172102
  • Fujiryu
    Egyébként akkor kezdtem el amikor atwejék még noobok voltak, és jártak publicra.Nagyon vicces volt hallgatni ahogy anyáznak amikor lelőttem őket, és ahogy örültek amikor lelőttek:D
  • Fujiryu
    Pl erről Crem tudna nyilatkozni.Nem is tudta, hogy a vu|_v@****Angel az én vagyok, amíg nem linkeltem egy képet róla, hogy egy squadban vagyunk:D
  • havercsotány
    te kis sunyi
  • Fujiryu
    Mert Fuji néven ritkán nyomom:D Általában valami éppen aznap fejemben lévő hülyeségből csinálok egy nevet és azzal publicozok, így érthető hogy nem ismertek fel.
  • jappy
    én még veled sose nem jáccotam
  • havercsotány
    ezért jó ha vagy 2 prcig még vissza számol a szerver vagy mondjuk a játékosok 70 %százaléka bent van de tökmindegy mert ígyis úgyis behúzzuk a főbézt ehh
  • n003
    szeeegény áldozat-Fuji :DDD
  • Fujiryu
    Egyébként meg nekem nem kell admini túlkapásokról beszélni,mert én többszörös áldozat vagyok, szóval tudom hogy annyi a szar admin mint égen a csillag:D
  • Fujiryu
    Most én nem erről az esetről beszélek amiről ti most.Én csak hozzátettem, hogy a múltkor(jó pár hete volt ha nem hónapja) amikor véletlenül arra a szerverre keveredtem amelyiken ti voltatok, akkor ezt csináltátok.Legalábbis én csak annyit láttam amikor lespawnoltam, hogy a parti bázis felett elrepül egy üres j10 és fél perc múlva lehúzva, és tőlünk még csak most szálltak fel ill spawnoltak le.A másik oldalon meg boxer és a haverok ültek a heliben és a repülőben egy külföldi, és várták a partra érkezőket...Aztán persze néha sikerült pontot fognom amikor lenyúltam az f35b-t és ugrottam, de ugye a sok gyökér a hajón várt a járművekre és 2 heli meg ezer páncélos ellen tartani a parton a pontokat lehetetlen 2-3 embernek(szóval egy jeepel elindultam felderíteni és pontothúzni).Mondjuk én még így is jól elszórakoztam, mert a parti pontot sikerült lefehéríteni párszor(gondolom azért ha boxerék kutatnak az emlékekben talán emlékeznek erre amikor 10 perc alatt 3szor lett fehér a pont és nem tudtak kilőni senkit a házból), aztán mikor jöttetek volna a helikkel elhúztam a zászlótól és megvártam míg visszahúzzátok és újra lehúztam meg fregeltem a gyalogosokat(én elvagyok publicon mint a befőtt, mert chuck norris edzett, csak kicsit fájt a szívem hogy nem jutottam helihez, mert a két helis meg a j10es összedolgozott és esélytelen volt behúzni a parti pontot ami nem fedett volt).De mondjuk az utcsó 10 tiketre sikerült behúzni a zászlót, de az okos j10es kollégának (aki nem 7ths volt) köszönhetően a helivel nem sikerült felszállnom és lövöldözni, pedig az lett volna a csúcs.Mondjuk utána oilfldsen revansot vettem repülővel 8)
  • Wreck86
    Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni az X-fire-rel? (letöltés,install,beállítás+ami kell hozzá)
    köszi!
    (ui:még sosem használtam:) )
  • norBOSS
    Ja??? Az is hozzá tartozik,hogy azon a szerveren ép csere volt mert előtte mi voltunk a kínaiak!!!Tehát most nem volt hamarabb betőltéses kiugrásos még üres főbázis befoglalós nyomorékoskodás!!!Úgyhogy:kabeeeeeeee!
  • norBOSS
    Gyere ts-re!
