172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #132922 mi van/volt itt?
-
kettőt kérnék, gyorsan meg tudnám vele oldani a problémáim jelentős részét :)
-
Jó reggelt főnök Úr!
Egy kv-t? :-) -
-
Az öreg róka tud a sorok között olvasni.
-
pájinkásat!
-
azta kurva
-
n003 #132915 óóóó hogy fedezzen hátulról a Dzsó-Dzseg-DzsKabbelegény :DDD -
lly a szar i rodai billentyüzet. Pffffffff -
Üdv barátaim!
Mivel egy moderátor rákérdezett, és nem tudok hazudni ( modi nevét direkt nem irom ki ) ezért búcsúzok egy időre tőletek. Biztos ezt is kitilják.
Nagyon megható volt amit tegnap a tisztelt béef szkén itt mívelt. Külön köszönet Dzsótatának aki megpróbált nekem segíteni, külön köszönet illet meg KabeLegényt ki miattam kapott büntit, és persze köszönöm Dzseg barátomnak is.
Béef szkén az sg.hu-n a legösszetrtóbb csapat, egy játékos fórumnak sincs ekkora összefogása. Messziről jött emberek bármit is mndhatnak, ök csak szeretnének ilyen közösségbe lenni. Tehát összetartás csillagos ötös!
Tegnapi kellemetlenségért elnézést kérk, de tegyétek a kezeteket a szívetekre, azért jó volt nem? Csak hárman tudtak róla. :DDDD
Azért olvasni még tudok regisztrácio nélkül is, ugyhogy csak finoman a postokkal!
Harcostársi üdvözlettel: Zolly
És basszátok3 b34 :DDDDD -
Megborotválkozhattál volna. 
-
ja én is
-
n003 #132910 gyógyreggelt :DD
???????????
-
Woooo...Grat. 
Valóban kicsit túlzásba vittük a dolgokat, egyetértek veled.
Ezúton szeretnék én is bocsánatot kérni azért a bizonyos hszért, amit annak a bizonyos modinak írtam. Vónalkód gyereken kívül más modival nekem sincs bajom.
De a többi beszólós szardarab takarodhat.
-
Nem dönti el senki, itt ez van. Ha beszólsz, megkapod érte, ami jár...
Ne csodálkozz azon, hogy bejössz egy topikba, kurvanagy arcal leoltasz számodra idegeb embereket, akkor visszakapsz a pofádba...
Egy kocsmába is ezt csinálod? Kétlem... :-) -
Boxer: 
KLegény: [nagy L már megtanultam :D] FH2 nem jövőhéten jelenik meg hanem a BGF te noooob [n00b nem rád gondoltam egy kicsit sem :D]
Ja és szép a rajzon az üveg
Gerzson: kabbe
Mendenki: reggelt, árkádban megtaláltok az NFS:PS bajnokságon :) -
Köszönjük, veled ellentétben nem vagyunk fogyatékosok, szal nagyon jól tudjuk mit csinálunk, nem kell lelkipásztor. Szal takarodhatsz anyádba... -
Na ide figyelj te kis szarzsák.
Tegnap megfogadtam, hogy ma nyugalomra intek mindenkit, de mi volt az első, mikor benézek ide? Az undorító gyökér hozzászólásod.
Te ugatsz itt nekünk? És ez mi a szar? Ez a Überláma Privát Üzenetek topikból van:
"Sadist
2007. nov. 21. 16:53 | privát | galéria | válasz erre | #416
Feladó: [másik neve elhallgatását kérő, szintén utóbbi időben büntit kapott user]
Elküldve: 2007. 11. 21. 16:51
Tárgy: anyád
Verje telibe anyádnak a rojtos picsáját b+ a dán dog, ne emberkedj mert kibaszom a szemedet te kis köcsög spicli.
Kibassza a szememet X_X
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló.
