Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De hogy azt megéljem, hogy a téma egy cseten elhangzott kissé elkanászodott szinjáték, amely a házastársi mobilhasználat mikéntjének nemtetszésébõl adódó vita eljátszásának szerény komédiájára utal ...
(Amelyet pont itt, a hírhedten a legtoleránsabb, legempatikusabb és legkevesebbet látogatott topikban kellett fókuszpontba helyezni ...)
Fasza ...
Esszeretem 😊
De mostmá nekem is mongyátok el hogy ki kivel van ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Akkor röviden, nem vagyok férje Bogyókának csak egy nagyon régi és jó barátja. Tegnap nagyon jól jött ki a chat-en az a bizonyos beszélgetés, amin most sokan csámcsognak. Kérek mindenkit, hogy ne piszkálja senki Bogyszit ez miatt.
Köszönettel: Pritt
On
... és Bogyóka! Miért vagy te Bogyóka??? <#hehe>#hehe>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Én nem utasítottak, hanem "kértelek" és magamba szálltam fõnök értettem😊)
Mennyél jáccani inkább😄
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Together we'll fly someday...
Bocsánat, de PRITT-tel hülyültünk és nem a férjem, férjem nem volt itthon, és összevesztünk csúnyán.
Szóval nem a férjemmel cseteltem!!
Tweak dologhoz ... én is azokkal értek egyet akik nem tartják csítnek ... mivel elég sok helyen publikálva volt, ezért nem jogosulatlan elõny, bárki használhatja ... másrészt a BF2 szarságait mindenki ismeri ... még a singleplayer botok számát is "tweak"-el lehet csak növelni ... mit vártok egy ilyen szartól ...
Mondgyuk én anno megszoktam ... aki nem csak BF-ekkel játszik annak nem ismeretlenek ezek a konfig tweakek ... CS, Kvék satöbbi játékosok tudhassák ... leginkább a DOOM-ra jellemzõ, ahhoz külön tweak proggik jelentek meg hogy elõhozzák a rejtett lehetõségeket ...
Lehet hogy nem ilyen változtatásokat engednek, de jól jöhetnek ... anno W:ET alatt pl: speckó konfigok mentek a a neten, mindegyik másra volt jó ... egyik sem volt csít ... ET oldalakról lehetett õket leszedni ...
Most ET:QW is ilyen ... van az opsönsz ... ott olyan dolgokat lehet állitgatni amivel az egységsugarú júzer nem qrja el a játékot ... De konfigból szarrá lehet tweakelni a játékot, jelentõs FPS növekedést vagy csökkenést lehet elérni + egyebek ...
Szóval a tweak nem csit ... fõleg ha figyelembe vesszük a BF2 saját beépitett csitjeit ... ugye nem felejtjük el a kikapcsolható és szerverszinten nem szabályozható füvet ... meg az épületeken átlátszó árnyékokat ... meg a 800x600-nál fél képernyõt betöltõ enemyken ...
Ja, és hogy QW milyen lesz? FASZA! 😊
Szal ... végigfutottam párszáz hsz-t ... mindenkit visszafúj a szél? Szemelvények 😊
- Szia Borg 😊 (Csak emiatt a sor miatt nem irtam azt hogy minden szart ...)
- Doki ... ügyes vagy ... tisztelünk ... van flexed? Tudod is használni? Mert ha igen akkor felejtsed már el egy kicsit ... elég lesz csak az egyik kezed is ...
- Lackóka 😊
És végén de nem utolsósoroban kedves GameOver barátunk, aki olyan khmmm ... "kis butus" mint ide Makó Jeruzsálemtõl ...
Gondolkodhatnál néha egy keveset ... ilyen baromságot ... sajnos meetingre kellett mennem, és elfelejtettem a pontos idézetet, de miért lenne valaki jobb játékos attól hogy optimalizálja általa használt játékot??? Azért mert oda lõ ahova kell??? Nem te célzol jobban tõlle, hanem a játék finomabban érzékeli a találatokat ...
Valahol volt egy autós hasonlatod ... erre kontráznék: Ha beleraksz egy csiptuningot a kocsidba, felturbózod a motorját akkor te leszel a jobb sofõr vagy a kocsi lesz a jobb??? Mánki ...