Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ez nem a meow ?<#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

koschwarz
már a demo alapján is megmondtam volna ha megkérdezed, hogy a 2142-t nem szabad megvenni<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Én is megkóstolom a kikkutyám mit eszik ... na nem így ... de némelyik ilyen cucc nem is olyan rossz 😊

Fõsulin elõszeretettel készitettek ilyesmibõl melegszenyót 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dicehater
Igen saja a 2142 is tele van buggal, toltam eddig vele kb 10-15 orat de pfff. A bugokat nagyreszet apjatol orokolte (labad/tested atlog a falon, suppedsz bele a titanba/talajba stb) DE a legnagyobb baj a megnovekedett gepigeny. Konfigom: Amd3000+, 1,5gb ddr, 6800gt ----> minden full low, de 60 fos szerverekre nem is megyek mert ugy akad hogy elmondhatatlan. Titan vagy Conquest edesmindegy max 30-40 fos szerveren lehet igy normalisan jatszani (ping 30-70) De a legjobb ha egy 50-60 szerveren bemesz a titanba ----> 7-10fps (mondom minden full low) <#levele>

atomboy
Mar nem is vagyok ehes. Jot tesz a fogyokuramnak.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Beers
B+ pont ebédeltem 😄!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

uHs Gerzson
nyád! xD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Herold
Ezek szerint a 2142 is tele van buggal, ha arra koncentrálnak ezentúl.

gbc csabika
Nekem is ez jutott eszembe, egyébként már elképzeltem párszor hogy tartanak a dájsznál egy kreatív részleg nevû parasztbandát, akik minden reggel eltolnak pár jointot meg rászívnak még valamit és azzal szórakoznak hogy mókás bugokat írkálnak bele a játékba, majd felmennek egy szerverre és azon röhögnek hogy hogy anyáznak az emberek...

DummyBoy
lol

Running
Már képtelenek voltak több bugot kitalálni, ez jó hír.

uHs Gerzson
semmi újdonság

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

rekettyes
a kurva életbe

Fujiryu
Hát én azért egy repülõs kiigazításban még reménykedtem😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Beers
Én nem csodálkozom rajta!
Eddig is marhára megerõltették magukat!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

dicehater
Ex dice-veto nyilatkozik, valszeg nem kapunk mar tobb javitast kedvencunkhoz no more patches

joebacsi
hájja, de azért a biztonság kedvéért maradok még egy kicsit széfti módban, rejtõzködve, csökkentett radarkeresztmetszettel, mer így nehezebb kattintani a banhoz 😊

amúgy pálinkásat! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

erdos
No helye, zajlik az élet és megint mi vagyunk a feketebárányok <#vigyor>
Vannak dolgok amiken kár változtatni, úgy szép ahogy van <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

<#nevetes1>

-tRs-Landor

Boxer HUN
... csak... azért... írok egy pár sort,... hogy lássam, meg van-e még az accom... <#miaz> ...<#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

atomboy
Mindig is ruheltem a birokat.

Yan
Széllel szembe hugyoztok.

Borg is emberbõl van, ezért nem fog pártatlanul dönteni.
De most õ van hazai pályán.

&#165; xfire: kistekila

gbc csabika
Nemá', addig jártok oda amíg egy deli legény megint felkerekedik és ideír egy kétoldalas esszét arról hogy egyszer fenn volt egy szerveren és nem lõtték le, és hogy ettõl jobb a csé, meg egyébként is blablablabla.

DummyBoy
Mer nincs fantáziád (sem ...) azért ...

Deq: Hagyd, nem éri meg dühöngeni rajta ...

emberek hulladékok vagyunk és szégyenek!szégyenek?valamit fel tudnak mutatni a parasztok hogy mit értek el cs-be?mi mit értünk el a bf-be?(gonydolva a magyar bf-es csapatokra)szvsz elég sok mindent!!!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

csicska, csíra. Mást nem tudok 😊

DummyBoy
Hmmm ... a magyar nyelv szépségei ... észrevettétek mennyi negatív jelzõ kezdõdik CSével? 😊

DummyBoy
Ez is hosszú .. idejött valami CSicska és elkezdte majmolni a CSét ... tipikus kishülyegyerekek betámadtak ... utánna elküldték õket a qrvaaanyukba ... erre az õ nagy védõszentyük elkezdett bannolgatni ... erre a fél brigád átvonult flémelni ...