- nem is szines a nevem
Spenser - VIP 2002. 02. 19. óta regisztrált VIP fórumozó 2002. 02. 19. óta regisztrált VIP fórumozó
2007. nov. 21. 16:47 | privát | galéria | válasz erre | #415
Köztudott,h a kis szarozs TS Zolly -.-
Válasz 'Sadist' üzenetére (#414)
Sadist
2007. nov. 21. 16:24 | privát | galéria | válasz erre | #414
Feladó: [neve elhallgatását kérő, permban szélén álló user]
Elküldve: 2007. 11. 21. 16:21
Tárgy: re: Vamzerkodunk, vamzerkodunk?
Anyád hogy van? Jár még lopni faszparaszt?
Sadist írta, 2007. 11. 21. 16:09
Látom nem sikerült túltennetek magatokat azon, hogy hülyék voltatok és megkaptátok ami járt :D Végülis próbálkozni szabad.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar s" -
Bala10 #132904 
-
gelt -
Joreggelt. Mentem vizsgazni. -
Város?
b34
én nem rosszalkodom ,csak ha megint kötözködik gz(alias vonalkod)
a többi modival semmi bajom. -
Tisztelt BF közösség!
Ez úton kérek tisztelettel minden ősbfes-t, hogy függesszétek fel ezt az őrületet, amit talán pont én robbantottam ki! Sok múlik most ezen! Többen is dolgozunk azon, hogy megfékezzük a tűzvészt, amit sikerült elindítanunk. (csak, hogy tisztán lássátok a helyzetet... még egy moderátor is azon van, hogy segítsen a közösségünknek, és azon belül egy pár embernek is!!!) A második nickemet sikerült visszakapnom, de szerintem csak erre az egy mentőakcióra fogom használni. Senki ne rontsa tovább a helyzetét fölösleges beírogatásokkal az adminok felé. Békén hagynak, ha nem lépünk túl a korlátainkon. Akit érdekelnek a részletek, tudja hol talál meg... KK!
Ui.: Nem azt sajnálom amit tettem, hanem azt, hogy ezzel mennyi embernek okoztam fölösleges kellemetlenséget. Utólagosan is szeretnék elnézést kérni azoktól, akik nem szerettek volna okkal - oknélkül biloggot kapni, és attól az "egytől" is, aki nem győzte nekem(ünk) adni! Érintett tudja kiről van szó! Remélem bebizonyítja a közösség, hogy többnyire érett, felnőtt emberek vagyunk, és ennek fényében döntenek a továbbiakról!
Ha esetleg itt már nem is találkozunk többet, remélem, hogy máshol igen.
Köszönettel Péter Norbert
2007. November. 24. 01:36
-
jah de felesleges letölteni ,jövőhéten jön ki!!!4négy -
mit tudni az FH-ról tényleg lenyúlták a béta verziót ? -
Köszönöm
Jean már magamra kaptam:) -
Ezt én is megdicsérem, nagyon jó rajz :) -
de kira ,majd kapsz egy büntit a burkolt reklámért
Jut eszembe hol a JCSR-es gúnyád ?
-

-
ezt ma rajzoltam
csak mert off -

-
Janeknak üzenem ,miután olyan feledékeny ,hogy még mindig tudom/tudjuk hol lakik,hova jár iskolába az egész családról vannak fényképek és anyuci teloszáma is megvan
esetleg bemásolhatom ide közkincsé téve megint -
Passzátok 131newhsz
amig itt szoptatok ,addig én zabáltam és söröztem lámpik
-
:DDDDDDDDD -
n003 #132888 kikezdeni mi téged miután ezt nyomtad be a 3.v 4. hsz-ben! :))
erről kb az jut eszembe amikor ember hallgatja autójában a híreket hogy egy őrült az autópályán a forgalommal szemben halad és erre felkiált hogy "mit egy ! mind!!" :DD -
neked is jó éjt ! -
Nincs több kérdésem.
Mindenkinek jóéjszakát kívánok! -
igen -
Aki nem ért veletek egyett az már szellemi fogyatékos? -
én se értem ezt a tagot tipp:szellemifogyi,