Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00

izé,szóval...Borg:

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
áhh csak kajálgatok gyorsan, tsre nem merek felmenni, mert akkor ottragadok hajnalig, szóval csak beröfögök ide pár dolgot gyorsan, amitõl még én is lefáradok annyira, hogy fellövöm magamnak a pizsit, és elteszem magam holnapra 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ez nagyon jo kép

joebacsi
ijj tényleg, pedig nemvolt szándékos <#falbav>
ezért neki 3 másodperces a gyásszünet 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Havercsotányt kihagytad.
0Fritz0
Elemedben vagy Dzsó. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
jaizé jó, hogy itt vagy, zolly épp most kérte tõlem priviben, hogy adjam át neked az üzenetét, miszerint, hogy egy 4 oldalas elemzést szeretne tõled a mai nap eseményeirõl, elsõsorban a szociológia fordulatok által okozott katarktikus érzések és az omanon történõ egyedül helizés által okozott eufória párhuzamára téve a hangsúlyt...van rá fél órád 😄

joebacsi
amúgymeg beleolvasgattam énis ebbe a csé totyikba, elsõre rögtön megakadt a szemem az egyik izmozáson:
"látszik sehol se voltak amikor sg teamnek bf2 részlege volt..."

😄DD

ez annyira megtetszett, hogy még ezt a képet se linkeltem be nekik, pedig biztos értékelték volna...már ígyse gyõztek mindenfélét összesírni, pedig a KK még istenigazából nem is aktivizálta magát 😊

jah, amúgy mindenki tartson 2 másodperces néma gyászt a harcban értelmetlenül, és igazából tök fölöslegesen, ellenben nagyon bátran elesett harcosok emlékének, akik öngyilkos akciójukkal igazából rohadtul nem mutattak meg semmit, de azé mi büszkék vagyunk rájuk 😄:
dzsegnek
zollynak
theodoronak
és a kicsit nehéz felfogásúnak bizonyuló, számomra ismeretlen harcosnak: Padavane-nek! 😄

uff 😊

Fingom nincs, mit akartál mondani a pinggel kapcsolatban, mindenesetre az aláírásod elég szerény.<#taps><#hehe>
joebacsi
inkább b@szd el a szabadidõdet mostanság a wowval, hidd el nekünk is jobb lesz...

schrank
türûd az én anyáknapjámossat is mert ... <#oooo><#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
<#eljen>
(épp kezdtem volna törölgetni a betévedt hülyegyerekeket, de ha ittvagy, akkor majd te azt tudod 😄)

Running
INNENTÕL KEZDVE MEGKÉRNÉK MINDENKIT HOGY A CSÉ TÉMÁRÓL PATTANJON LE. EZ VONATKOZIK A BF2 SCENE-RE ÉS AZ IDE TÉVEDT CSÉSEKRE IS. FÖLÖSLEGES IS LESZ SZÁJTÉPNI MERT TÖRLÖM A HSZ-EKET.

KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ÉS ELNÉZÉST A KELLEMETLENSÉGEKÉRT!!!!

joebacsi
kár, hogy már pont menned kell...

schrank
május elsõ vasárnapja a te édesanyád napja is <#vigyor5>

Faszom, teleírok 3 oldalt, erre töröl és ban.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Fujiryu
Sztem ez infláció<#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Most komolyan attól érzed magad keményebbnek, ha kapsz pár büntetõpontot és majd együttérezhetsz így Jaggel meg a Zollyval?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

SigS
Faszt, ovoda...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ez már diszkrimináció.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

nem mind1 hogy itt kapjuk meg a bünti pontokat vagy ott?😊

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Fujiryu
Egyébként most kövezzetek meg, de átmenni oda és csinálni az értelmetlen flémet, ahelyett hogy itt leoltottátok volna õket télleg hülyeség volt sztem...

mert Borg is csak 1buzi

HTS s3rg1nh00
lehet...csak az a baj,h.még innen hárman kaptak ugyanezért egy hét pihit,te még mindig itt rontod a levegõt...s Borg úr ilyenkor meg csak röhög...

Fujiryu
Egyébként nem kéne direktbe értelmetlenül flémelni a CS topikban mert azzal csak azt éritek el, hogy mégtöbb ilyen gyökér fog átjönni ide utánozni titeket...

Bezzeg ilyenkor I. (Bannolós) Borg sosem csinál semmit, ha minket basztatnak...

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

felpillanto
ez nagyon nagy 😄

Frequency
Off!
Kis lépés az embernek....http://www.youtube.com/watch?v=U7t3j8d04wE

Crem
Nem is tudtam, hogy a Cs-nek van itt topikja...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

felpillanto
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

schrank
mágjára vele <#hehe>

koschwarz
ez igazi hátbaszúrás vaze, bf2 topicba csés képek...<#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

SigS
Nem kell szitani a flamet, kezd elcsitulni mar ez a ovodas "enyem ugyis jobb" vita...
Koszonjuk a hatterkepeket, googleval mi is talalunk.
Szia

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

koschwarz
wow-nál rosszabb? sims?<#fejvakaras>

atomboy
Rosszabb. Nem ajanlatos megnezni. 😉

koschwarz
milyen galériádban és mi van ott?<#nemtudom>

wow?<#ticking>

schrank
mocskos áruló láttátok mi van a galériájába

atomboy
Kinek a szintjukre? A lama tudodmilyenjatekbuzikra?

nem kell õket megverni így is elég szégyenek!😊

"Regvédelmi szempontból nem javaslom az õ szintjükre süllyedést."Borg megvillant😄

HTS s3rg1nh00
látom a pártatlanság ismeretlen...<#levele>

ilyen debil emberekkel nem is érdemes foglakozni!

Beers
Nem gyengék 😄DD!

"mi aza BF2 életembven nem hallotam rola"

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

css topic:#51620;#51621<#banplz><#lama>

VeGaSh
<#mf2><#unalmas>

schrank
azért sasszem az avatarod mert azt hiszed te vagy a sznájperkirály <#puszis><#hehe>

VeGaSh
Valaki nem akarna sfezni az accountommal, hogy meglegyen a sniper unlock? Általában sniper vagyok.

koschwarz
a kasztválasztó képernyõn a fegyver képe felett kell lennie egy kis nyilacskának, arra kattintgass

schrank
igen ? én azt hittem tom sellect kékosztriga edition <#hehe>