Ennyi ... nagyvonalakban ... valamit kihagytam?

Estét. Mi bajuk lett a cséseknek veletek?

DummyBoy
Na ez vicc (olvasgattam kicsit a "szegény megtámadott" CS topikot ...) ... kéne nekünk is saját moderátor, nem csak a CSiráknak ...

Valszeg akkor nyugalom lenne és a CSiráknál se lenne olyan nagy a stressz <#hehe>

Majd felnõnek 😊

Zolly ne fáraszd magad a privátüzenetekkel, nem olvasom el.

Az az egyetlen pozitív tulajdonságod, hogy néha te is szoktál hosszabb terjedelemben írni, és ilyenkor azokat tanítani való módon tudom átugrani. Szóval hacsak tehetem, nem olvasom el, amit te írsz, magyarán kár a gõzért...
pedig a te nevedben is benne van <#hehe> úgyhogy biztos teis az ellenség embere vagy<#mf2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
mijaza cs?

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Legyen a határidõ holnap délután, a terjedelem meg a duplája, mert girhes 4 oldalba semmi sem fér bele.<#nezze><#nyes> Egyébként meg LOL!<#hehe><#hehe><#hehe>

Én meg üzenem Zollynak, hogy nekem is rettentõen hiányzik, és õszintén remélem, hogy maradandó károsodás nélkül sikerül átvészelni ezt az egy hetet, amíg nem tud beszólni. Õszintén szólva nekem is rettentõ nehéz lesz feldolgozni Zolly átmeneti elvesztését, ezért már fel is kerestem a pszichológusomat, aki az ügy súlyosságára tekintettel mindennemû programját azonnal törölte, és ingyen és bérmentve vállalta a napi 24-órás gyógykezelésemet, bár beismerte, hogy ekkora sokkhatást átélt pácienssel még nem volt dolga. Szóval Zolly vigasztaljon a tudat, hogy lélekben veled vagyok, és epekedve várom mielõbbi visszatérésedet.<#rinya><#integet2> {[(<#ravasz1>)]}
mesor
Menj már a halál faszára innen te szerencsétlen!

Azt akarjátok, hogy innen ne járjon a topicotokba baszakodni senki de azért mégis idejössz és el akarod indítani a lavinát.

Persze te úgyse fogsz büntipontot kapni mert egész nap Borg faszát szopjátok a topicotokban. Javaslam menj vissza oda és folytassátok ezt a tevékenységeteket...

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

3TOMI3
sokat

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

atomboy
Dejo. Te hany masodpercet kersz?

jéka 😞

atomboy
Teodor mienk? Azt hittem, a masik oldal egyetlen aldozata. Kellett kemruhaban jarnia.

3TOMI3
Zolly-t megbosszútam most a cs-s topikban ^^

felpillanto
tipli go go go

HTS s3rg1nh00
mi már csak ilyenek vagyunk...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

igen ez a baj h vért kiván.. inkább hagyni kéne a faszba h elfelejtsék, nem rátenni egy lapáttal..

0Fritz0
Na lépek, mielõtt beindulna a Gaybar... 😊

(féltiaseggelukát)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

inkább ts-re pucsíccs b+ 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

3TOMI3
De legalább mostmár tudjuk mi is, hogy mi kell egytopik toplista élére kerüléshez 😊
Pár BF2-s szpemmer, aki folymatosan irogatja a fasságokat. A másik topikkal is mindig összehozzák, most megvan itt is. by Borg

vért kíván <#eplus2>

joebacsi
pucsítCS! 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dugjad

joebacsi
dugunk?