg mindenki csak azt állítja, hogy ne csak porozzon a golyója, hanem találjon is. Akkor van gond, ha azt állítgatják, hogy magukat kevésbé találja a golyó, mint ahogy õk találnak. Erre már réges régen ki kellett volna találni a szabályokat és meg kellett volna írni a megfelelõ ellenörzõ programokat, de valamiért ezt nem tudták, vagy akarták(mindenki döntse el maga) megtenni az ebben illetékes ladder és kupa szervezõk.
Egyébként meg eleve szar a játék. A késõ hitboxon, szar netkódon, netérzékenység éssatöbbi miatt ne várjatok csodát. Elöbb azokat kéne kijavítani...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Miakód? Miakód? :-)
Annyira nem kell Running titkos fegyója... :-)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lehet hogy kipróbálom, de nem hiszem, hogy ettõl még egyes varázslatos fejlövéseket ki tudnék küszöbölni, pláne a reflexbeli különbségeket nem tudom kiegyenlíteni, hiszen egyes játékosokkal szemben sokszor arra sincs idõm, hogy a balgombon lévõ ujjam megránduljon, már kifordult belekkel várom a medicet (egyébként szó szerint, egyeseknek nagyon durva reakcióidejük van)<#hehe>#hehe>
szóval én azt mondom, hogy nem kell ebbõl nagy ügyet csinálni.<#whatever>#whatever>