  • norBOSS
    Ezen a szerveren én is ott voltam és én voltam a sqad líder de első kőrben nem nyílt az ernyőm!Mikor én ugrottam akkor nekik már fenn volt a 2 repcsijük és a z-10 is,én akkor +haltam mert mintmár említettem nem nyílt az ernyőm!Aztán 2 kőrben már kinyílt az ernyőm de addígra már fojt a csata!Behúztuk,nehezen aztán ha jól emléxem ők vissza aztán a helink vissza szedte és az admin ekkor írta azt,hogy ezt nem lehet csinálni és újra indította a mapot!!!Aztán én beírtam nekik ők + kibasztak persze joggal hisz az ő szerverük és ök fizetnek érte!!Ezt nem szabad elfelejteni!SOHA!A tanúlságot le kell vonni és nem kell oda menni játszani vagy ha oda megyek be kell tartani a szabályokat!HAVERCSÓTÁNY remélem jól emlékeztem!És szerintem jóval több volt mint 20 mp!
  • Fujiryu
    Hát mondjuk azt is hozzá kell tegyem hogy elég gusztustalanul csináljátok.Múltkor játszottam ott ahol ti és mire betöltöttem már behúztátok waken az amcsi parti helis pontot és onnantól kezdve nem is jutott ki senki a partra...Ment a répázás egész körben...Szóval azt csinálni hogy gyorsan betöltesz és kiugrasz a gépből és behúzol egy üres főbézt, mert az ellenfél nem töltött be sztem elég nyomorék dolog, mert utána waken csak a répelés megy akkor amcsi oldalról...
  • tonyr #134589
    hát igen sajnos nagyon sok admin lama...
    pl:
    - klántag párszor lelötte a 2 admint a heli-heli harcban, az összes klán
    prefixes ban
    - helivel vagyok, 2 admin j10-el bemér, elkanyarodok, 1másnak mennek,
    beirom LOL, erre kirugnak, indok: LOL
    és még sok ilyen van, persze szépen megörökitettem öket szkrinsáttal :)
  • havercsotány
    titeket banoltak már azért mert kiugrottatok a repülöböl? German veteran clan adminjai elég ratyiak nagyon nem szeretik wakén ha pálya kezdés után 20 másodp-el kihúzzuk alóluk a kínai főbézt
  • n003
    jahh ott csak a fát lopják
  • mNzJean
    Még jó ,hogy én ilyen békés vidéken élek .
  • n003
    hol? ki? mutassrá! :DDD és amúgy merre csatangoltál/csótányoltá eddig?
  • jappy
    Ez a forum se a régi már:-(
    Valamelyik faszfej jól szétbaszta
  • Crem
    Ezt csinálta volna meg nálunk valaki... B@szki...
  • Kovács legény
    az ilyet végighuzogatnám a betonon mint a kisszánkót
  • Bogdogege
    Mert arrafelé így szokás beszállni az autóba
  • n003
    és hogy nem jött senki hogy pofánbassza? :O :D
  • havercsotány
    ti mit szoktatok csinálni egy ilyen szép napsütéses szomnbat délelött
  • Zerénd
    Óóóó te saaar!
  • schrank
    nnna valakinek megint eljárt a pofája ...
  • schrank
    mér kicserélte meg először
  • Zerénd
    Passz. Egyszer nekem is volt ilyen, megcseréltem a két memoria modult, azóta jó. De nem hinném attól javult meg.
  • Elefánt0000
    Hello
    Van egy kis problémám.
    A játék 10-20 perc után kifagy. Megáll a kép a hang meg akadozik és csak restart segít.
    Mi lehet a probléma? :S
  • Kami
    Működött, jót játszottunk. :-)
  • schrank
  • Zerénd
    .
  • schrank
  • JAG1
    Lehet, persze...
  • Zerénd
  • Kami
    Én is úgy gondoltam, hogy az egyik természetesen marad az eredeti a másikat pedig warez kóddal lenne feltéve.
  • tonyr #134566
    nemtom h jo-e ugy h mind2-nek ua az kodja, de ugy tuti, h más koddal teszed fel mind2-t...
  • Kami
    Hi!

Egy újabb BF2-höz kapcsolódó kérdés:
    Adott egy eredeti BF2 és egy biztonsági másolat. Lehet ezzel lan-ban játszani, attól függetlenül, hogy az egyik nem eredeti?
  • schrank
    ez fake-E vagy csak rég nem közvetít az ertéellklubb bokszot-e