Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Kell TS? gyülytsük a ts lakókat XD
(adunk (CA)-t is a klánodnak)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
-tRs-Landor
Meg legutóbb azért kickeltek DCon-ban egy szerverrõl, mert a kicsi fekete helikopterrel roadkilleztem😄 Azt elégelte meg az admin, hogy egy erkélyrõl kempelt én meg a fejére tettem a helikoptert és továbbmentem😄
Szóval sztem repülõvel meg helivel lelõni a helit, azért nem olyan nagy élmény mert már kurvasokat csináltam, ezért unalmas.De pl a blackhawkal kamikazézni és õrületbekergetni a harciheliseket...Na az a királyság a BF2-ben sztem<#bohoc>#bohoc>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Szerzõ: GameOverrr
Fordította JCSR-ODIN
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Meg persze sztem sokkal nagyobb sikerélmény szemtõl szembe lelõni valakit..."
Ad 1) Ebben egyetértünk.
Ad 2) De nekem speciel az is nagy sikerélmény, ha leszedek valaki olyat, aki olyan messze van, hogy gyakorlatilag alig lehet látni.
"mint úgy hogy esélye sincs kivédeni azt amit csinálsz..."
Ad 3) De minek szenvedjek vele szemtõl-szembe, ha mondjuk hátulról/oldalról fele akkora erõfeszítések árán is le lehet szedni? Ez kb. olyan mintha tankkal vadásznék helire. Azzal is le lehet szedni valahogy, de nem lenne célszerûbb/egyszerûbb vadászgéppel?
"Akik arra verik hogy hú lelõttem olyan messzirõl, hogy észre se vett, azok sztem a legnagyobb gyökerek..."
Ad 4) Azért nem olyan egyszerû (több) száz méterre pontosan lõni a tankkal -pláne nem mozgó célpontra.<#nezze>#nezze>
Ad 5) Az, hogy adott esetben nem vesz észre, az lehet, hogy nem a véletlen mûve. Én szeretek lecövekelni valami fasza helyen, ahonnan éppen csak annyi idõre bújok ki, hogy "beköszönök"(<#hehe>#hehe>), aztán irány vissza a biztonságos fedezékbe.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nem ám csak a gép elõtt kockulni! Ki a természetbe vazze!
Amúgy meg van már, hogy miért. A játékosok 95%-ának Karkandon volt a Best Round-ja, magyarán pontfarmolni tökéletes. A nagy többség meg azokért a hülye pontokért játszik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Engem leginkább ez a kurva köd zavar. Túlságosan akcióközelben kell lenni ahhoz, hogy lásson/"mûködjön" valamit az ember. Míg mondjuk Omanon elég messzire ellátni ahhoz, hogy biztonságos távolságból is lehessen osztani az áldást. Nagyon élvezem ott a tankozást! Mikor kibújsz a fedezékbõl, aztán rálõsz/kinyírod a másfél zászlónyira lévõ ellenséget, aki adott esetben azt sem tudja, hogy honnan lõnek, az leírhatatlan élmény. Csak azok a buzi TV-k ne lennének! Akkor lehetne aztán igazán<#violent>#violent>
Karkandban az a jó hogy kevés a hely és lineáris és ezért az ellenfél kurvagyakran jön szembe😄
én spec úútálom karkandot .. az új pájját próbálta valaki?? elsõ átfutásra nekem szimpadikus nincs rajta se bombázó se támadóheli<#vigyor1>#vigyor1> jó kis tankozós AT-zós map
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A múltkor is mi volt: MEC-esként visszaszorultunk a híd túloldalára, az ellenség meg felsorakozott a híd innensõ végén. Esélyünk sem volt kijutni. Igazság szerint se ki, se be, tökéletes állóháború alakult ki. Erõnkbõl nagyjából arra futotta, hogy a három endzsis páncélos(a két APC, meg én középen tankkal) felsorakoztunk a híd végénél egy dobozzal megspékelve. Mivel a rohadt köd miatt nem láttunk semmit, így oda lõttünk, ahonnan a lövedékek jöttek... A túloldalon gondolom hasonló lehetett a felállás, mert elég ritkán halt meg valaki. Magyarán vagy 10 percig lõttük a semmit! Sok értelme nem volt annak, amit csinálunk.<#nyes>#nyes> Egy ideig jó poén volt lõni bele a nagy semmibe, de idõvel nagyon egyhangú lett. Én ugyan szeretek tankozni, de más pályákon valahogy sokkal szórakoztatóbb. Itt ez a rohadt köd nagyon betesz a mókának.
Ha tiszta a rálátás a célpontra(vagyis nincs útban semmi, amit ki kellene kerülni) akkor max. 3 kattintásnak elégnek kell lennie. Nézd meg merre halad a célpont és az elsõ kattintással klikkelj elé egy kicsit. Az elsõ klikk után ne klikkelj azonnal! Inkább csak vidd rá célkeresztet a célpontra(pontosíts az irányzékon), majd ha rávitted a célkeresztet, akkor klikkelj megint! Ha szükséges, ezt játszd el újra(célkereszt rávitele a célpontra, majd klikk)!
Meggyõzõdésem, ha csupán 10 percet rászánnál ennek gyakorlására, a földi célpontokat 10-bõl 8-szor eltalálnád. A légi célpontokhoz azért több gyakorlás kell, meg némi szerencse is.
Gyakorolni ezt úgy a legkönnyebb, hogy indítasz egy üres szervert, leparkolsz a helivel valami domboldalon úgy, hogy a heli eleje ne érjen a földhöz, aztán lövögeted a rakétákat. Erre tudom ajánlani a Omanon a daru mögötti dombot. Parkolj le oda úgy, hogy ráláss a MEC reptérre, aztán mehetnek a TV-k.<#wink>#wink>
Fingom nincs... :-)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Azt monja má meg vki ha mecss közbe kilépek a játékból és vab XY pontom azt hozzá adja a stathoz?
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha nem, akkor is elmondom, hogy kell. :-)

Together we'll fly someday...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.