Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én nem vagyok egy nagy infantry-s, de már rengeteg hasonló jellegû fragmúvit láttam, úgyhogy van némi összehasonlítási alapom. És én csak azt tudom, hogy a legtöbbjük sehol sem volt ehhez képest a skillt tekintve. Igazság szerint leszarom milyen spílerek ellen csinálja azt, amit. Szvsz túlerõ ellen akkor is szép teljesítmény. Nekem tetszett a videó, és jól szórakoztam, míg néztem. Neked nem tetszett. Ennyi. Ezen nem veszünk össze.
Nézd meg pl. Shrenket...<#mf1>#mf1>
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Én egy "hasonló" fragmúviról beszéltem.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Egyébként sztem se nagy teljesítmény, ekkora nyomorékok ellen ilyen muvit csinálni.Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor 3 csík élettel beugrik 3 ellen közé és túléli...Ha ezt olyanok ellen csinálta volna mint akik ellen matték játszanak akkor sértetlenül is hamarabb megfeküdne, mint a muvbiban 3 hpval😄
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
BSZN Crem !
Ennek fényében meg csak azt sajnálom nagyon, hogy téged nem láttalak egy hasonló fragmúvi fõszereplõjeként...
(melegszik a Fuji pite 😊
<#hehe>#hehe>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Õ nyomja benne. Már a statja alapján is azt mondanám, hogy kurva nagy spíler(867 óra játékidõ, majdnem 4-es K/D! Gyalogosként! Elképesztõ!), de amit a videóban mûvel az meg egyszerûen hihetetlen! Amerre megy, peregnek az emberek!<#nyes>#nyes><#taps>#taps> Ilyen 1 vs. 5-ökben, meg ilyenek! Kurva anyjába csinálja? Én meglátok egy(!) valakit, aztán halott vagyok. Moccanni sincs idõm, nemhogy még lekaszálni egy egész bagázst.
Egy szó mint száz: Élmény nézni a srácot, úgyhogy mindenkinek kötelezõ darab!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
ad 2) Gémover húzz a francba
ad 3) Gémover húzz a francba
ad 4) Gémover húzz a francba
De vehetünk egy példát is. Ha elhúzod a beled, lecumizhatsz.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Na de most komolyan! Vegyünk például egy tank vs. tank szemtõl szembeni csatát! Még ha én is nyerek elkerülhetetlen, hogy leamortizálódjon a tankom, aztán holmi javítgatásokra fecsérelhetem a drága idõmet, míg ha teszem azt úgy nyírom ki, hogy õ nem látott engem(ergo meg sem sebesített), akkor a javítás helyett freggelhetek tová..akarom mondani, segíthetek a csapattársaknak.<#vigyor5>#vigyor5>
Más:Kis víz...
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!